Кортежът на премиера удари кола по пътя Годеч-София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Кортежът на премиера удари кола по пътя Годеч-София

Мнение от ms » 17 Фев 2011, 21:03

ukelichko написа:... дето правят зиг заг на заден, което беше задължително за да се вземе книжка по времето, когато карах курсовете.....

Това го правех на курса с баба Жига със спортен волан (онея малките) и с доста газ и никога не ми е било трудно... Нищо сложно не е щом жената го прави без грижи и с прилична скорост на Сеат БЕЗ хидравлика ;)
Полицейското обръщане с Ауди-то става, но със Сеат-а забрави да завъртиш толкова бързо :arrow: иска се хидравлика, бързи действия с ръцете, тренировки и най-вече ЧУЖДА КОЛА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 17 Фев 2011, 22:28

Е, колеги....нали сме далеч от мисълта, че всички можем да караме като тях!??
Че са повечето добри шофьори-добри са и тренират и правят и "неща", които без усърдни тренировки и упражнения не се получават лесно!Гледал съм ги как тренират и наистина мога да кажа, че има шофьори сраснати с автомобила и с "бензин в кръвта"!
Темата е за комплексите и волностите, които показват на пътя между нормалните водачи на МПС-та и риска на който ги подлагат!? :!:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 18 Фев 2011, 10:13

titto написа:Е, колеги....нали сме далеч от мисълта, че всички можем да караме като тях!??
Че са повечето добри шофьори-добри са и тренират и правят и "неща", които без усърдни тренировки и упражнения не се получават лесно!Гледал съм ги как тренират и наистина мога да кажа, че има шофьори сраснати с автомобила и с "бензин в кръвта"!
Темата е за комплексите и волностите, които показват на пътя между нормалните водачи на МПС-та и риска на който ги подлагат!? :!:

Със сигурност ще се намерят и хора дето са по-добри шофьори от тея в НСО, но са малко- значи няма да спорим могат или не да карат и ги броим за можещи...
За моженето и тренировките си прав- то който и да е средно можещ шофьор да тренира като тях с ЧУЖДА кола ще усвои нужното...
Проблемът наистина е арогантното им шофиране и създаването на рискови ситуации за другите на пътя... Карат сякаш винаги, ама ВИНАГИ спасяват живота на возеният, а нещо ме съмнява да има и 2-3 случая годишно когато да е 100% наложително да се кара екстремно и да не им пука дали ще изхвърлят някой цивилен от пътя ;)
Нека могат да карат на ръба на възможностите на колите, затова са там, но при един нормален превоз от т.А до т.Б да карат безопасно и за тях, и за другите коли... Ама нееее, те са голямата работа и имат светещи лампички от Илиенци- ТРЯБВА да се кара сякаш има заплаха от нападение...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Фев 2011, 15:29

PIONEER написа:Пожелавам ти някой път да си на мястото на тия с пасатора да те видим тогава дали ще си толкова премерен и смирен или ще ревеш из форума,че държавата която толкова много хвалиш и заставаш на нейна страна ти го е сложила на сухо и на 2 ката ;)

1 - Не правя разлика дали ще ме удари НСО или селски бек - резултатът все ще е същия
2 - Ако НСО ме удари, а хвърлят вината на мен - ще си наема адвокат, който да осъди държавата - щото простите бекове псуват, а разумните хора действат
3 - Държавата, това сме всички ние - и затова гледам как чрез собствените си действия да помагам на страната си да върви напред - противното би означавало да плюя върху себе си
4 - Пожелавам ти да разбереш, че напред се върви с дейност, а не с псувни - и че колкото по-умни, инициативни и работливи са хората в една страна, толкова по-развита е държавата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 18 Фев 2011, 15:51

flame написа:
PIONEER написа:Пожелавам ти някой път да си на мястото на тия с пасатора да те видим тогава дали ще си толкова премерен и смирен или ще ревеш из форума,че държавата която толкова много хвалиш и заставаш на нейна страна ти го е сложила на сухо и на 2 ката ;)

1 - Не правя разлика дали ще ме удари НСО или селски бек - резултатът все ще е същия
2 - Ако НСО ме удари, а хвърлят вината на мен - ще си наема адвокат, който да осъди държавата - щото простите бекове псуват, а разумните хора действат
3 - Държавата, това сме всички ние - и затова гледам как чрез собствените си действия да помагам на страната си да върви напред - противното би означавало да плюя върху себе си
4 - Пожелавам ти да разбереш, че напред се върви с дейност, а не с псувни - и че колкото по-умни, инициативни и работливи са хората в една страна, толкова по-развита е държавата

Подкрепям! :yes:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 18 Фев 2011, 16:28

Ех, че не ми излязат на мене тия с лампите от завоя, казвам се Сотир и карам прицеп ТИР кола на НСО влезели в платно ми ще насера, а на шофьора майка му ще е.а! :driving:
Големи говеда са тия гледах ги по телевизията как се оправдават и все обикновенните граждани им са виновни... но нали държавата е създадена с идеята да се грижи за поданниците си, които пък издържат държавата, влизаме в едни морални норми наречени закони където единствено страха те държи по някакъв начин да ги спазваш, но когато си смел не се получава... Представете си, че не си платите ГО, че ви вземат и книжката откраднат ви ЛК и какво карате си без всичките тези морални правила на стикери и пласмасови карти, но всъщност нищо не се променя вие сте си вие, никой не може да ви стъпче душата, тялото да, но силния дух е несломим... Не се оставяйте да ви мачкат търсете си правата щом сте лоялни към държавата плащате си данъците знайте, че имате права и ако тук не ги признаят има и други инстанции...Не трябва да се оставяме страха да ни завладява, че еди си кой келеш с черна катафалка със син буркан ви е насреща и ще ви избута от пътя...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 18 Фев 2011, 16:37

spower написа:Ех, че не ми излязат на мене тия с лампите от завоя, казвам се Сотир и карам прицеп ТИР кола на НСО влезели в платно ми ще насера, а на шофьора майка му ще е.а! :driving:
Големи говеда са тия гледах ги по телевизията как се оправдават и все обикновенните граждани им са виновни... но нали държавата е създадена с идеята да се грижи за поданниците си, които пък издържат държавата, влизаме в едни морални норми наречени закони където единствено страха те държи по някакъв начин да ги спазваш, но когато си смел не се получава... Представете си, че не си платите ГО, че ви вземат и книжката откраднат ви ЛК и какво карате си без всичките тези морални правила на стикери и пласмасови карти, но всъщност нищо не се променя вие сте си вие, никой не може да ви стъпче душата, тялото да, но силния дух е несломим... Не се оставяйте да ви мачкат търсете си правата щом сте лоялни към държавата плащате си данъците знайте, че имате права и ако тук не ги признаят има и други инстанции...Не трябва да се оставяме страха да ни завладява, че еди си кой келеш с черна катафалка със син буркан ви е насреща и ще ви избута от пътя...

Евала! :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 18 Фев 2011, 16:39

flame написа:

Успех да осъдиш някой след като КАТ и независимо експертно заключение казват, че ти си виновен :mhihi:

(пп. това разбира се, ако приемем, че тоя с пасатора е наистина невинен и са го насадили на пачи яйца, щото в другата кола се вози Бойко :winky: - но и в 2-та случая -> успех да осъдиш някой :mhihi: )

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 18 Фев 2011, 16:54

http://www.vbox7.com/play:192a24a8&al=1&vid=2119023
Само това ще ги оправи. ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Фев 2011, 17:05

Maverick_VS написа:Успех да осъдиш някой след като КАТ и независимо експертно заключение казват, че ти си виновен :mhihi:

Ако НЕЗАВИСИМО експертно заключение каже, че аз съм виновен, то значи трябва съм мноо проЗ и нагъл бек да плюя наляво и надясно как държавата ми е виновна :mhihi:
Но иначе съм чувал, че дори да си виновен - имало начин съдът да те оневини (без да даваш подкуп на никой) ;)
Ама тва го правят тия дето действат, а не тия дето псуват държавата :winky:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 18 Фев 2011, 17:16

flame написа:
Maverick_VS написа:Успех да осъдиш някой след като КАТ и независимо експертно заключение казват, че ти си виновен :mhihi:

Ако НЕЗАВИСИМО експертно заключение каже, че аз съм виновен, то значи трябва съм мноо проЗ и нагъл бек да плюя наляво и надясно как държавата ми е виновна :mhihi:
Но иначе съм чувал, че дори да си виновен - имало начин съдът да те оневини (без да даваш подкуп на никой) ;)

ха-ха-ха... (на висок глас)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 18 Фев 2011, 17:31

Projektzwo написа:
flame написа:

flame e прав в случая.
Сигурно си спомня, че в една друга тема с подобен антидържавен характер ми беше пожелал да осъдя НЗОК, защото бях ощетен.
Е, дори не се стигна до съд, но си получих това, което ми се полагаше, когато си потърсих правата по-сериозно. :)

За съжаление обаче, невинаги се получава.
Когато от едната страна е държавата като цяло, шансовете за успех са много големи.
Ако става въпрос обаче за някой "по-равен" от нас, тогава нещата могат да станат грозни. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 18 Фев 2011, 17:39

spower написа: Не се оставяйте да ви мачкат търсете си правата щом сте лоялни към държавата плащате си данъците знайте, че имате права и ако тук не ги признаят има и други инстанции...

Те ония с правата данъци не плащат изобщо....
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Фев 2011, 18:33

Fear написа:
Projektzwo написа:
flame написа:

flame e прав в случая.
Сигурно си спомня, че в една друга тема с подобен антидържавен характер ми беше пожелал да осъдя НЗОК, защото бях ощетен.
Е, дори не се стигна до съд, но си получих това, което ми се полагаше, когато си потърсих правата по-сериозно. :)

За съжаление обаче, невинаги се получава.
Когато от едната страна е държавата като цяло, шансовете за успех са много големи.
Ако става въпрос обаче за някой "по-равен" от нас, тогава нещата могат да станат грозни. ;)

:clap: :clap: :clap:
Евала на колегата! Дано има повече интелигентни хора като него, които знаят как да си търсят правата! :yes:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 18 Фев 2011, 19:46

:repost: :repost: :repost:
И аз съм съгласен с нещата от тебе само дето на практика нещата са други.С тия едни и същи изказвания почваш да ми приличаш на онези 240 човека в една бяла сграда,които приказват много хубави неща от сферата на закона,теорията и пожеланията,но в действителността тия работи не седят така.Жалко,че гледаш само от твоя си балкон.Ако на теб ти е добре на милиони хора и хиляди семейства не им е хич лесно ама как ще го разбереш това като си отнесен от вихъра на някъде и не гори твоята къща ами на съседа...Това е разликата между теб и мен.Ти си се изолирал там и си живееш с илюзиите,докато аз съм всеки ден сред обикновените хора и им знам проблемите,страховете и безпаричието.Явно без теб и да речем някаква група "интелигентни" хора всички останали българи са прости,мързеливи,лъжливи и некадърни и затова не им вървят нещата,защото само псуват държавата,а нищо не правят.Не подлагам интелигентността ти на съмнение и ще се съглася с теб,че сигурно е така :yes:
Изображение
8.32

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата