Да сеем картофи ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Да сеем картофи ?

Мнение от Сондьора » 21 Мар 2011, 23:26

Хехе, много гюнтеровци излезнаха на вън/тва за некои/, и взеха акъл да дават, ела бачкай за благото на държавата бе гейнии...или викаш не съм балък да бачкам, за стинки, ма давате акъл кой как, ела и виж.... и се намести на дедовия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Мар 2011, 0:05

Сондьора написа:Хехе, много гюнтеровци излезнаха на вън/тва за некои/, и взеха акъл да дават, ела бачкай за благото на държавата бе гейнии...или викаш не съм балък да бачкам, за стинки, ма давате акъл кой как, ела и виж.... и се намести на дедовия.

Някой тук може ли да каже, ама напълно честно, че е готов да полага честен качествен труд при условията, които ни се предлагат, с мисълта че има полза от това? Да не си кривим душата... Не казвам, че подобно нещо не съществува, но е рядкост. Масовата практика е: искат от теб да работиш качествено и бързо, като за целта ти осигуряват крайно неподходящи за това условия, и накрая ти плащат смешни пари (а напоследък доста често даже не плащат, трябва да ходиш по телевизиите и предаванията, че да си търсиш трудовите възнаграждения). И какво излиза - че сме евтина работна ръка, която въпреки това върши известно количество работа (което в доста случаи никак не е малко). И все още има хора, които твърдят че като продължаваме така упорито видиш ли ще вдигнем икономиката на крака... Айде моля ви се. Сондьора е прав - хубаво е да отидеш в чужбина и да си хер Гюнтер, но знаеш защо го правиш. Тук в 90% от случаите те използват.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 22 Мар 2011, 0:35

Хехеее, преди 2 години като станеше дума за Боко в този форум само дето човек бан не получаваше ако не му врътне минет, сега почнахте да скачате а? Още малко като ни наебе и ще виете ама ще е късно. Само не знам защо другите трябва да го гриземе заради малоумниците дето си го избраха тоя тюфлек. Аз знам и че сега всеки вика ама аз не съм гласувал. Е кой гласува бе???? Цялата ни история е такава, от Ивайло свинаря, та до Боко...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 22 Мар 2011, 0:44

ms написа:
Skip_209 написа:А защо някой като пройзведе нещо и всички почват "ма това добро ли е? все пак е Българско?" и доста хора са склонни да си купят чуждия боклук като знаят че е боклук от колкото да купят българското :kuku:

Мога да ти кажа що:
Китайска стока- 5лв.
Българска стока- 10лв.
И двете са пълни боклуци и не изкарват повече от 1 седмица- е що трябва да платя двойно :?:

Добре ще ти дам пример:
БГ стока - 10лв - като за качеството се гарантира
Евро стока - 30лв - качество няма,има митове за него

и пак чувам такива приказки,и то от хора които са виждали БГ продукта само на снимка - искам да кажа поне да го бяха видяли на живо,но те не са и говорят "не ме кефи щот е Българско"

та за каква икономика говорихте? :kuku:

германеца ще си купи немския продукт само защото е немски,а българина ще наплюе българския само защото е български без дори да го е пробвал

хайде пройзвеждайте да ви видя :ok:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Мар 2011, 0:45

Nasti написа:Хехеее, преди 2 години като станеше дума за Боко в този форум само дето човек бан не получаваше ако не му врътне минет, сега почнахте да скачате а? Още малко като ни наебе и ще виете ама ще е късно. Само не знам защо другите трябва да го гриземе заради малоумниците дето си го избраха тоя тюфлек. Аз знам и че сега всеки вика ама аз не съм гласувал. Е кой гласува бе???? Цялата ни история е такава, от Ивайло свинаря, та до Боко...

Държа да отбележа!
bum_bum
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2009, 18:39 Заглавие:
Отговори с цитат Промени мнение Докладвай
старши ентусиаст
Аватар

Кара: турбо бмв
Честито, избрахте за премиер мутра и убиец. Да са ви честити новите четири години як анален секс!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 22 Мар 2011, 0:45

Nasti написа:Хехеее, преди 2 години като станеше дума за Боко в този форум само дето човек бан не получаваше ако не му врътне минет, сега почнахте да скачате а? Още малко като ни наебе и ще виете ама ще е късно. Само не знам защо другите трябва да го гриземе заради малоумниците дето си го избраха тоя тюфлек. Аз знам и че сега всеки вика ама аз не съм гласувал. Е кой гласува бе???? Цялата ни история е такава, от Ивайло свинаря, та до Боко...

аз си признавам гласувах за него и сега ме е срам :oops:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 22 Мар 2011, 0:48

larbi написа:Не съм го гледал това ама преди той беше казал и по повод на многодетните семейства, че като са правили деца да са мислили! В нормалните държави има нормална издръжка за децата още повече ако са допринесли с някое и дете повече , а тук ти казват да се оправяш сам! И то най-безочливо! След 20 години България няма да я има! Всички малко по-малко ще се изнесем!

Не съм му фен на ББ, не съм гласувал за него, ама в случая е бил прав. Правенето на повече деца от колкото можеш да издържаш е крайно безотговорно и трябва да се санкционира. От полза би било както за държавата, така и за децата :!:

Dirty M5 driveR написа:Някой тук може ли да каже, ама напълно честно, че е готов да полага честен качествен труд при условията, които ни се предлагат, с мисълта че има полза от това?

Не само съм готов, а и го правя. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Мар 2011, 0:55

Feanor написа:
Dirty M5 driveR написа:Някой тук може ли да каже, ама напълно честно, че е готов да полага честен качествен труд при условията, които ни се предлагат, с мисълта че има полза от това?

Не само съм готов, а и го правя. :)

Е аз написах - рядкост са тези българи. Може пък и да греша. Дано...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 22 Мар 2011, 9:46

А аз само не знам защо трябва другите да го "гриземе" заради малоумниците дето избираха комунягите 20 години?!?!

Колега не видях някои във темата да прави предизборни агитации, не знам ти защо започваш, не смятам че темата е за това.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 22 Мар 2011, 9:52

Ееех, къде е сега колегата Андреев (май така се казваше) - с пионерски плам в очите да ви обясни някои очевадни истини! :mhihi: :lol:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 22 Мар 2011, 10:58

bioz написа:

А аз само не знам защо трябва другите да го "гриземе" заради малоумниците дето избираха комунягите 20 години?!?!

Колега не видях някои във темата да прави предизборни агитации, не знам ти защо започваш, не смятам че темата е за това.

Аз пък не смятам, че ти изобщо пресмяташ, кой и какво е написал и дали изобщо пресмяташ а си бърбориш... Предизборни агитации по кой въпрос... и къде са... или някой ти е казал, че да изразяваш несъгласие с управлението на страната са нарича предизборна агитация? Може ли да се нарича гледна точка (в конкретния случай споделяна от все повече хора напоследък)??!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 22 Мар 2011, 11:11

Ще сеем, няма страшно. Ще се "самозадоволяваме". Ама докато виждате само картофите, а не виждате далаверата за милиарди, АЕЦ Белене, така ще има да си пишем по форумите и между другото да сеем картофи. Ние от историята си не се учим, а народ, който пренебрегва историята, няма бъдеще. Поне, не добро бъдеще. Учудвам се как масата българи припознаха преди 2 г. в лицето на един пожарникар, някакъв чудотворец, а.к.а Симеон II. Това видяхте, нали? Днес сте гневни. Но би трябвало да се гневите на себе си, защото Бойко Борисов не направи държавен преврат за да вземе властта. Още тогава имаше хора, които му измериха капацитета. Но масата предпочете да се вслуша в сладките приказки и обещания. Както винаги го е правила в последните 22 г. Незнам как в България имаше едно наистина дясно правителство през 1997-2001 г. Днес ни плащат със нова Тройна коалиция и Станишев. Ако българските граждани, трябва да избират само между Бойко Борисов и Станишев, жална ни майка наистина.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар

Мнение от mbw_code » 22 Мар 2011, 11:26

Човекът (Бойко) разчупва клишета.
Личи си че не чете много книжки, но в него намирам някаква природна интелигентност.
Знае какво да каже, казва го директно и не се срамува да признае грешките си. Точно в този момент от всички действащи политици само Костов (и то до някъде) може да му бъде алтернатива.
Проблемът е че премиерът не може да огрее навсякъде. Той няма право да взима еднолични решения. Дори и самото име "премиер" означава пръв (в случая пръв сред министрите), т.е. членовете на Министерски съвет по принцип се назначават под давление на водещата политическа сила и на коалиционните партньори. Съответно членовете на МС се ръководят от интересите на политическата сила, която ги е издигнала и в повечето случаи премиерът е принуден да се съобразява с желанията на политическата сила, която го е издигнала и на коалиционните партньори и няма възможност да взима еднолични решения.
Да не говориме, че най- важните решения се взимат от Народното събрание.
Дори и да съществува политик, който да има уменията да ни "оправи" (в положителния смисъл на думата), то този човек не би имал възможност да реализира изцяло потенциала си понеже при вземането на всяко едно решение трябва да се търси консенсус между интересите на основните политически сили.

В момента, за да бъде прието каквото и да е решение, Б. Борисов трябва да получи най- малко подкрепата на отделните крила в ГЕРБ, на отделните партии от Синята коалиция и на Атака.

Аз лично смятам, че с това изказване премиерът се опитва да намекне, че хората трябва да отвикнат да разчитат на икономическа подкрепа от страна на държавата. Държавата би трябвало да има единствено и само регулативни функции.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 22 Мар 2011, 11:27

Ей, много ти бърка в здравето тоя АЕЦ... :) Разбери, необходим е. След няколко години от ЕС като натиснат да затворим "Козлодуй" защото му е минал проектния експлоатационен период какво предлагаш да правим? Да седим на свещи, ама "свободни" от руската енергийна зависимост? Ми не, благодаря... :)
За останалото си прав... хората търсят спасители... въпрос на манталитет, предполагам. Ще премине, но за това е необходимо време.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 22 Мар 2011, 12:23

АЕЦ може евентуално и да ни трябва, проблема обаче е друг - че няма прозрачност в тая сделка. Бат'боко за изминалите 2 години поне 5 пъти си смени позицията за него. Първо ругаеше изхарчения 1 милиард за дупката, после уверяваше че ще го строим само при определена цена - много по-ниска от оферираната, а сега вече го строим без никакви условия, щото видиш ли ти руснаците плащали всичко. Предполагам те ни правят подарък на добра воля, нали? Строят и ни го подаряват - това е широко разпространена бизнес практика по света, и няма причина да се съмняваме в чистите им намерения? Само преди 2 дена, самия той каза че държавата е зависима от Лукойл: ако спрял за планов ремонт - фалираме. Та така, в момента сме зависими за газта и за горивата. След време ще сме зависими и за тока. А, то май друг вид енергия не остана?

Ма нищо де, то за картофите енергия не требе - само мотика и здрави ръце :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата