Наръчник за измъкване пред КАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Наръчник за измъкване пред КАТ

Мнение от Louis » 06 Апр 2011, 20:56

:shock: Айде някой да я заключва тая тема ...видя се че тука първо са най спазващите... след това неспазващи и не ебаващи(но се храни държавата като селски каруцар)...после са спазващи ама плащащи...щях да напиша "да ви имам мисленето колеги"...ама като се замисля нИщЪ...
Не искам да обиждам никой ама с всеки изминал ден се убеждавам че има АДСКИ големи глупаци преливащи смисъла на думата "глупак"...

Поздрави! :bchug:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 06 Апр 2011, 21:11

TPAKTOP написа:
zxsport написа:
TPAKTOP написа:
zxsport написа:Колега, не знам дали ние тримата (ти, бум-а и аз) сме за затвора 'щот' сме били с "невалидни книжки ???", ама "тракторЯ" трябва да се върне в малко в училище, така към 2-3 клас ... мисля, че горе-долу по това време се правеше разбор/анализ на смисъла на простото изречение ...

ОК професоре писна ми от професори като вас! Дано да си понесете наказанията! Приятен шофьорски изпит! Вие сте ми умни и 100% ще го вземете! :winky:

Пич, уиндоуса нещо ти "заби" и отново се обърка ... на 31 години съм и имам книжка от 12 години, при това с 39! точки. К'ви изпити, к'ви курсове и к'ви наказания сънуваш не ми станА ясно ?!

Моя уиндоус бил забил! :mhihi: Тогава къде се слагаш за затвора! Явно ти се спори?! И честно не разбрах като си толкова коректен как си ги запазил тези точки? Първо пишеш че си с невалидна книжка(големия шрифт) после се оказа че е най-спазващия правилника шофьор! Евалата съвсем ми заби уиндоуса! :kuku: И изглеждаш младолик!

Баце, отегчаваш ме ... да нямаш някой военен в рода?
Виж първия път където съм цитирал бум-бум - писал съм нещо от сорта, че без да имам неговите проблеми с кат/куки и т.н. ми идва и на мен да си сменя гражданството! Колегата "Алпина фанатик" пише + 1 и в следващ пост ти пояснява отново, че иде реч за смяната на гражданството с албанско такова! При големия шрифт - написал съм "невалидна книжка???" с въпросителни и в кавички, за да се усетиш, че бъркаш! Ако пак не ти стана ясно ... здраве да е!
До Луис: КОЛЕГА-РОДОЛЮБЕЦ, държавицата ни е толкова жалка и смешна, че няма нужда никой от колегите да я храни ... нашата пародия на бананова република е хранена по дифолт от началници и управници в продължение на години ... вече оправия няма, поне според мен!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 06 Апр 2011, 21:19

zxsport написа:
TPAKTOP написа:
zxsport написа:
TPAKTOP написа:
zxsport написа:Колега, не знам дали ние тримата (ти, бум-а и аз) сме за затвора 'щот' сме били с "невалидни книжки ???", ама "тракторЯ" трябва да се върне в малко в училище, така към 2-3 клас ... мисля, че горе-долу по това време се правеше разбор/анализ на смисъла на простото изречение ...

ОК професоре писна ми от професори като вас! Дано да си понесете наказанията! Приятен шофьорски изпит! Вие сте ми умни и 100% ще го вземете! :winky:

Пич, уиндоуса нещо ти "заби" и отново се обърка ... на 31 години съм и имам книжка от 12 години, при това с 39! точки. К'ви изпити, к'ви курсове и к'ви наказания сънуваш не ми станА ясно ?!

Моя уиндоус бил забил! :mhihi: Тогава къде се слагаш за затвора! Явно ти се спори?! И честно не разбрах като си толкова коректен как си ги запазил тези точки? Първо пишеш че си с невалидна книжка(големия шрифт) после се оказа че е най-спазващия правилника шофьор! Евалата съвсем ми заби уиндоуса! :kuku: И изглеждаш младолик!

Баце, отегчаваш ме ... да нямаш някой военен в рода?
Виж първия път където съм цитирал бум-бум - писал съм нещо от сорта, че без да имам неговите проблеми с кат/куки и т.н. ми идва и на мен да си сменя гражданството! Колегата "Алпина фанатик" пише + 1 и в следващ пост ти пояснява отново, че иде реч за смяната на гражданството с албанско такова! При големия шрифт - написал съм "невалидна книжка???" с въпросителни и в кавички, за да се усетиш, че бъркаш! Ако пак не ти стана ясно ... здраве да е!
До Луис: КОЛЕГА-РОДОЛЮБЕЦ, държавицата ни е толкова жалка и смешна, че няма нужда никой от колегите да я храни ... нашата пародия на бананова република е хранена по дифолт от началници и управници в продължение на години ... вече оправия няма, поне според мен!

Добре кажи тогава от къде се засегна че реши да ми отговаряш? И прочете ли от къде тръгна спора въобще? Дали спора почна оттам където ти си мислиш или изведнъж господин модератора изреди някой лоши думи по мой адрес щото явно е голям?! Възпитанието му е майката!
Хайде ако обичаш кажи как си запазил точките толкова години? Научи ни и нас!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 06 Апр 2011, 21:34

Louis написа::shock: Айде някой да я заключва тая тема ...видя се че тука първо са най спазващите... след това неспазващи и не ебаващи(но се храни държавата като селски каруцар)...после са спазващи ама плащащи...щях да напиша "да ви имам мисленето колеги"...ама като се замисля нИщЪ...
Не искам да обиждам никой ама с всеки изминал ден се убеждавам че има АДСКИ големи глупаци преливащи смисъла на думата "глупак"...

Поздрави! :bchug:

Що винаги трябва да се затваря тема, когато има различно мнение? Нека всеки си спори и говори каквото иска?! Ако всички са на едно мнение, нямаше да интересно в тоя форум ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Апр 2011, 22:23

Ах каква носталгия ме обвзема като слушам някой интернетаджия, като се изказва за другите какви били.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Апр 2011, 22:24

((:BuKcu:)) написа:Що винаги трябва да се затваря тема, когато има различно мнение? Нека всеки си спори и говори каквото иска?! Ако всички са на едно мнение, нямаше да интересно в тоя форум ;)

Ти се сети, ама маааааалко късно :nono:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2011, 22:33

TPAKTOP написа: или изведнъж господин модератора изреди някой лоши думи по мой адрес щото явно е голям?! Възпитанието му е майката!

Абе кви лоши думи съм изредил, ти нормален ли си? Казах, че си подлизурко и кво беше още там. Мъж, който върти, суче и се плюмчи като насран да отърве фишчето или актчето не е ли подлизурко? Казах го веднъж и тва беше, ти после повдигаш въпроса 100 пъти, явно ти е кофти. :dunno:
Еми дръж се като мъж и имай малко себеуважение и достойнство на такъв. ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 06 Апр 2011, 23:12

bum_bum написа:
TPAKTOP написа: или изведнъж господин модератора изреди някой лоши думи по мой адрес щото явно е голям?! Възпитанието му е майката!

Абе кви лоши думи съм изредил, ти нормален ли си? Казах, че си подлизурко и кво беше още там. Мъж, който върти, суче и се плюмчи като насран да отърве фишчето или актчето не е ли подлизурко? Казах го веднъж и тва беше, ти после повдигаш въпроса 100 пъти, явно ти е кофти. :dunno:
Еми дръж се като мъж и имай малко себеуважение и достойнство на такъв. ;)

Явно изповядваме грешна идеология! Явно по-мъжествено от това да караш с невалидна книжка няма! И няма нищо срамно да си спестяваш излишни разправии! Но явно не е мъжко!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2011, 23:15

За мен е срамно да си плюеш на достойнството по какъвто и да е било повод.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 06 Апр 2011, 23:18

bum_bum написа:За мен е срамно да си плюеш на достойнството по какъвто и да е било повод.

ЗА мен е срамно да не осмисляш колко проблеми може да ти доведе тоя инат! С инат нищо не се постига! И какво му е потъпкването на достойнството в случая? Аз съм доволен и той е доволен?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 06 Апр 2011, 23:39

bum_bum написа:За мен е срамно да си плюеш на достойнството по какъвто и да е било повод.

¨
Бум Бум би ли обяснил какво имаш предвид под “потъпкаване на достойнството“. За мен даването на пари на ушевия не е потъпкаване на достойнството, а корупция! Потъпкаване на достойнството е нещо съвсем различно, защото съм работил с такива хора. Ето един пример бившия ми шеф много обичаше да потъпкава достойнството на работниците си, аз не си потъпкавах достойнството и заради това вече не работя за него. Но имаше работници дето той ги правеше за 2 стотинки пред десетки хора и те ни гък нито нищо, вътрешно ще се изяде от яд но няма да каже нищо това е “потъпкаване на достойнство“. Не оправдавам и ТРАКТОР че подкупва ушевите, но както се изразих по горе въпрос на време и нерви. Ако човек има време що пък да не се занимава с тях но ако няма време и нерви не му остава друг избор.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 07 Апр 2011, 8:10

Krasimir19 написа:Бум Бум би ли обяснил какво имаш предвид под “потъпкаване на достойнството“. За мен даването на пари на ушевия не е потъпкаване на достойнството, а корупция! ...

що ли се включвам и аз, ама...

за теб даването на подкуп за да отървеш заслужено наказание може да е просто корупция, но за други е повече... Лично на мен ми е наистина под достойнството да давам подкуп на полицай, в резултат на което отнесох акт за липса на ГО на стойност 400лв. и не съм си и помислял да им дам 100лв. за да ме пуснат, а вярвай ми щях да се отърва и за 50 кинта... Моята работа е да съм изряден шофьор, тяхната да ме глобяват като не съм- щом има за какво да пише акт и толкова...
не ме разбирай грешно- давал съм подкупи, но наистина рядко за 15+години зад геврека (5-6 пъти) и само когато писането на акт е означавало директно взимане на книжката (просто без книжка ми се спъва много работата), но никога за нарушение за което само се взимат точки и се плаща глоба... в същото време обаче често вместо заслужен акт са ми писали фиш за нещо по-дребно... не рядко са ме спирали за проверка, а колата е кочина- само да се огледаш и ще я спреш от движение и са ме пускали без нищо, въпрос на подход към полицая...

но тея номера да лъжа, мажа, да се моля и унижавам само за да отърва един акт за +20км/ч примерно верно са ми под достойнството и си нося последствията- като не съм си взел антирадара да съм карал бавно... или аз съм идиот, или съм научен да си нося отговорност за деянията и да уважавам труда на другите... работата на ушевия е да ме глоби ако има за к'во- щом има нарушение да пише...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 07 Апр 2011, 8:46

Е то и аз съм отнясал актове, за превишени за неносене на документи, и да наистина зависи от подхода на човек към полицая. Два пъти ме бяха пускали от нарушение без подкуп и актове, като първия път бях с превишена 60+, а втория път бях пил. Полицая ми каза да “бегам“ :mhihi: и дуг път да не шофирам нетрезвен :winky: . Но както и ms каза зависи от подход към полицая, и в какво точно нарушение е бил хванат шофьора. И за мен това е далеч от потъпкаване на достойнството, виждал съм къде по унизителни случаи на други хора :help: . Спирам да пиша по темата, дадох си мнението и умната хора като шофирате.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Апр 2011, 10:41

По мое неангажиращо никого мнение най- добрият начин да минеш метър е да обясниш какво те е накарало да направиш нарушение, да кажеш че осъзнаваш грешката си и ще се постараеш да не я повтаряш-така или иначе функцията на тези санкции е да накарат водачите да бъдат по- коректни на пътя.С нормален диалог се постига много повече отколкото със заплахи, обиди и демонстрации на селяндурщина, не само пред КАТ ами изобщо, защото действието винаги има противодействие.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Апр 2011, 11:41

saleen написа:По мое неангажиращо никого мнение най- добрият начин да минеш метър е да обясниш какво те е накарало да направиш нарушение, да кажеш че осъзнаваш грешката си и ще се постараеш да не я повтаряш-така или иначе функцията на тези санкции е да накарат водачите да бъдат по- коректни на пътя.С нормален диалог се постига много повече отколкото със заплахи, обиди и демонстрации на селяндурщина, не само пред КАТ ами изобщо, защото действието винаги има противодействие.

+1
Ако си пич,признаваш си,казваш че си сгрешил,държиш се мъжки признавайки че си сгрешил те така,няма нищо мъжко в това да стоиш нахално пред милиционерите и да се правиш на безсмъртен в момента в който си виновен,самата вина те кара да се чустваш нищожен и подлизурко и ако си истински мъж ще си го признаеш,аз съм давал пари на милиционери когато не съм бил прав,и съм минавал без пари ,ама не да се правя на палячо,спират ме че си говоря по телефона без хенсфри (преди година,а и рядко го правя,но как и да е),обяснявам му че да,виновен съм и няма да се повтаря,и...ме пуснаха,чак ми стана тъпо че така съм сгрешил,а ето и пример за даване на пари-карам си 2 ра кола след един приятел с една тойота ланд крузер 100,на пешеходен светофар той минава на зелено-жълто,а аз плътно зад него на червено,нямаше кой да ни наплюе,ама имаше една патрулка скрита в храстите да дебне именно тоя светофар,спряха ме милиционерите,беха симпатяги,викат ми "момче,за къде си се разбързал така в почивен ден",веднага им отговорих-"бързам да ви дам тея десет лева"-разсмяха се и не пожелаха нищо да вземат,само записаха че са ме спирали в една тетрадка,но все пак аз им дадох 10 лева,та ако си пич,дръж се като пич,да си мъж не означава да си "темерут" (нищо лично към никой ) :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата