Кой има инфо за Gumball 3000 в София на 31-ви?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Re: Кой има инфо за Gumball 3000 в София на 31-ви?

Мнение от goguma » 01 Юни 2011, 15:54

Тия дойдоха верно след 14:30, само Ферари 458 дойде към 13 и нещо. Аз си тръгнах към 3 и половина, вече всички коли си бяха тръгнали от паркинга, ама явно втора партида коли са дошли след това, щом колегата М3 Е92 казва че идват още. Иначе нямаше нищо толкова специално, единствената кола от тези които бяха, които не съм виждал по БГ пътищата беше Лотус Евора :) Имаше Майбах, 10-15 Ферарита, 4-5 Поршета, 4-5 Ламбота, Мерцедес СЛР, Ц63 АМГ, М6, Астъни, Бентлита, Кайен Магнум, Вейрон и т.н. Но си беше хубаво да видиш всичките тези коли на едно място. :)

Между другото, тоя Лотус се опита да пили гуми и да върти понички, ама няма да ви казвам едно наше момче с е34 колко жестоко го наказа, съвсем сериозно :mhihi: Нашия човек го гонеха куките за нещо още от 12 часа, и той постоянно въртеше около Ал.Невски и ги дразнеше. Ама накрая просто се появи на площада и направи показно на Лотуса :mhihi: Който го е снимал как пили и върти да пуска клипчето веднага :D

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 01 Юни 2011, 16:04

goguma написа:Тия дойдоха верно след 14:30, само Ферари 458 дойде към 13 и нещо. Аз си тръгнах към 3 и половина, вече всички коли си бяха тръгнали от паркинга, ама явно втора партида коли са дошли след това, щом колегата М3 Е92 казва че идват още. Иначе нямаше нищо толкова специално, единствената кола от тези които бяха, които не съм виждал по БГ пътищата беше Лотус Евора :) Имаше Майбах, 10-15 Ферарита, 4-5 Поршета, 4-5 Ламбота, Мерцедес СЛР, Ц63 АМГ, М6, Астъни, Бентлита, Кайен Магнум, Вейрон и т.н. Но си беше хубаво да видиш всичките тези коли на едно място. :)

Между другото, тоя Лотус се опита да пили гуми и да върти понички, ама няма да ви казвам едно наше момче с е34 колко жестоко го наказа, съвсем сериозно :mhihi: Нашия човек го гонеха куките за нещо още от 12 часа, и той постоянно въртеше около Ал.Невски и ги дразнеше. Ама накрая просто се появи на площада и направи показно на Лотуса :mhihi: Който го е снимал как пили и върти да пуска клипчето веднага :D

Изпуснал съм най-интересното, деба.И аз го видях пича с е34-ката, всички му се смееха, ама явно е показал за ко става въпрос накрая :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 01 Юни 2011, 16:06

не напраихте ли някои друга снимка ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 01 Юни 2011, 17:00

Пича с е34-ката после куките го набараха след като направи шоуто :/ Дано не са го наказали много лошо.
И аз няма да откажа да видя клип, то от тичащата тълпа да види кво се случва просто нямаше как да се види каквото и да е било :) Освен пушека :)

А втора партида коли не знам имало ли е... то всичко се опразни в 3.30 някъде, аз и не съм видяла други коли. Затова се очудих, че ужким до 5, а в 3.30 си тръгнаха всички. : ) Иначе не беше зле, ама и не мисля, че беше кой знае какво :) Ама поне беше нещо различно :)
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Юни 2011, 17:16

goguma написа:Тия дойдоха верно след 14:30, само Ферари 458 дойде към 13 и нещо. Аз си тръгнах към 3 и половина, вече всички коли си бяха тръгнали от паркинга, ама явно втора партида коли са дошли след това, щом колегата М3 Е92 казва че идват още. Иначе нямаше нищо толкова специално, единствената кола от тези които бяха, които не съм виждал по БГ пътищата беше Лотус Евора :) Имаше Майбах, 10-15 Ферарита, 4-5 Поршета, 4-5 Ламбота, Мерцедес СЛР, Ц63 АМГ, М6, Астъни, Бентлита, Кайен Магнум, Вейрон и т.н. Но си беше хубаво да видиш всичките тези коли на едно място. :)

ти нали знаеш че тоя с е34-ката и да строши нещо или да разпарцалоса някоя гума- ще се оправи.. ама тоя с евората ако се прави на интересен и удари някой бордюр или изтрие гуми... после на гръб ли ще го носи тоя лотус до финала на "състезанието"? :)

аз поне като съм далече от "базата" си много внимавам със скъпи коли просто защото ако стане някой фал- помощ няма и плановете обикновено пропадат или търпят коренна промяна.

и друго...

този манталитет ми е до болка познат- тия със сериозните коли обикновено или не могат да карат или няма какво да доказват/ показват- особено пред публика защото света и ценностната им система обикновено имат съвсем друг фокус. докато тия с "е34-ките" правят подвизи като за последно защото... това е единственото което имат и което могат да покажат... което не е обидно, смешно или нещо подобно, но просто е показателно....
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Юни 2011, 17:27

Пак си показахме селянията :mhihi: Представям си как ли изглеждаш в очите на някой перчейки се с кола, която не струва и една двайста от входа, който е платил за състезанието.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 01 Юни 2011, 17:29

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 01 Юни 2011, 17:34

bum_bum написа:Пак си показахме селянията :mhihi: Представям си как ли изглеждаш в очите на някой перчейки се с кола, която не струва и една двайста от входа, който е платил за състезанието.

Цялото такова състезание е селяния и избиване на комплекси на една банда милионерчета, които понеже са на тумба си позволяват да карат като луди, да се подиграват с по-бедни нации от техните, да пият и смъркат през цялото време на "състезанието" и да погазват всякакви закони. Но интересно, че го правят предимно по Източна Европа, където ги посрещат като Освободители... Защо ли?
Та в тоя контекст, "пича" с Е34-ката добре се е вписал... :mhihi: :mhihi:
Спортно гърне ф63
Последна промяна Flat 6 на 21 Май 2025, 13:11, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Юни 2011, 17:37

Че е избиване на комплекси някак си мога да се съглася, въпреки, че повечето са некви добре изглеждащи пичове с много пари. Не виждам кви комплекси може да имаш при тва положение. Ама да наречеш карането на кола за един милион селяния някак няма как да се съглася.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 01 Юни 2011, 17:45

Flat 6 написа:
bum_bum написа:Пак си показахме селянията :mhihi: Представям си как ли изглеждаш в очите на някой перчейки се с кола, която не струва и една двайста от входа, който е платил за състезанието.

Цялото такова състезание е селяния и избиване на комплекси на една банда милионерчета, които понеже са на тумба си позволяват да карат като луди, да се подиграват с по-бедни нации от техните, да пият и смъркат през цялото време на "състезанието" и да погазват всякакви закони. Но интересно, че го правят предимно по Източна Европа, където ги посрещат като Освободители... Защо ли?
Та в тоя контекст, "пича" с Е34-ката добре се е вписал... :mhihi: :mhihi:

Това не е истина.Погледни картата на маршрута им, за да видиш за какво става въпрос.Това за подиграването с другите нации нещо не го разбирам?Как по-точно им се подиграват?Ти видя ли ги да "смъркат и пият"?Нещо си дрънкаме по форумите, колкото да не заспим.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 01 Юни 2011, 17:57

raduslaf написа:Това не е истина.Погледни картата на маршрута им, за да видиш за какво става въпрос.Това за подиграването с другите нации нещо не го разбирам?Как по-точно им се подиграват?Ти видя ли ги да "смъркат и пият"?Нещо си дрънкаме по форумите, колкото да не заспим.

И какво трябва да видя на картата, колега?
По втория ти въпрос - ДА. Имах "щастието" да си поговоря с доста от тях преди години в Шератон, включително и с този, който се разби на следващия ден с едно Ферари. Толкова повръщащи в 21.00 часа чужденци не можеш да видиш и в хотел с алл инклузив на Сл. Бряг... :lol: :lol: Общата идея (в която няма нищо лошо) е, че са тръгнали на брутална оргия! А всяка оргия си е един вид селяния по нашенски казано- сега схвана ли идеята ми?

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 01 Юни 2011, 18:03

Flat 6 написа:
raduslaf написа:Това не е истина.Погледни картата на маршрута им, за да видиш за какво става въпрос.Това за подиграването с другите нации нещо не го разбирам?Как по-точно им се подиграват?Ти видя ли ги да "смъркат и пият"?Нещо си дрънкаме по форумите, колкото да не заспим.

И какво трябва да видя на картата, колега?
По втория ти въпрос - ДА. Имах "щастието" да си поговоря с доста от тях преди години в Шератон, включително и с този, който се разби на следващия ден с едно Ферари. Толкова повръщащи в 21.00 часа чужденци не можеш да видиш и в хотел с алл инклузив на Сл. Бряг... :lol: :lol: Общата идея (в която няма нищо лошо) е, че са тръгнали на брутална оргия! А всяка оргия си е един вид селяния по нашенски казано- сега схвана ли идеята ми?

Ами да видиш, че по-голямата част от маршрута всъщност е в западна и централна Европа.От източна сме само ние и Турция.
Ето това сега е доказатеслтво - "видях ги и говорих с някои от тях" :yes: Въпреки това няма как да се съглася, че има каквото и да било селско в това, което правят.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 01 Юни 2011, 18:09

Аз бях по работа там, но най-смешното е, че си мислиш, че се гордея с това, хахаха.
Както и да е...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Юни 2011, 18:14

Аз не виждам нищо селско в това да се посереш от ядене и пиене в 10 различни държави примерно. Селско е, ако е на аванта. Все едно като ида да се напия в някакво заведение да е селска оргия.. Ми платил пил.. или да ме е срам, че имам по-хубава кола от някой или пък че някой има по-хубава от мен..
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 01 Юни 2011, 18:15

Flat 6 написа:Аз бях по работа там, но най-смешното е, че си мислиш, че се гордея с това, хахаха.
Както и да е...

Мисля, че не си ме разбрал.Няма никакъв сарказвъм в това, което казвам.Напротив, казвам, че това е аргумент, който може да ме накара да повярвам в теорията ти.Просто помислих, че си поредния, който решава да се изкаже, щото "така мисли", "така го кефи", "така предполага" и т.н.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата