Гърците ни се смеят
Модератор: Общи модератори
Re: Гърците ни се смеят
Не са техните като Атака - лабави.

И ето как Боко ще върне българите/както обеща/ в България.
Те просто сами ще се върнат.
vanioboy написа:Е.Димитров написа:E ние сме си екстра.....факт![]()
![]()
Точно това си мисля и аз.Някой споменава,че се образовали в България медицината особено,ами нека се образоват като им е по-изгодно.Тяхното здравеопазване е на светлинни години от нашето...прост пример случайно откриха рак на майка ми на втория ден беше на операционната маса и вече 4-5 години е добре да чукна на дърво.В Бг. народа измира като мухи и дори линейки нямаме,да не споменавам разликата в цените на лекарстватаНо иначе какво ние, толкова сме добре че сме цъфнали направо пък те нака са си зле
колега, ше извиняваш, защото казах, че няма да пиша, ама точно здравеопазването, "ЛЕКАРИТЕ" "СПЕЦИАЛИСТИ" сбъркаха на майка ми диагнозата за окото и сега не вижда с него, тва не бяха поне 7/8 лекари със частни кабинети и апаратури за хиляди...и дипломи в кофата за боклук! А да ти кажем че ходи даже в солун при некъф БАШ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ОЧЕН СПЕЦИАЛИСТ ДОКТОР, който взе взе 250 ЕВРО за преглед и каза че имала конюктивит

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Буахаххах, Витанов ме разби... Интересно какви противоречиви мнения на двама души, живеещи в една държава....

- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
гРъците са много зле, не само лекари, а като цяло
Ма нищо де- като фалират може да ги взимаме да ни работят- за 270лв като са тарикати

Mitko195 написа:гРъците са много зле...Ма нищо де- като фалират
Никакъв шанс няма това да се случи,мн.добре са им сметнали МВФ и чуждите банки,като национализират всичко какво ще получат.
В други държави,по на запад отдавна е така.
Социалните държави/не само ГР,знае се кои са/ отиват в историята.
Оттук нататък - само бачкане и еб*не до посИране за всички.
Колкото по-бързо влизат в час отделните народи - толкова по-добре.
Mitko195 написа:може да ги взимаме да ни работят- за 270лв като са тарикати.
По скоро ти се стягай да им работиш.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
M2PR написа:Няма какво повече да ги коментираме ши*аните византийци...http://www.blitz.bg/news/article/110474
![]()
![]()
![]()
В тая публикация има толкова истина, колкото и в статията в първото мнение на темата. Между другото (да не обиждам човека), но има голяма вероятност да са го взели за пакистанец! Тях поне напоследък доста ги мачкат, че и още трябва, малко им е на тия хлебарки! Никой няма да те нападне, защото си българин! Нека се изкажат и другите колеги, които са тук. И как па аз си се разхождам спокойно по всяко време на денонощието в Атина и нямам проблеми?! Че гледам пише, че след 20 ч е едва ли не невъзможно да излезеш, без да бъдеш пребит?!
“Животът за нас, имигрантите в центъра на Атина, стана непоносимо труден. След 20 ч е невъзможно да се появяваш по улиците", разказва и българката Хара Минчева. Преследват ни, бият ни, нападат ни постоянно.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Време е да фалират, и да видат и те пенсии по 100 евро.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
И как беше, най обичам на Вуте да му е зле...некакси българина изпитва душевна чикия, некой да е по-зле от него...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Сондьора написа:И как беше, най обичам на Вуте да му е зле...некакси българина изпитва душевна чикия, некой да е по-зле от него...
Не просто са нещастници
Работил ли си за Грък, а бизнес отношения с грък ??
аз ен злобея, просто са нещастници, мързеливи псета и си заслужиха това което им се случва
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
N.Mihaylovski написа:Не просто са нещастници
аз ен злобея, просто са нещастници, мързеливи псета и си заслужиха това което им се случва
Не знам как стигна до този извод но и мързела им е по скоро пресилен отколкото истина,повечето млади а и не чак толкова млади гърци работят на минимум 2 места

Ще взема да се повтарям но няма как да слезат на нашето ниво.Пенсиите няма да стигнат 100 евро защото са замръзени не смъкнати а в нас за болшинството възрасни хора и тея 100 евра са мираж.Изобщо не е чак толкова черна картината и перспективата за тях...та затова нищо чудно и да ни се смеят.
N.Mihaylovski написа:Сондьора написа:И как беше, най обичам на Вуте да му е зле...некакси българина изпитва душевна чикия, некой да е по-зле от него...
Не просто са нещастници
Работил съм за Грък.
Имал съм бизнес отношения с Грък.
И кво...

Мързеливи,щом може-що не.
Всеки се простира спрямо чергата.

Доста е глyпаво да слагате всички под общ знаменател.
Хората са еднакви навсякъде, всеки съди според това, което е видял и преживял, но с това тесногърдие, няма как да видиш нещо различно.
Хората са еднакви навсякъде, всеки съди според това, което е видял и преживял, но с това тесногърдие, няма как да видиш нещо различно.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Кво тесногръдие, блокираха ли ни границата, загубиха ли наще фирми много пари от изгнила стока по границите, от пропуснати ползи, от зверско висене по 10 дни и неустойки, ми да това е факт, чуда се кво им симпатизирате, на тея кретени дето спреха тракторите на границата щото в този перио нямат работа и вместо да са им в гаражите и фермите ги заебаха на НАЩА ГРАНИЦА не на друга, и отидоха да хапват скара и да пият бира, а вие им биите евала, я що най добре не отидете там ще ви е супер
Тва е докато сме пумяри ще ни третират и като такива.
Тва е докато сме пумяри ще ни третират и като такива.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Май ще да си от преко порязаните от блукадата на границата.Но те са си в правото да го направят,имат си гражданска позиция и си се борят за нея
А някой и отдавна сме го направили и си ни е супер както казваш