Гърците ни се смеят

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Гърците ни се смеят

Мнение от bavarec » 08 Юни 2011, 16:33

M2PR написа:...ши*аните византийци... :arrow: http://www.blitz.bg/news/article/110474 :banghead: :puke: :puke: :puke:

Не са техните като Атака - лабави. :nono:

И ето как Боко ще върне българите/както обеща/ в България.
Те просто сами ще се върнат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 08 Юни 2011, 17:19

vanioboy написа:
Е.Димитров написа:E ние сме си екстра.....факт :mhihi: :kuku: :bang:

Точно това си мисля и аз.Някой споменава,че се образовали в България медицината особено,ами нека се образоват като им е по-изгодно.Тяхното здравеопазване е на светлинни години от нашето...прост пример случайно откриха рак на майка ми на втория ден беше на операционната маса и вече 4-5 години е добре да чукна на дърво.В Бг. народа измира като мухи и дори линейки нямаме,да не споменавам разликата в цените на лекарствата :kuku: Но иначе какво ние, толкова сме добре че сме цъфнали направо пък те нака са си зле :!:

колега, ше извиняваш, защото казах, че няма да пиша, ама точно здравеопазването, "ЛЕКАРИТЕ" "СПЕЦИАЛИСТИ" сбъркаха на майка ми диагнозата за окото и сега не вижда с него, тва не бяха поне 7/8 лекари със частни кабинети и апаратури за хиляди...и дипломи в кофата за боклук! А да ти кажем че ходи даже в солун при некъф БАШ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ОЧЕН СПЕЦИАЛИСТ ДОКТОР, който взе взе 250 ЕВРО за преглед и каза че имала конюктивит :banghead: :banghead: :banghead: :lol: :lol: :lol: :lol: ебем ти и факаните гръцки доктори!!!! кви глупости ми говориш бе? как може да сбъркаш ХЕРПЕС в окото със конюктивит???????????? добре че бяха лекарите във Варна :bowdown: иначе сега щеше да е със изкуствено око :idea: :idea: :idea: човече, специалистите във България са 10 пъти по добри :winky: и пак ми дрънкай глупости за гръцките докторчета дето се почесват по нестандартно плешивите кратуни и викат на болки в кръста "имаш алергия" :idea:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 08 Юни 2011, 17:30

Буахаххах, Витанов ме разби... Интересно какви противоречиви мнения на двама души, живеещи в една държава.... :roll: :conf:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 08 Юни 2011, 17:37

гРъците са много зле, не само лекари, а като цяло :yes: Ма нищо де- като фалират може да ги взимаме да ни работят- за 270лв като са тарикати :lalala: :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 08 Юни 2011, 18:04

Mitko195 написа:гРъците са много зле...Ма нищо де- като фалират

Никакъв шанс няма това да се случи,мн.добре са им сметнали МВФ и чуждите банки,като национализират всичко какво ще получат.
В други държави,по на запад отдавна е така.
Социалните държави/не само ГР,знае се кои са/ отиват в историята.
Оттук нататък - само бачкане и еб*не до посИране за всички.
Колкото по-бързо влизат в час отделните народи - толкова по-добре.

Mitko195 написа:може да ги взимаме да ни работят- за 270лв като са тарикати.

По скоро ти се стягай да им работиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 08 Юни 2011, 18:15

M2PR написа:Няма какво повече да ги коментираме ши*аните византийци... :arrow: http://www.blitz.bg/news/article/110474 :banghead: :puke: :puke: :puke:

В тая публикация има толкова истина, колкото и в статията в първото мнение на темата. Между другото (да не обиждам човека), но има голяма вероятност да са го взели за пакистанец! Тях поне напоследък доста ги мачкат, че и още трябва, малко им е на тия хлебарки! Никой няма да те нападне, защото си българин! Нека се изкажат и другите колеги, които са тук. И как па аз си се разхождам спокойно по всяко време на денонощието в Атина и нямам проблеми?! Че гледам пише, че след 20 ч е едва ли не невъзможно да излезеш, без да бъдеш пребит?!
“Животът за нас, имигрантите в центъра на Атина, стана непоносимо труден. След 20 ч е невъзможно да се появяваш по улиците", разказва и българката Хара Минчева. Преследват ни, бият ни, нападат ни постоянно.

:kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Юни 2011, 20:43

Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 08 Юни 2011, 20:58

Време е да фалират, и да видат и те пенсии по 100 евро.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 08 Юни 2011, 22:39

И как беше, най обичам на Вуте да му е зле...некакси българина изпитва душевна чикия, некой да е по-зле от него...

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 08 Юни 2011, 22:52

Сондьора написа:И как беше, най обичам на Вуте да му е зле...некакси българина изпитва душевна чикия, некой да е по-зле от него...

Не просто са нещастници
Работил ли си за Грък, а бизнес отношения с грък ??
аз ен злобея, просто са нещастници, мързеливи псета и си заслужиха това което им се случва
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 08 Юни 2011, 23:13

N.Mihaylovski написа:Не просто са нещастници
аз ен злобея, просто са нещастници, мързеливи псета и си заслужиха това което им се случва

Не знам как стигна до този извод но и мързела им е по скоро пресилен отколкото истина,повечето млади а и не чак толкова млади гърци работят на минимум 2 места :!:
Ще взема да се повтарям но няма как да слезат на нашето ниво.Пенсиите няма да стигнат 100 евро защото са замръзени не смъкнати а в нас за болшинството възрасни хора и тея 100 евра са мираж.Изобщо не е чак толкова черна картината и перспективата за тях...та затова нищо чудно и да ни се смеят.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 08 Юни 2011, 23:15

N.Mihaylovski написа:
Сондьора написа:И как беше, най обичам на Вуте да му е зле...некакси българина изпитва душевна чикия, некой да е по-зле от него...

Не просто са нещастници

Работил съм за Грък.
Имал съм бизнес отношения с Грък.
И кво... :dunno:
Мързеливи,щом може-що не.
Всеки се простира спрямо чергата. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 08 Юни 2011, 23:25

Доста е глyпаво да слагате всички под общ знаменател.
Хората са еднакви навсякъде, всеки съди според това, което е видял и преживял, но с това тесногърдие, няма как да видиш нещо различно. :dunno:

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 08 Юни 2011, 23:33

Кво тесногръдие, блокираха ли ни границата, загубиха ли наще фирми много пари от изгнила стока по границите, от пропуснати ползи, от зверско висене по 10 дни и неустойки, ми да това е факт, чуда се кво им симпатизирате, на тея кретени дето спреха тракторите на границата щото в този перио нямат работа и вместо да са им в гаражите и фермите ги заебаха на НАЩА ГРАНИЦА не на друга, и отидоха да хапват скара и да пият бира, а вие им биите евала, я що най добре не отидете там ще ви е супер
Тва е докато сме пумяри ще ни третират и като такива.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 08 Юни 2011, 23:44

Май ще да си от преко порязаните от блукадата на границата.Но те са си в правото да го направят,имат си гражданска позиция и си се борят за нея :) А някой и отдавна сме го направили и си ни е супер както казваш :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата