Препоръки за SUV до 40к
Модератор: Общи модератори
- FromZeroToHero
- кандидат ентусиаст
-
Re: Препоръки за SUV до 40к
С тея 40 000 камъка бих си взел черен Таурег V10 с ролбари и с останалите 10 000 един джет с колесник и аре на моретоооо 

Каква дилема само..40к. е сериозен бюджет в който влизат доста хубави джипове, какво толкова има за чудене 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Витанов написа:Каква дилема само..40к. е сериозен бюджет в който влизат доста хубави джипове, какво толкова има за чудене
Ами то точно от там идва дилемата, че има доста избор... и сега взех да се чудя дали нещо по новичко ама по-смотана марка или малко по старо ама от по класно. За момента имам няколколо фаорита.. естествено МЛ/Х5-ца са по-подразбиране
По скоро не:
- Х3 ... не знам ама вътре ми изглежда малко спартанска с волан като от Е36-цата (http://i.cars.bg/photos/i/used/2011-05-31/2707724o.jpg
- Q7 ... за 40к нещо не намирам нито една. Там вече отиваме на 50-60к
- Патфайндър - малко спартански вънжен вид.
Има
Иначе имаше и няколко добри предложения за които не се бях сеща - Инфинито ми допада определено.
Някой има ли пвечатление от Mitsubishi ASX?
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Витанов написа:Каква дилема само..40к. е сериозен бюджет в който влизат доста хубави джипове, какво толкова има за чудене
Не виждам, къде е сериозното на 40 000 лв., след като с тези не може да вземеш, дори базов Passat 7 four Motion!
Целият избор се свeжда до румънско ново и употребявано на поне 170 000 реални км.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:Витанов написа:Каква дилема само..40к. е сериозен бюджет в който влизат доста хубави джипове, какво толкова има за чудене
Не виждам, къде е сериозното на 40 000 лв., след като с тези не може да вземеш, дори базов Passat 7 four Motion!
Целият избор се свeжда до румънско ново и употребявано на поне 170 000 реални км.
Ама ти сериозно ли? Ти имаш ли си идея какъв сериозен джип ще си купя ако имам толкова излишни пари? Няма да се повтарям вече, че стана банално.. тук има хубави предложения от колеги. Имам един въпрос към автора: какъв точно сув се търси, по важно е да изглежда супер и луксозен вътре, набухан със много екстри, но по чуплив.. или преоритет е здравината и после всичко останало..? За да знаят хората какво да препоръчат

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Демирев написа:Не виждам, къде е сериозното на 40 000 лв.
Bavarcho написа:Тука всичките станахте петролни шейхове

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Демирев написа:Витанов написа:Каква дилема само..40к. е сериозен бюджет в който влизат доста хубави джипове, какво толкова има за чудене
Не виждам, къде е сериозното на 40 000 лв......
Демирев написа:Решил съм да взема на 10 месечен безлихвен лизинг телевизор от 1299 лв.....

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Витанов написа:... Имам един въпрос към автора: какъв точно сув се търси, по важно е да изглежда супер и луксозен вътре, набухан със много екстри, но по чуплив.. или преоритет е здравината и после всичко останало..? За да знаят хората какво да препоръчат![]()
то и на мен ми е интересно к'во точно се търси, че са твърде много за тея пари- до тук сме изброили поне 20 модела и автора спомена само, че Х5/МЛ били по подразбиране... тоест извода за мен е лъскав паркетник, неособено здрави като цяло и със скъпа поддръжка- успех с някой 5-6 годишен джип, в сервиза ще ти се зарадват

ms написа:Витанов написа:... Имам един въпрос към автора: какъв точно сув се търси, по важно е да изглежда супер и луксозен вътре, набухан със много екстри, но по чуплив.. или преоритет е здравината и после всичко останало..? За да знаят хората какво да препоръчат![]()
то и на мен ми е интересно к'во точно се търси, че са твърде много за тея пари- до тук сме изброили поне 20 модела и автора спомена само, че Х5/МЛ били по подразбиране... тоест извода за мен е лъскав паркетник, неособено здрави като цяло и със скъпа поддръжка- успех с някой 5-6 годишен джип, в сервиза ще ти се зарадват
То ако знаех какво точно искам, вече щеше да е в гаража. Май се очертава точно тази дилема - лъскав паркетник или малко по неугледен ама здрав и съоветно по нов.....
Моя избор би бил Нисан Патрул от последните модели и предпоследния с дизелов матор. Не съм чел някъде да се оплакват от него, а ако избереш Х5 - нека бъдем реалисти, най-вероятно ще ти го откраднат.
То ако знаех какво точно искам, вече щеше да е в гаража. Май се очертава точно тази дилема - лъскав паркетник или малко по неугледен ама здрав и съоветно по нов.....
Може и да е по стар, здрав и със добър външен вид, но по спартански вътре... и все пак трябва да решиш какво ще е, защото темата се обезмисля донякъде ако ти не знаеш какво искаш

I am beton!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Ей пичове има хора на които дилемата е не къде да си дена 40 000 те хилядарки, ами: " С ТЕЗИ 2лв.НА ДЕН КАКВО ДА КУПЯ ЗА ДА НАХРАНЯ СЕМЕЙСТВОТО СИ?"!!!!!
Не се самозабравяйте!
Стана като вица за мутрата и бедния човечец които се молили по едно и също време на Дедо Боже!
По темата-
Лично аз бих купил старо но изпитано возило,а не ново но чупливо!
Не се самозабравяйте!
Стана като вица за мутрата и бедния човечец които се молили по едно и също време на Дедо Боже!

По темата-
Лично аз бих купил старо но изпитано возило,а не ново но чупливо!
SUV e разтегливо понятие и в класа на така неречените сувове,няма автомобил с истинска проходимост.
Ако искаш доказан сув,който да е луксозен,надежден,с проходимост а не само да си викаш че е сув,ако искаш да е бьрз и да има части за него другите екстри си вземи Ауди олроуд куатро на платформата на старата А6 с мотор 2.7Т и няма джип който да изкара тази проходимост( pathfinder,q7,q5,gl,glk,ml,x3,x5...) сьчетана с комфорт,качество и цена.
Това е най-проходимото превозно средство и няма аналог,жалко че не се произвежда а наследника е много много назад в качествата на оффроуд машина
Ако искаш доказан сув,който да е луксозен,надежден,с проходимост а не само да си викаш че е сув,ако искаш да е бьрз и да има части за него другите екстри си вземи Ауди олроуд куатро на платформата на старата А6 с мотор 2.7Т и няма джип който да изкара тази проходимост( pathfinder,q7,q5,gl,glk,ml,x3,x5...) сьчетана с комфорт,качество и цена.
Това е най-проходимото превозно средство и няма аналог,жалко че не се произвежда а наследника е много много назад в качествата на оффроуд машина
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Maverick_VS написа:Демирев написа:Витанов написа:Каква дилема само..40к. е сериозен бюджет в който влизат доста хубави джипове, какво толкова има за чудене
Не виждам, къде е сериозното на 40 000 лв......Демирев написа:Решил съм да взема на 10 месечен безлихвен лизинг телевизор от 1299 лв.....
![]()
![]()

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
С рист да повторя мнението на колегите - Volvo XC90 2.4 D5, Infiniti FX, X5 3.0d. За Инфинити чувам само хубави неща, пък и е нещо по-различно и интересно