.. и един ден разбираш, че младежките мечти...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

каква сметка си давате?

о, морето ми е до колене- напред и нагоре. света е мой
49
25%
дерзая- може и да стане нещо, но започвам да се отчайвам
84
42%
бутам здраво- но май това ще е...
32
16%
май няма значение- и да бъхтя и да не бъхтя- все тая кочина.
33
17%

Общо гласове : 198
Потребител
Аватар

Re: .. и един ден разбираш, че младежките мечти...

Мнение от dancho_pz » 19 Юли 2011, 19:56

Много хубава и смислена тема :clap: аз също съм имал много мечти и продължавам да имам и понеже е бмв форум ще спомена една такава.Мечтата ми от малак бе кола бмв и по точно е36.Имахме с братми хонда сивик но е продадохме и аз посъбрах малко пари и се зачудих хонда или бмв ,но предпочетох бмв,след много обикаляне и нерви си взех е36 318ис.В началото му се кефех,подражка от сякаде(само хубави оригинални части),но с продължение на времето се получи несподелена любов с една дума очаквах едно,а се получи друго.Много мои познати също са на това мнение че бмв-то не е нищо(говорим за е36,защото новите нямат нищо общо)та е36-голям разход(абсурден),никва возия,тясно,опасно(зимата абсурт),никво вървене за тези коне(пикливи хонди 1.3-1.5 правят 318-ки спряли,а 1.6 витек пак да не говорим какво правят 20-ките и 25-ците :no: )да не говорим за другите марки като мерцедес който имат прекрасня возия,единственото нещо е красивата визия на бмв и моща която всъщност е няма до голяма степен.Много фенове на марката знаят тези неща и съжаляват и накрая ги продават на безценица на некой мангал къде след 1 месец я бласка в некой дувар.Това е истината за съжаление :dummy: :banghead: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 07 Авг 2011, 22:41

dancho_pz написа:Много хубава и смислена тема :clap: аз също съм имал много мечти и продължавам да имам и понеже е бмв форум ще спомена една такава.Мечтата ми от малак бе кола бмв и по точно е36.Имахме с братми хонда сивик но е продадохме и аз посъбрах малко пари и се зачудих хонда или бмв ,но предпочетох бмв,след много обикаляне и нерви си взех е36 318ис.В началото му се кефех,подражка от сякаде(само хубави оригинални части),но с продължение на времето се получи несподелена любов с една дума очаквах едно,а се получи друго.Много мои познати също са на това мнение че бмв-то не е нищо(говорим за е36,защото новите нямат нищо общо)та е36-голям разход(абсурден),никва возия,тясно,опасно(зимата абсурт),никво вървене за тези коне(пикливи хонди 1.3-1.5 правят 318-ки спряли,а 1.6 витек пак да не говорим какво правят 20-ките и 25-ците :no: )да не говорим за другите марки като мерцедес който имат прекрасня возия,единственото нещо е красивата визия на бмв и моща която всъщност е няма до голяма степен.Много фенове на марката знаят тези неща и съжаляват и накрая ги продават на безценица на некой мангал къде след 1 месец я бласка в некой дувар.Това е истината за съжаление :dummy: :banghead: .

Малко офтопик, но не си схванал философията на БМВ и е по-добре да страниш от тази кола... Особено зимата ;) А за мечтите, да, често се случва това, за което мечтаем да ни разочарова. Но, така се трупа житейски опит.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 08 Авг 2011, 2:20

младежките мечти, вече са бебешки, http://www.youtube.com/watch?v=HoEr1unY ... re=related тва лапе след 10г ще е по-заможно от всички нас умножено по 3!!! 8)
бях на неговата възраст, тренирах 3 месеца и си викам" пфф не ставам" и се отказах, нямах баба, дядо, леля да ми хвърлят бой, а само се шматках на село,сега уча "елитното" мио и се "подготвям" за живота докато меси и роналдо се чудят с ферарито или ламбото да вземат меган фокс :mhihi: само като се сетя ми идва да се гръмна, треньора ми се молеше да тренирам, бях като пчеличка, човека идва няколко пъти до нас, а аз ходих да играя на житонките с аверите, оная зарибяващата игра с мацката и 3-мата бойци... малко идиотче, можех да си лежа сега на о-в Барбадос, вместо да ставам в 7 и да се занимавам със счетоводителката и прочие глупости, така че квот си го направиш

а и още нещо, треньорите са адски прави, че децата се зомбират пред компютрите и трябва да бъдат забранени до определена възраст. много деца оставят развитието си на втори план увличайки се по игрите, аз самият си затворих вратичката към спорта така. ако някой ден имам деца на вратата ще пише Игри&фейсбук = военно училище :mrgreen:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 08 Авг 2011, 10:36

rve написа:Учих и работя това, което винаги съм искал и то тук, в България. Карам колата на мечтите си, като не спирам да мечтая и да се стремя целенасочено към постигането на следващата като всичко постигнах сам с много учене и работа. Гласувах с първата опция въпреки, че не ми допада израза "морето ми е до колене", защото поглеждайки назад виждам колко труд съм хвърлил и, че хич не е лесно. Просто колкото по-рано човек осъзнае, че той упрявлява това, което се случва в живота му, толкова по-рано нещата ще се получат.

е това, все едно аз съм го писал..
браво дано и повече хора го осъзнаят.. и по навреме :yes:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 323i / 97'

Мнение от Drum » 08 Авг 2011, 15:27

Всяко нещо в този живот си има цена. Можеш да мечтаеш, можеш да постигнеш много, зависи какво си готов да платиш/пожертваш в замяна.
За мен важно е да намериш себе си, да знаеш кой си, да си подредиш ценностната система, да мислиш и да балансираш между приоритети си.
Не мога да избера измежду посочените отговори :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 08 Авг 2011, 15:31

Графиката на този етап изглежда като един среден пръст :D Ако сме сериозни ако не бутаме всички нещата скоро няма да се оправят, та даже никога, трябва вс да се борим за своето, вижте ги циганите с какво са повече от нас а са 100 пъти по задружни и се борят заедно, не се отчайват. Място за отчаяние няма.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 08 Авг 2011, 16:55

Я и онда форума ли се пренесе в темата?! :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 08 Авг 2011, 19:08

Интересно ми е, алх, как ти си си представял нещата преди 20 години? И какво се оказа?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 08 Авг 2011, 22:08

само напред и нагоре, морето ми е още до колене. В момента в който си помислиш че ще се удавиш - ще се удавиш! Яко бач и мислене и ще изкярим!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Предишна

Назад към Извън Темата