Пак сме в новините ...Или що е то "драфт" с 3ки
Модератор: Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Пак сме в новините ...Или що е то "драфт" с 3ки
alx написа:драфт си го има като понятие.. моля моля...
не знам на български какво му се вика но това е като се състезавате (на писта) и седиш на завет зад някой и го чакаш да направи грешка и да го минеш защото въздушното съпротивление ти е малко и ти прави колата по-мощна. разбира се ако прекалиш може и да прегрееш...
велосипедистите като се състезават го имат същия момент- един цепи въздуха другите зад него седят на завет и пазят сили...
аз това го споделих в поста ми за Needforspeed-a понеже там много се драфти

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
не знам на български какво му се вика но това е като се състезавате (на писта) и седиш на завет зад някой и го чакаш да направи грешка и да го минеш защото въздушното съпротивление ти е малко и ти прави колата по-мощна. разбира се ако прекалиш може и да прегрееш...
велосипедистите като се състезават го имат същия момент- един цепи въздуха другите зад него седят на завет и пазят сили...
Ясно,че го има, но те сгрешиха, пЪ чак и си признаха, а после се скараха

Българожурналистическоидиотска работа

Много като тебе вече плакаха ...
тия да хванат да си пуснат ESPN в неделя че да погледат малко NASCAR белкем научат що е драфтинг и бъмп драфтинг а не да говорат глупости по тия телевизий и вестници че чак репортажи да излъчват
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ple6ivia написа:тия да хванат да си пуснат ESPN в неделя че да погледат малко NASCAR белкем научат що е драфтинг и бъмп драфтинг а не да говорат глупости по тия телевизий и вестници че чак репортажи да излъчват
ко? ко? ко риече?

ти сериозно ли си мислиш, че хора, които плещят такива глупости за залози, драфтинг, рафтинг и т.н. знаят за съществуването на NASCAR

You said: "Time will change!" What if it changes you?
NASCAR се предава по FOX ESPN ABMOTEURS от доста години сигурно има и други телевизий дето го предават ама аз не ги знам
Да сериозно го мисля даже първите две телевизий дето съм посочил по-горе имат по една собствена кола та като върви състезанието на живо да обясняват на хората кой компонент в автомобила каква дейност върши ма те там телевизийте може би са на друго ниво 

- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Ами това е нормално за нашенците, които отразяват единствено спортни събития, със световно значение или с българско участие. Така де, последното е добре, но ако бяха малко по-информирани относно моторните спортове щяха да знаят основни понятия. Ама те футбол, та волейбол, та баскетбол. Трябва да ги пъхне някой в на кучето ауспуха 

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
И, като си задам въпроса. Къде отиват нашите данаци? На какви държавни служители само. 

има и друга идея драфта
харесваш си някой камион и се набиваш зад него да караш, за да пестиш от гориво

No bling at the Ring
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
трябва да си твърде близо зад камиона и не е желателно в БГ с нашите пътища- ще скочи на спирачките тоя отпред заради дупка и му влизаш под бронята...
ms написа:трябва да си твърде близо зад камиона и не е желателно в БГ с нашите пътища- ще скочи на спирачките тоя отпред заради дупка и му влизаш под бронята...
не.. дори на 20 метра зад него е пак страшна далавера.. само дето камъчетата и прахта просто не си струват икономиите на гориво.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:ms написа:трябва да си твърде близо зад камиона и не е желателно в БГ с нашите пътища- ще скочи на спирачките тоя отпред заради дупка и му влизаш под бронята...
не.. дори на 20 метра зад него е пак страшна далавера.. само дето камъчетата и прахта просто не си струват икономиите на гориво.
това ми напомня на един иван от порше клуба, които като има порше ивент винаги кара първа кола, за да не му фърли некой камъче по поршака

аз между другото имам мноо кофти късмет с тия камъне, не знам как става тая работа, но имам 4-5 счупени стъкла по тоя параграф
а уж си спазвам дистанция..
No bling at the Ring
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
alx написа:не.. дори на 20 метра зад него е пак страшна далавера.. само дето камъчетата и прахта просто не си струват икономиите на гориво.
ти трябва да си луд да караш на 20м. зад камион в БГ, аз седя поне на 50м. и пак не ми е много комфортно- няколко пъти заради дупки или нещо друго като скочат на спирачките се е случвало да видя номера на ремаркето от много малко разстояние... не ми се мисли ако съм на 20-30м. откъде ще ме стържат

ms написа:alx написа:не.. дори на 20 метра зад него е пак страшна далавера.. само дето камъчетата и прахта просто не си струват икономиите на гориво.
ти трябва да си луд да караш на 20м. зад камион в БГ, аз седя поне на 50м. и пак не ми е много комфортно- няколко пъти заради дупки или нещо друго като скочат на спирачките се е случвало да видя номера на ремаркето от много малко разстояние... не ми се мисли ако съм на 20-30м. откъде ще ме стържат
не ми казвай, че тира спира по-бързо от твоята кола.. това е сериозен повод за размисъл над компонентите от спирачната ти система и гумите

карането зад тир си има предимства, аз винаги съм се страхувал от някой идиот, който изпреварва в насрещното и не се прибира продължително време, за това в пикови трафици обичам да си хвана някои тир и лекичко да си караме към морето (знаеш го участъка на смъртта от нова до стара загора)
No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Купуваш си еСка с адаптивен темпомат и забиваш зад камиона - пестиш 20% гориво , дори може би повече , като се има предвид как карат тировете тук и не на последно място - разкирва ти се чудесна глетка 

нали не им работеше нещо читаво тоя адаптивен темпомат..
спомням си на журналистическото представяне на с-класата как трябваше сама да си набие спирачките като колата пред нея спираше, а ес-класата се наби директно в багажника на предната кола
спомням си на журналистическото представяне на с-класата как трябваше сама да си набие спирачките като колата пред нея спираше, а ес-класата се наби директно в багажника на предната кола

No bling at the Ring