Въпрос към мъжете на ... 30+?
Модератор: Общи модератори
Re: Въпрос към мъжете на ... 30+?
krystal написа:BadAngel написа:иначе, знаеш че рицаря на бял кон е някъде там и чака да го откриеш
Рядкост са тея жребци..само съм чyвала за тях, затова и магаретата оглеждам..
абе не знам, аз по-скоро на рицаря исках да акцентирам, не толкова в/у верния му чифтокопитен другар...

No bling at the Ring
BadAngel написа:krystal написа:BadAngel написа:иначе, знаеш че рицаря на бял кон е някъде там и чака да го откриеш
абе не знам, аз по-скоро на рицаря исках да акцентирам, не толкова в/у верния му чифтокопитен другар...
чифтокопитен викаш..
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ако кажем баналното че мъжете правят пари ,а парите не правят мъже?
ако решаващ критерии на жена или мъж за избор на близък човек или въобще среда/обкръжение е такава променлива - то жалко за тесногръдието му..
страшно много стойностни ,сериозни хора има с качества и даващи много на обществото (аз не съм точно типичен представител ,да не мислите че е скрито самоизтъкване
),които не блестят финансово,а обратните примери -поне тук в БГ господ много дал.. 
ако решаващ критерии на жена или мъж за избор на близък човек или въобще среда/обкръжение е такава променлива - то жалко за тесногръдието му..
страшно много стойностни ,сериозни хора има с качества и даващи много на обществото (аз не съм точно типичен представител ,да не мислите че е скрито самоизтъкване

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ама аз не визирам "много пари".. говоря мъжа на 30-35 да има достатъчно за да изглежда добре физически, да е облечен добре, подържан и да не яде боклуци и семейството му (ако има) да е на същия хал (жена му да кара надеждна относително нова кола, децата да са в хубаво училище и тн.)... за това си трябват пари, но не 6-ца от тотото...
никой не говори за лъскави неща. или поне аз не ги виждам така.
просто относителната финансова независимост на един мъж на години е абсолютно задължителна ако не друго за самочувствието му което пък има "пръст" във абсолютно всичко останало що се касае до въпросния мъж.
просто относителната финансова независимост на един мъж на години е абсолютно задължителна ако не друго за самочувствието му което пък има "пръст" във абсолютно всичко останало що се касае до въпросния мъж.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bogat-Beden
-
-
alx написа:ама аз не визирам "много пари".. говоря мъжа на 30-35 да има достатъчно за да изглежда добре физически, да е облечен добре, подържан и да не яде боклуци и семейството му (ако има) да е на същия хал (жена му да кара надеждна относително нова кола, децата да са в хубаво училище и тн.)... за това си трябват пари, но не 6-ца от тотото...
прав си ,прав си

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
alx написа:ама аз не визирам "много пари".. говоря мъжа на 30-35 да има достатъчно за да изглежда добре физически, да е облечен добре, подържан и да не яде боклуци и семейството му (ако има) да е на същия хал (жена му да кара надеждна относително нова кола, децата да са в хубаво училище и тн.)... за това си трябват пари, но не 6-ца от тотото...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
А вие знаете ли колко средни заплати е относително нова, сигурна кола в България?
Недейте с такова пренебрежение към хората, които нямат, че ако ги няма тях няма да има какво да ядете.
Не може всички да са директори и "успели" хора. Успехът има много измерения. Познавам и богати и бедни хора и щастливите такива сред първата категория са далеч по-малко от тези сред втората.
Недейте с такова пренебрежение към хората, които нямат, че ако ги няма тях няма да има какво да ядете.
Не може всички да са директори и "успели" хора. Успехът има много измерения. Познавам и богати и бедни хора и щастливите такива сред първата категория са далеч по-малко от тези сред втората.
bum_bum написа:А вие знаете ли колко средни заплати е относително нова, сигурна кола в България?
бате, проблема с новата кола в българия не е цената и, а факта, че на 35 вече си изпил една кола в кръчмата

No bling at the Ring
- Bogat-Beden
-
-
bum_bum написа:А вие знаете ли колко средни заплати е относително нова, сигурна кола в България?
оооо ,аз последно бих подходил с пренебрежение, още повече съм далече от тия описаните (успели)
по-горе

Предполагам ти не визираше и мене де

аз не коригирах стандарта на алх ,който е американски в случая ,защото просто се съгласих с идеята му принципно
БaдАнгеле ,как можа това да го напишеш

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BadAngel написа:bum_bum написа:А вие знаете ли колко средни заплати е относително нова, сигурна кола в България?
бате, проблема с новата кола в българия не е цената и, а факта, че на 35 вече си изпил една кола в кръчмата
Ти чуваш ли се?
Тоя цитат е достоен да се нареди до оня с картофите.

bum_bum написа:BadAngel написа:bum_bum написа:А вие знаете ли колко средни заплати е относително нова, сигурна кола в България?
Ти чуваш ли се?
Тоя цитат е достоен да се нареди до оня с картофите.
кои картофи, бате

No bling at the Ring
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Чек те малко бе младоци. Ето и проблема в съвременния млад мъж /визирам 18-25 години/. Тея набори мнооооого си изкривиха ценностната система .Мноооооого са размити днешните критерии за самочуствие у мъжа. Пари няма да имате винаги с постоянна величина. Пари днес имаш-утре не,не може на база тва имане или нямане да се крепи самочуствието. Не може да си пълен с пари,да караш някакъв актуален модел кола и в същото време да си с анцунг,200-300 думи речников актив,шкембе /даже шкимбя ме кефи повече/и да гледаш темерутски отвътре .То ясно че съвремената българска кифла ще ти се лепне веднага в диското,но утре може да се препънеш и да паднеш по житейската стълбица. И кво--самочуствието ти се изпарява,кифлата си отива и на теб ти остава само темерутския поглед .
Ама едно време и жените бяха истински жени--искаха от мъжа да има топки и можеха да вървят рамо до рамо с него и в имане и в нямане,сегашните са мнооого по-лесни искат само кинти,а даже едно качествено е.ане не могат да предложат . Добре бе уважаеми жени вземете си по един богат гей и когато се съберете дружки оплаквайте нещастната съдба,че видите ли мъже не били останали вече.
Ай сиктир.
Ама едно време и жените бяха истински жени--искаха от мъжа да има топки и можеха да вървят рамо до рамо с него и в имане и в нямане,сегашните са мнооого по-лесни искат само кинти,а даже едно качествено е.ане не могат да предложат . Добре бе уважаеми жени вземете си по един богат гей и когато се съберете дружки оплаквайте нещастната съдба,че видите ли мъже не били останали вече.
Ай сиктир.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
BadAngel написа:bum_bum написа:А вие знаете ли колко средни заплати е относително нова, сигурна кола в България?
"не ме гледай че съм сам на бара "

sad but true ..
по темата - физическа дейност на първо място .. после здравословно хранене ,умерен алкохол ,без цигари ( вече) и повечко секс

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Хмм да споделя и аз моето виждане от личен опит, на 23г изглеждах като на 33 да го кажем просто поддържах повече килограми и тренирах доста както и зобех... , но годините бяха такива, сега на 32 мога да кажа, че изглеждам като на 25-6 г. като това постигам с умерено и правилно хранене, не пуша и не пия хаха май ще съм най-здравия труп в гробищата, ако продължавам така... тренирам пак, но значително с по- малки тежести и съм с 11кг надолу.... оказва влияние на външния вид повярвяйте ми.
Другото е в главата на човека: или мислиш и разсъждаваш като чичка или не ... ми от 2рия тип съм харесват ми забавленията от миналото ми, карам мотор, колело и безразсъдно колата въпреки годините ми да го нарека премерен риск.. Това всичко е в главата на един човек.. Прост пример имам един колега на 50г в работата като ме види и винаги пита- "Имали нещо за ебане" бяхме на Тиим билдинг заедно е нямаше такъв танцьор в джоба си ни сложи... Друг пример баща ми на 57г лятото му дадох да ми кара мотора на пистата, ами без каска / непожела да си я сложи/ си правеше скокове на бабуните
, така че всичко си е във вас.... Относно жените хич и не ми дреме какви харесват улегнали или не въпроса е на мен да ми е кеф в живота...
Другото е в главата на човека: или мислиш и разсъждаваш като чичка или не ... ми от 2рия тип съм харесват ми забавленията от миналото ми, карам мотор, колело и безразсъдно колата въпреки годините ми да го нарека премерен риск.. Това всичко е в главата на един човек.. Прост пример имам един колега на 50г в работата като ме види и винаги пита- "Имали нещо за ебане" бяхме на Тиим билдинг заедно е нямаше такъв танцьор в джоба си ни сложи... Друг пример баща ми на 57г лятото му дадох да ми кара мотора на пистата, ами без каска / непожела да си я сложи/ си правеше скокове на бабуните

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
krystal написа:BadAngel написа:иначе, знаеш че рицаря на бял кон е някъде там и чака да го откриеш

По темата - общо взето външния вид е огледало на вътрешния.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !