Момчета помогнете ми с един любовен смс!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: Момчета помогнете ми с един любовен смс!

Мнение от 520i » 29 Ное 2011, 12:10

Знам че не му е смешно на колегата и се извинявам, но аз се попиках на тази тема :mhihi: Голям майтап, те не бяха поезия, да се подаряват разни въженца да дърпа кошници по балконите, рисуване по разни паркинги... хахах нищо лошо просто ми е смешно. и изведнъж някой се обажда "абе братчеди, не е така.. трябва ... " хахах и от долу друг пост, "колега бъди смел!!!" хахахаха

сори за оффа
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 29 Ное 2011, 12:17

Дьлга тема и не ми се четеше цялата, но........до автора....колега не се занимавай с глупости.... ще и сваляш звезди.... :kuku: ....ако иска да е с теб, ще бьде и без всички тия смс-и цветя и други. Жените са гадни сьщества....на тях не им харесва да им се ходи по гьза... направиш ли го...омрьзваш им и си тьрсят някой лош батко.... Няма да се очудя, ти докато се допитваш до форума какво да правиш, тя да си се забавлява някьде с някой. Ако някой не е сьгласен с казаното от мен, ще споря до последно... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 29 Ное 2011, 12:48

:mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 29 Ное 2011, 13:40

дай ми телефона и да се опитам да оправя нещата :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 29 Ное 2011, 15:14

Аз съм на мнението, че повечето момичета /14-19/ колкото по-добре се държиш с нея и както казахте и сваляш звезди, толкова повече се отдръпва от теб. Когато обаче си един вид вулгарен, не и обръщаш внимание и всякакви неща, които като ги гледаш от страни и цъкаш с език, на тях им харесват и са с този човек година, година и повече.
П.С. Казвам го от личен опит.
Така, че колега, бъди малко по твърд. Някои колеги изброиха няколко неща в по-горните постове, сега не ми се търси. Та ако прецениш, направи го.
Успех :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 29 Ное 2011, 15:20

iliew написа:Дьлга тема и не ми се четеше цялата, но........до автора....колега не се занимавай с глупости.... ще и сваляш звезди.... :kuku: ....ако иска да е с теб, ще бьде и без всички тия смс-и цветя и други. Жените са гадни сьщества....на тях не им харесва да им се ходи по гьза... направиш ли го...омрьзваш им и си тьрсят някой лош батко.... Няма да се очудя, ти докато се допитваш до форума какво да правиш, тя да си се забавлява някьде с някой. Ако някой не е сьгласен с казаното от мен, ще споря до последно... :mhihi:

И да допьлня.....(тук няма да се сьгласите :mhihi: )жените са ГОВЕДА...носят и на бой по малко...и те обичат повече....

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 29 Ное 2011, 15:22

Пусни и поздрав по Фен ТВ с тая песен http://www.youtube.com/watch?v=OXRfEcypydY :winky:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 29 Ное 2011, 15:25

Ако автора сметне, че все още има нужда от тази тема да ми пише лично.
Напоследък много започха да се усират темите от спамене на поразия, но скоро много ще плачат!

Предишна

Назад към Извън Темата