Момчета помогнете ми с един любовен смс!
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Момчета помогнете ми с един любовен смс!
Знам че не му е смешно на колегата и се извинявам, но аз се попиках на тази тема
Голям майтап, те не бяха поезия, да се подаряват разни въженца да дърпа кошници по балконите, рисуване по разни паркинги... хахах нищо лошо просто ми е смешно. и изведнъж някой се обажда "абе братчеди, не е така.. трябва ... " хахах и от долу друг пост, "колега бъди смел!!!" хахахаха
сори за оффа

сори за оффа

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Дьлга тема и не ми се четеше цялата, но........до автора....колега не се занимавай с глупости.... ще и сваляш звезди....
....ако иска да е с теб, ще бьде и без всички тия смс-и цветя и други. Жените са гадни сьщества....на тях не им харесва да им се ходи по гьза... направиш ли го...омрьзваш им и си тьрсят някой лош батко.... Няма да се очудя, ти докато се допитваш до форума какво да правиш, тя да си се забавлява някьде с някой. Ако някой не е сьгласен с казаното от мен, ще споря до последно... 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
дай ми телефона и да се опитам да оправя нещата

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз съм на мнението, че повечето момичета /14-19/ колкото по-добре се държиш с нея и както казахте и сваляш звезди, толкова повече се отдръпва от теб. Когато обаче си един вид вулгарен, не и обръщаш внимание и всякакви неща, които като ги гледаш от страни и цъкаш с език, на тях им харесват и са с този човек година, година и повече.
П.С. Казвам го от личен опит.
Така, че колега, бъди малко по твърд. Някои колеги изброиха няколко неща в по-горните постове, сега не ми се търси. Та ако прецениш, направи го.
Успех
П.С. Казвам го от личен опит.
Така, че колега, бъди малко по твърд. Някои колеги изброиха няколко неща в по-горните постове, сега не ми се търси. Та ако прецениш, направи го.
Успех

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
iliew написа:Дьлга тема и не ми се четеше цялата, но........до автора....колега не се занимавай с глупости.... ще и сваляш звезди........ако иска да е с теб, ще бьде и без всички тия смс-и цветя и други. Жените са гадни сьщества....на тях не им харесва да им се ходи по гьза... направиш ли го...омрьзваш им и си тьрсят някой лош батко.... Няма да се очудя, ти докато се допитваш до форума какво да правиш, тя да си се забавлява някьде с някой. Ако някой не е сьгласен с казаното от мен, ще споря до последно...
И да допьлня.....(тук няма да се сьгласите

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Пусни и поздрав по Фен ТВ с тая песен http://www.youtube.com/watch?v=OXRfEcypydY 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ако автора сметне, че все още има нужда от тази тема да ми пише лично.
Напоследък много започха да се усират темите от спамене на поразия, но скоро много ще плачат!
Напоследък много започха да се усират темите от спамене на поразия, но скоро много ще плачат!
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5