...
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- exstasy
- Потребител
-
- Кара: e39
Re: Поредната случка Полицията в България !!!
ms написа:PIONEER написа:....
полза от възражения няма-
Сега да обясня, ролята/ОСНОВНАТА/ на възраженията е при обжалването пред съд. Не толкова пред АНО.

Understeer is when you hit the wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit the wall with the back of your car.
Horsepower is how fast you hit the wall with your car.
Torque is how far you take the wall with you.
Oversteer is when you hit the wall with the back of your car.
Horsepower is how fast you hit the wall with your car.
Torque is how far you take the wall with you.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: Поредната случка Полицията в България !!!
Цялата работа е,че малко или много бях стреснат след случката и тия олигофрени вместо да ми обяснят ситуацията и правилата на играта нищо не ми разясниха и ме пуснаха да си ходя.Даже в КАТ един от по-висшите(не беше началника)ми вика "ми на колегите да ти направят добро ама гледай какво е станало...".Ебахти и доброто дето ми направиха-няма що.Невероятни добряци.Да пази Господ от тях.
И последната ми капка уважение към тях се изпари.Най-големите помияри на обществото са тия...да видиш човек в беда и вместо да му съдействаш да му бутнеш прът в колелото само български полицай може да го направи.
Ще се помъча да се измъкна от шибаната ситуация някак.Явно трябва да се дирят някакви връзки,защото обикновен човек няма да постигне успех.В крайна сметка искрено се надявам на тоя тъпунгер да му се върне подобаващо под някаква форма.Тия нерви,които аз изгубих да ги изхаби и той ама по болниците
И последната ми капка уважение към тях се изпари.Най-големите помияри на обществото са тия...да видиш човек в беда и вместо да му съдействаш да му бутнеш прът в колелото само български полицай може да го направи.
Ще се помъча да се измъкна от шибаната ситуация някак.Явно трябва да се дирят някакви връзки,защото обикновен човек няма да постигне успех.В крайна сметка искрено се надявам на тоя тъпунгер да му се върне подобаващо под някаква форма.Тия нерви,които аз изгубих да ги изхаби и той ама по болниците

8.32
62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5