Идеи за бизнес с малка инвестиция?!
Модератор: Общи модератори
- marin4o00
- Потребител
-
- Кара: Внимателно и печели обезателно
- Детайли за колата: Бмв 530D 2004г
Re: Идеи за бизнес с малка инвестиция?!
Ronka написа:Може и да има програми от ЕС за подпомагане на земеделие и животновъдство ...
Ronka, програми има Схема за единно плащане на площ се казва програмата и се изплаща определена сума за 1 дка, за да гледаш този 1 дка трябва да намериш от кои да го наемеш под аренда , рентата (наема) за 1 дка е 20 кинта ,субсидията е по малко от 30 лв мисля че тази година беше 28 ... Тааа идеята беше че земеделие в малки количества е на загуба аз се занимавам точно с това и изобщо не е лесно изисква страшно много инвестиция , виж да гледаш шипки можеби си заслужава повече , сас 100-тина дка , правилно обработени шипки можеш да си докараш около 30 к за година но как ще ги пазиш от гладни българи и роми не се знае

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Дай ги за един курс на фотошоп, PHP, C++ и си търси работа после.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Jim Beam написа:Дай ги за един курс на фотошоп, PHP, C++ и си търси работа после.
е то хубаво, ама това е работа, а не бизнес

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
jordanov написа:Е.Димитров написа:5 иляди лева струва точно лиценза за отваряне на аптека...
Е да бе, а после ти тряят още колко? Сметни и заплата на магистър фармацевтИначе да, само там има ръст на оборотите и печалбите за последната година
Всичко други сектори на -
Ми 5 иляди за лиценза,ама това не е толкова важно,важното е КЪДЕ ще отвориш аптеката и от КЪДЕ ще зареждаш и как ще се договориш със склада да те зарежда,примерно на отложено и тн,и колко стоков кредит ще вземеш на пред,така че с 5 иляди може да отвориш аптека пре спокойно,стига да имаш връзките...
Не съм казвал че аз ще карам таксито, не съм казвал и че съм го решил 100%. За това пуснах темата, за да мога да видя в какво още мога да ги вкарам и накрая да реша. Но явно избора не е голям 

Money don't change you. It changes the people around you.
Пчелар ?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- marin4o00
- Потребител
-
- Кара: Внимателно и печели обезателно
- Детайли за колата: Бмв 530D 2004г
Jim Beam написа:Chapai написа:Пчелар ?
Доста рисковано.
Съгласен сам , дори бих допълнил доста рисковано

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
marin4o00 написа:Ronka написа:Може и да има програми от ЕС за подпомагане на земеделие и животновъдство ...
Ronka, програми има Схема за единно плащане на площ се казва програмата и се изплаща определена сума за 1 дка, за да гледаш този 1 дка трябва да намериш от кои да го наемеш под аренда , рентата (наема) за 1 дка е 20 кинта ,субсидията е по малко от 30 лв мисля че тази година беше 28 ... Тааа идеята беше че земеделие в малки количества е на загуба аз се занимавам точно с това и изобщо не е лесно изисква страшно много инвестиция , виж да гледаш шипки можеби си заслужава повече , сас 100-тина дка , правилно обработени шипки можеш да си докараш около 30 к за година но как ще ги пазиш от гладни българи и роми не се знаеПак успех
Просто дадох идея, не бях запозната,но не звучи добре като програма...Или много я изцеждат докато стигне до тук (не искам да знам)

Но все си мисля,че е по-добре от такси...
Пчеларството е много добро,но не много лесно.
Каквото и да решиш,успех,Мите

Много като тебе вече плакаха ...
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
МИТКО БЕ написа:Здравейте колеги, от известно време не ме свърта и искам да вложа в нещо инвестицията от около 5 000лв, която съм събрал за сега.Чудя се дали да не взема такси и да го пусна под аренда или един колега ми предложи машинки за играчки(от тези дето една кука ги вади), но за тях не мога да намеря човек, който държи магазин, кафе или нещо подобно на оживено място(ако има някой колега отговарящ на изискванията може да пише лс да се разберем нещо(тя може да седи и на открито). Знам че с подобна инвестиция няма да стана милионер, но го правя между другото. Устройват ме и приходи от сорта на 20-50лв на ден. В случай че офертата която ми предложите звучи много съблазнително съм склонен и да събера малко от горе. Така че ще бъде много благодарен ако споделите с мен нещо, което се сещате
Не четох цялата тема, може и някой колега вече да ти е дал подобни отговори!
За таксито - откажи се. Това го пробвах преди 4-5 години, точно със същата концепция като теб - някой да върти геврека, а аз само да прибирам парите ... не е работа за човек, който и идея си няма от таксита, та дори и за такъв, който с това се занимава.
Устрайват те приходи от 20-50 лв. ден!?!? Много относително. Предполагам имаш предвид чист приход ... искам и аз такъв бизнес при който да си върна инвестицията за има няма 4-5 месеца.

Един съвет - инвестирай в това от което разбираш!
ПС. Изтрих това за личното, че да няма тайни във форума.

Последна промяна badsharki на 08 Дек 2011, 17:54, променена общо 2 пъти
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
badsharki написа:Пиши ми на лично, имам предвид нещо за теб.
е сега бива ли така - дай и ние да разберем как се прави бизнес с 5к ...
или да ти драсна и аз ЛС

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
K_Ilkov написа:badsharki написа:Пиши ми на лично, имам предвид нещо за теб.
или да ти драсна и аз ЛС
вероятно е незаконно...

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
все едно
ако има длавера искам и аз

ако има длавера искам и аз

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
zazomazo написа:K_Ilkov написа:badsharki написа:Пиши ми на лично, имам предвид нещо за теб.
или да ти драсна и аз ЛС
вероятно е незаконно...
Е.. го, вие сега всички ще се преджобите за 5к.

Между другото някой колега изказа идея и за инвестиране на борсата (фондовата) и мисля не му е лоша идеята, като се има предвид, че всичко е по лефче (и под) и на килограм в момента там. Ако колегата има нужното търпение, по-дългосрочен диапазон за възвръщаемостта и някой да му каже какво да купи(те тук е вече ноу-хау-то), с тия 5к може да си щрака с пръсти след няколко годинки.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Има бизнеси за по 5000лв капитал но се иска мислене и можене
Аз лично имам 3 проекта за малък бизнес но сори, това е Ноу Хау и не мога да го изтипосам във форума
Мисли, има начини
А, и не бързай, пази кеша, идеята сама ще дойде

Аз лично имам 3 проекта за малък бизнес но сори, това е Ноу Хау и не мога да го изтипосам във форума
Мисли, има начини

А, и не бързай, пази кеша, идеята сама ще дойде