Коя книга прочетохте последно ?
Модератор: Общи модератори
Re: Коя книга прочетохте последно ?
Малко офтопик: търся нещо за Алехин и Капабланка.. ако някой има из библиотеката или на село някоя тяхна стара книга и не му трябва съм готов да я взема срещу съответната цена разбира се
нещо не намирам по книжарниците и предполагам, че вече не се продават.. знам че не е тук мястото, но може да имам късмет 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
Не пуша вече на Алън Кар
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Владо написа:MatriX_Fucked написа:Владо написа:родих се с тва нящу![]()
за последните 3 месеца 20 книги сигурно... нещо дето не съм чел последните 5-6 години![]()
току-що приключих "последният жив" на балдачи, паралелно карам light science and magic 4/e на fill hunter, steven bever and paul fugua, и тази вечер стартира зона 51 на дохърти с "началото"... другите 8 ще почакат малко
Абе, колега, на Дохърти имаш ли ги всички книжлета от тази поредица, защото аз съм чел само "Граалът", но не знам дали си струва да търся и останалите, дай мнение като понапреднеш с четенето![]()
воала колега http://chitanka.info/person/robert_doherty
ако имаш киндъл, има ги и в моби формат... а можеш да четеш и променяш форматите с програмата калибре
Благодаря! Това Киндъл не знам ко е, ама ей ся ке проверя!

Без страх, без спирачка!
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Re: Re: Коя книга прочетохте последно ?
MatriX_Fucked написа:Владо написа:MatriX_Fucked написа:Владо написа:родих се с тва нящу![]()
за последните 3 месеца 20 книги сигурно... нещо дето не съм чел последните 5-6 години![]()
току-що приключих "последният жив" на балдачи, паралелно карам light science and magic 4/e на fill hunter, steven bever and paul fugua, и тази вечер стартира зона 51 на дохърти с "началото"... другите 8 ще почакат малко
Абе, колега, на Дохърти имаш ли ги всички книжлета от тази поредица, защото аз съм чел само "Граалът", но не знам дали си струва да търся и останалите, дай мнение като понапреднеш с четенето![]()
воала колега http://chitanka.info/person/robert_doherty
ако имаш киндъл, има ги и в моби формат... а можеш да четеш и променяш форматите с програмата калибре
Благодаря! Това Киндъл не знам ко е, ама ей ся ке проверя!
Електронната книга на Amazon.
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk
MatriX_Fucked написа:Владо написа:родих се с тва нящу![]()
Аз преди няколко години ги изчетох всички под ред - до към 6-тата мисля са интересни, последните вече се е изчерпал с идеите и преразказва същите неща и става малко скучновато...
Иначе по темата - последно 'Liar's Pocker' на Michael Lewis, която леко разочарова.
Сега съм наредил 'The last tycoons' на William Cohan пък да видим от работа и празници колко време ще остане

21/02/08...speechless
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
"Семейство Тъпашки" на Роалд Дал - не ме накефи особено.
И "Вещиците" за пореден път от същия. За сметка на това втората книга е страхотна, чела съм я сумати пъти и винаги ми харесва.
Специализираната литература няма да я броим, щото е скука
А тия "електронни книги" и аз съм им метнала око, имам какви ли не неща в електронен вариант и ще ми е много удобно, ама няма да го бъде скоро : (
И "Вещиците" за пореден път от същия. За сметка на това втората книга е страхотна, чела съм я сумати пъти и винаги ми харесва.
Специализираната литература няма да я броим, щото е скука

А тия "електронни книги" и аз съм им метнала око, имам какви ли не неща в електронен вариант и ще ми е много удобно, ама няма да го бъде скоро : (
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Книгата за 1 милион евро на Ян ван Хелсинг, допадна ми... препоръчвам.
Бях започнал "Не пипай тази книга" на същия автор, но сега покрай сесията не остана време за нея и други съм си изтеглил електронни, силно казани на тема психология, но имат нещо общо и са неща доста важни и приложими в ежедневието
Само време да намеря и ще ги изям 
Бях започнал "Не пипай тази книга" на същия автор, но сега покрай сесията не остана време за нея и други съм си изтеглил електронни, силно казани на тема психология, но имат нещо общо и са неща доста важни и приложими в ежедневието

E34, E38
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На мен случайно ми попадна "Колибата" наскоро, не помня автора. Предоставя интересна концепция за Бог и общуването ни с него, та не беше загубено време (то не че имаше какво толкова да правя в болницата, де). Поне не е от мейнстрийм приключенските дето само им сменят името на главния герой. Иначе чета електронно "Добри поличби" на Тери Пратчет.
Never mistake motion for action...
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Живеи бързо. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Банково счетоводство на Проф. Стоянов
Бюджетно счетоводство на Проф. Косев
Одит - ЗВОПС
Данъчен контрол - Доц. Райков и общо взето са това
Одит - ЗВОПС

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
boksioraE39 написа:ЖивеЙ бързо.
Поне на корицата не погледна ли как се пише

Никаква художествена стойност на тия книги ама и аз съм ги чел всичкие и са ми интересни.. един вид най-нова история на България.

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
6per40 написа:Банково счетоводство на Проф. Стоянов
Одит - ЗВОПС
Препоръчвам ти да прочетеш:
Счетоводна политика на нефинансовите предприятия
Съдебно счетоводни експертизи
Счетоводни концепции и стандарти
Корпоративно счетоводство
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
В момента чета най-вече наказателно право на Ненов и най-различна съдебна практика
Но имам в електронен формат "Портретът на Дориан Грей" , но ако никой не ми го подари за Коледа книжен няма и да я прочета, това на РС само учебници се четат, иначе се губи кефа...След това съм си казах, че хващам Война и Мир...Абе, на класики сме
Иначе, за последно...Кой ми взе парите, на Кийосаки...

Но имам в електронен формат "Портретът на Дориан Грей" , но ако никой не ми го подари за Коледа книжен няма и да я прочета, това на РС само учебници се четат, иначе се губи кефа...След това съм си казах, че хващам Война и Мир...Абе, на класики сме

Иначе, за последно...Кой ми взе парите, на Кийосаки...
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
jordanov написа:6per40 написа:Банково счетоводство на Проф. Стоянов
Одит - ЗВОПС
Препоръчвам ти да прочетеш:
Счетоводна политика на нефинансовите предприятия
Съдебно счетоводни експертизи
Счетоводни концепции и стандарти
Корпоративно счетоводство
Експертизите и НСС, МСС, НСФО и НСФОМСП ги прочетох миналия семестър, а също така управленско счетоводство