С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Модератор: Общи модератори
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Nokia E51, още не мога да му намеря заместник, просто прави всичко от което имам нужда да прави телефона ми. Купих го ползван с остатъчна гаранция, за един приятел, че си търсеше "бизнес телефон", но остана за мене и вече няколко години не ми е правил никакви проблеми.
Иска само една нова батерийка и ще е като нов
Иска само една нова батерийка и ще е като нов

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Хм, сложно и дълго за обяснение. Понеже съм лоялен клиент към Мтел и Глобул още от тяхното създаване ,а и имам по няколко Сим карти и аз съм титуляр, когато наближи времето на изтичане на договора на някоя от картите, те сами ми се обаждат и ме канят в офиса им за преподписване и винаги успяват да ме излъжат и да си взема някое ново телефонче. Така,че образно казано си сменям апаратите задължително с нови на около 1 година. Сега ми предстои изтичане на договора на една от картите и пак имам избор дали да е спра ,защото в момента никой не я ползва или да си взема някое ново телефонче .Моля Ви, да ми препоръчате между Xperia-та и някоя нова Нокия. Кой да избера? Иначе в къщи всички от години си ползваме само модели на Нокия,но нещо напоследък ме грабват тези Xperia и може и да изневерим на Нокия..
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
От 5 години съм с Nokia N73 Music Edition.
Изключително корав телефон,даже батерията ми още си държи по 3-4 дена,изтърван е мнокократно но си е здрава тухличка.
По принцип съм си подръжник на Nokia и ако сменям телефона пак ще е Nokia с сигурност.
Жена ми от 2 години е с Samsung S5230,не очаквах да издържи толкова но той излезе здрав засега.
Изключително корав телефон,даже батерията ми още си държи по 3-4 дена,изтърван е мнокократно но си е здрава тухличка.
По принцип съм си подръжник на Nokia и ако сменям телефона пак ще е Nokia с сигурност.
Жена ми от 2 години е с Samsung S5230,не очаквах да издържи толкова но той излезе здрав засега.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
можеше да напишете при отговорите в скоби известните марки с коя операционна система са, за тези които не се интересуват особено.
Сега откъде да знам с кой отговор да гласувам за Нокиа? Или требе да се ровим у гугъл за да гласувам в неква анкета?
Сега откъде да знам с кой отговор да гласувам за Нокиа? Или требе да се ровим у гугъл за да гласувам в неква анкета?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
sub_eleven написа:можеше да напишете при отговорите в скоби известните марки с коя операционна система са, за тези които не се интересуват особено.
Android - Самсунг и ХТС / ако има и други добавете, май няма/
iOS - iPfone
Blackberry - разбираемо е, BlackBerry
Symbian - Nokia /ако има и други добавете/
Windows Pfone - Знам, че има няколко ХТС-та с Windows.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
NOKIA 5530 имам го от 3 години,един път съм го носил за смяна на софтуер,след това е добре,камерата е горе долу ок,батерията горе долу...3-4 дена,постоянно го нося,работя с него,абе здраво си е телефончето
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
JOGI написа:V9x. баси, никой ли няма моторола тука
4- години с Моторола Z8 за мен това е марката. Сега съм с iphone 4 несъм доволен заключен е нищо немога да му сложа без да си платя.
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Айфон 4 + Нокиа N82. доволен съм и от двата.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
randity написа: ...
не се спря да се правиш на компетентен пич. Земи влез в интернет, прочети ... после пак прочети, за да си сигурен и така. Недей слуша кво ти говорят в междучасията ...
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
sharksfin написа:Айфон 4 + Нокиа N82. доволен съм и от двата.

IPhone е телефона според мен,въпреки че от iOS 5.0.1 не съм много доволен,чакам да излезе някоя по-новичка партида на 4S и да мина на него

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
В момента Нокиа 1208 - знам че не се вписва в темата, ама е железен телефон, какво е преживял само той си знае и е супер удобен, липсва му само слот за памет и мп3 плейър
Иначе съм имал какви ли не телефони, като най-доволен съм от Нокиа Е50(с камера) и Моторола V1100 Rocket - нокиата беше нереално удобен телефон и до ден днешен ме е яд че го продадох. Моторолата също беше страхотен - и имаше една страхотна екстра - пазеше разговорите от момента в който си сложил картата в него и дори и да я извадиш, ако не сложиш друга после като я върнеш не ги губи. Така моя пазеше разговорите почти 2 години назад...
Друг телефон от който съм адски доволен е НЕК(NEC) L1 - жесток телефон - ултра тънък и удобен, страхотна камера(за онова време си беше ултимативната камера) кристален звук и в двете посоки, дисплея мога да го сравня само с този на АйФон4. Единствения му минус беше че нямаше слот за допълнителна памет а вградената беше само 32 мб...
Най-неудобните или проблемни телефони са ми били Нокиа 1616/1800 - един единствен минус който съсипва целия телефон - 1 говорителче за високоговорител, звънене и нормален режим на разговор, резултата - всички около теб ти слушат разговорите и за капак на всичко за разлика от теб чуват какво ти говори събеседника 100000 пъти по-ясно от теб...

Иначе съм имал какви ли не телефони, като най-доволен съм от Нокиа Е50(с камера) и Моторола V1100 Rocket - нокиата беше нереално удобен телефон и до ден днешен ме е яд че го продадох. Моторолата също беше страхотен - и имаше една страхотна екстра - пазеше разговорите от момента в който си сложил картата в него и дори и да я извадиш, ако не сложиш друга после като я върнеш не ги губи. Така моя пазеше разговорите почти 2 години назад...

Друг телефон от който съм адски доволен е НЕК(NEC) L1 - жесток телефон - ултра тънък и удобен, страхотна камера(за онова време си беше ултимативната камера) кристален звук и в двете посоки, дисплея мога да го сравня само с този на АйФон4. Единствения му минус беше че нямаше слот за допълнителна памет а вградената беше само 32 мб...

Най-неудобните или проблемни телефони са ми били Нокиа 1616/1800 - един единствен минус който съсипва целия телефон - 1 говорителче за високоговорител, звънене и нормален режим на разговор, резултата - всички около теб ти слушат разговорите и за капак на всичко за разлика от теб чуват какво ти говори събеседника 100000 пъти по-ясно от теб...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
От месец съм със Самсунг Галакси С. Доволен съм. След като минаха няколко цикъла на зареждане, определено държи повече батерията и нямам проблеми с нея. То наистина не трябва да го оставяш този телефон и то от игри. 1ч.30мин. филм 2-3 пъти засичам, че хаби точно 20% от батерията. Основно си харчи дисплея, но и игричките хич не са ги оптимизирали да харчат по-малко.
Другия е Нокиа Н80. От бая години съм с него. Като функционалност съм доволен, но откъм здравина има какво още да се желае. 2 пъти съм сменял лентовия кабел, 1 път батерията. Скоро обмислям да си изкарам от шкафа една Нокиа 1208 за втори. С нея поне съм сигурен, че няма да остана без батерия
Най-доволен съм бил обаче от Сименс CX70
За времето си беше баси и високо-технологичната машина
Да имаш клипче Crazy Frog на телефона беше баси якото
Работеше безотказно, докато не мина през ръцете на майка ми за 2-3 месеца 
Другия е Нокиа Н80. От бая години съм с него. Като функционалност съм доволен, но откъм здравина има какво още да се желае. 2 пъти съм сменял лентовия кабел, 1 път батерията. Скоро обмислям да си изкарам от шкафа една Нокиа 1208 за втори. С нея поне съм сигурен, че няма да остана без батерия

Най-доволен съм бил обаче от Сименс CX70

Последна промяна TNT на 15 Яну 2012, 11:19, променена общо 1 път

- Ivo_stz
- кандидат ентусиаст
-
Sony Ericsson k750i - имам го от 5 години няма грешка телефона.Многократно е флашван и тн,но все още си работи без проблем.Проблем с джойстика нямам,въпреки че голяма част от се-тата страдат от джойстика.1GB мемори стик стига за прилично количество музика,става и за интернет.За мен един от най-добрите модели на марката от близкото минало 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
jordanov написа:randity написа: ...
не се спря да се правиш на компетентен пич. Земи влез в интернет, прочети ... после пак прочети, за да си сигурен и така. Недей слуша кво ти говорят в междучасията ...
А ти ще вземеш ли да спреш да ми следиш мненията и да ми правиш забележка ???
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Досега винаги съм ползвал Нокиа. Последните ми бяха Е61, Е71 и накрая си купих N97мини. Този телефон е най-големия боклук, който някога съм виждал. Като звънне търкам по-една минута по дисплея в опит да вдигна и едвам успявам. Понякога звъни без звук и без да показва с нищо, освен една малка слушалчица. Понякога (много често) се бъгва и трябва рестарт или преинсталация. Отвратен съм. Купих на жена ми Айфон 4 Ес за Коледа и тя е много доволна, даже ме кара и аз да си купя такъв, но ще се наказвам до май месец с Нокиата, защото смятам, че трябва телефона да се ползва две години и тогава да се сменя. Следващият няма да е Нокиа и ще мисля повече преди покупката.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!