моторшпорт за любители
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Re: моторшпорт за любители
DrivinGGoD написа:Имай предвид и още нещо - повечето пичове дето дават газ по пистата биха те качили да те повозят. Първия път като бяхме там си платихме да се возим в "тренирачката" на един пич, дето беше олекотено Е30 М3 с клетка и М88 мотор с около 500 коняНеописуемо изживяване е как минаваше с тази кола покрай разните супер коли разисквани в една друга тема
![]()
Та някой ще ти вземат някое евро да те качат, други просто ако имат възможност, за да ти направят кефа. Та... дерзай
Ми аз в такъв случай се местя на палатка там... I'm gonna be a ring whore...

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Alex 320i Cabrio написа:viper написа:smg написа:Вади дизела на пистата и каквото стане...
Най-много да се прибираш с таксито до бг
Айде сега, Кларксън с дизелов Ягуар падна под 10 минути... Ама едва ли се е прибирал после с него, де...
Прибраха си се... На клипа му има едно място където е изпреварен от Гоуф 2... Те това сме ние с брат ми

Евала! Кажи ся работите ли с брат ти като ринг-такси, колко взимате на километър и каква е началната тарифа

П.П. Шегувам се, ще се радвам да те почерпя един францисканер през Август

DrivinGGoD написа:Имай предвид и още нещо - повечето пичове дето дават газ по пистата биха те качили да те повозят. Първия път като бяхме там си платихме да се возим в "тренирачката" на един пич, дето беше олекотено Е30 М3 с клетка и М88 мотор с около 500 коняНеописуемо изживяване е как минаваше с тази кола покрай разните супер коли разисквани в една друга тема
![]()
Та някой ще ти вземат някое евро да те качат, други просто ако имат възможност, за да ти направят кефа. Та... дерзай
абе, не мисля, че ще имам смелост да преритам за возене, но всичко останало според мен е постижимо
алекс, видях голфа, наистина изпреварихте дизеловия джаг

No bling at the Ring
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Не знам за BadAngel,обаче мен супер много ме надъхахте за тоя Nürburgring,каквото съм гледал по предавания и съм играл на Gran Turismo
, съм останал със страхотно опиянение по тази писта,сега и вашите разкази,как всеки камък и постройка носят духа на моторспорта
Някой хора искат да отидат на някой красиво място като Хавайте ,да отморят ,а аз искам да цъфна на Ринга,да се насладя на бесните звуци на резачките по пистата,на пушеците от гуми,да се насмъркам от високо октановите пари
Някой ден се надявам да усетя тръпката,да врътна някоя обиколка на тази писта,ако ще и с колело да е
А дано някой ден............

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
SPEED_GABROVO написа:Някой хора искат да отидат на някой красиво място като Хавайте ,да отморят ,а аз искам да цъфна на Ринга,да се насладя на бесните звуци на резачките по пистата,на пушеците от гуми,да се насмъркам от високо октановите пари
несъпоставими са двете преживявания
бил съм на хунгароринг и на пистата в серес, готино е.. но си е просто различно преживяване от почивка на някоя екзотична дестинация
човек трябва да опита и от двете, а не да избира между тях
No bling at the Ring
такам, как вървят нещата
ринга отпада от програмата твърдо, защото дори и ринг таксито започва от началото на април
има обиколки с астън мартин, но са по 250 евра на човек
ринга ще го заместим с порше музея
има специално събитие "нощ в музея" за вечерни посещения, трябва да е интересно
остават женевското изложение, бмв велт и мерцедес музея
ринга отпада от програмата твърдо, защото дори и ринг таксито започва от началото на април
има обиколки с астън мартин, но са по 250 евра на човек
ринга ще го заместим с порше музея
има специално събитие "нощ в музея" за вечерни посещения, трябва да е интересно
остават женевското изложение, бмв велт и мерцедес музея
No bling at the Ring
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Малко офтопик. Във фб бяха постнали цени на пистата, търсих ги снощи ама не можах да ги намера и имаше нещо от сорта на няква карта дето струва 1300 € и цялата година можеш да караш колкото обиколки си искаш..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
на сайта е 1440 евра годишния мембършип
ако караш сериозно има смисъл на фона на останалите разходи
ако караш сериозно има смисъл на фона на останалите разходи

No bling at the Ring
минах 5000 км, ходихме до женевското изложение, след това нюрнберг, щутгарт, мюнхен и обратно към софия през унгария
накратко, заслужава си, беше готино
във франция храната е много евтина.. ама много, за 20 евра в супермаркета си напазарувахме като пичове всякакви лапаници за изпът
горивото е скъпо, в самия град беше почти 2 евра литъра
в швейцария беше 1.5 евра (средно)
в германия 1.7, както и в австрия (не сме се ровили извън магистралите да зареждаме, но и не видях видима разлика)
нощно време в града беше с няколко евроцента по-евтино
в щутгарт имаше "нощ на музейте" и с 1 пас можехме да обикаляме цяла нощ всички музей
изръчкахме всичко, квото имаше в брошурата
бяхме в порше, мерцедес и бмв музеите, както и няколко технически
от трите марки мерцедес ме грабнаха най-много, имаха специален ивент за новия СЛ
бяха наредили пред велта 50ина СЛ-а от всички поколения, ламБи, танци, готино беше
порше имаха експозиция за моделния цикъл на 911, интересно беше, но някак си човек се чувства не на място, ако няма поне 2 порша в гаража
експонатите бяха "разгембени", дори и новото 911 карера беше без лостче за отваряне на предния капак и ожулена задна броня, на друга кола и нямаше капачката за резервоарчето на течността на чистачките,
персонала не беше особено обстоятелствен, а на рецепцията се набих в служителка, която не говореше английски
в бмв велта бяхме в неделя и положението беше като в борисовата градинка на първа пролет
беше пълно със семейства с бебешки колички, малки гаменчета и беше пълна лудница.. повечето коли във велта бяха заключени, а тези, които бяха отворени бяха пълни с дечуролига, дето правеха всевъзможни кретенщини (пускат си музика до дупка, бипкат с клаксона, даже един олиго се беше заключил в една Х1-ца и не искаше да пуска други хора да я разгледат)
персонала във велта беше също смахнат, исках да поговоря с един младеж с костюм за новата тройка, всеки негов отговор беше да проверя в сайта, нямаха ценови листи и нямаха работеща Wi-Fi
после намерих една жена, която държеше ключове за колите и я помолих да ми отвори няколко коли, докато си говорехме за БМВ-та, не можа да ми отговори дали 335д е с един сдвоен ауспух или с два единични
в мерцедес музея всичко беше.. мерцедес, прекарахме там 5-6 часа, имаше прелестен Wi-Fi, персонала беше много отзивчив и говорихме доста за настоящите и старите модели, имаха и гардероб за дрехи и багаж (за разлика от другите два велта)
засипаха ме с брошури и ми дадоха диск с информация за самия велт
паркинга беше безплатен, на другите места беше платен (порше 4 евро за 6 часа, бмв велт по 1.5 за първия час и 1 евро за всеки следващ, не им работеше машината за валидиране на билетите)
от това, което видях най-читав град ми се стори нюрнберг, с удовослтвие бих живял там
накратко, заслужава си, беше готино
във франция храната е много евтина.. ама много, за 20 евра в супермаркета си напазарувахме като пичове всякакви лапаници за изпът
горивото е скъпо, в самия град беше почти 2 евра литъра
в швейцария беше 1.5 евра (средно)
в германия 1.7, както и в австрия (не сме се ровили извън магистралите да зареждаме, но и не видях видима разлика)
нощно време в града беше с няколко евроцента по-евтино
в щутгарт имаше "нощ на музейте" и с 1 пас можехме да обикаляме цяла нощ всички музей
изръчкахме всичко, квото имаше в брошурата
бяхме в порше, мерцедес и бмв музеите, както и няколко технически
от трите марки мерцедес ме грабнаха най-много, имаха специален ивент за новия СЛ
бяха наредили пред велта 50ина СЛ-а от всички поколения, ламБи, танци, готино беше
порше имаха експозиция за моделния цикъл на 911, интересно беше, но някак си човек се чувства не на място, ако няма поне 2 порша в гаража
експонатите бяха "разгембени", дори и новото 911 карера беше без лостче за отваряне на предния капак и ожулена задна броня, на друга кола и нямаше капачката за резервоарчето на течността на чистачките,
персонала не беше особено обстоятелствен, а на рецепцията се набих в служителка, която не говореше английски
в бмв велта бяхме в неделя и положението беше като в борисовата градинка на първа пролет
беше пълно със семейства с бебешки колички, малки гаменчета и беше пълна лудница.. повечето коли във велта бяха заключени, а тези, които бяха отворени бяха пълни с дечуролига, дето правеха всевъзможни кретенщини (пускат си музика до дупка, бипкат с клаксона, даже един олиго се беше заключил в една Х1-ца и не искаше да пуска други хора да я разгледат)
персонала във велта беше също смахнат, исках да поговоря с един младеж с костюм за новата тройка, всеки негов отговор беше да проверя в сайта, нямаха ценови листи и нямаха работеща Wi-Fi
после намерих една жена, която държеше ключове за колите и я помолих да ми отвори няколко коли, докато си говорехме за БМВ-та, не можа да ми отговори дали 335д е с един сдвоен ауспух или с два единични
в мерцедес музея всичко беше.. мерцедес, прекарахме там 5-6 часа, имаше прелестен Wi-Fi, персонала беше много отзивчив и говорихме доста за настоящите и старите модели, имаха и гардероб за дрехи и багаж (за разлика от другите два велта)
засипаха ме с брошури и ми дадоха диск с информация за самия велт
паркинга беше безплатен, на другите места беше платен (порше 4 евро за 6 часа, бмв велт по 1.5 за първия час и 1 евро за всеки следващ, не им работеше машината за валидиране на билетите)
от това, което видях най-читав град ми се стори нюрнберг, с удовослтвие бих живял там
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring
само по 3 снимки на пост, кофти
в мерцедес всички коли бяха отключени, с изключение на СЛС-а
интересно място е музея в синсхайм между другото, има огромно количество коли, самолети и военна техника
там нещата бяха оформени много интересно, за всеки експонат имаше някаква история или как е дошъл в музея, или на кого е бил, или как е бил реставриран, а колекцията наистина беше много богата, от колите повечето си бяха с номера и технически преглед, даже докато бяхме там изкарваха едно ферари Ф40 от експозицията и докато разгледаме някакъв пичага дойде и си го подкара
яд ме е, че не можахме да влезем в завода на мерцедес, защото не работеше в събота
около мерцедес видяхме доста "мулета" с камуфлаж, дори и на камиони
в мерцедес всички коли бяха отключени, с изключение на СЛС-а
интересно място е музея в синсхайм между другото, има огромно количество коли, самолети и военна техника
там нещата бяха оформени много интересно, за всеки експонат имаше някаква история или как е дошъл в музея, или на кого е бил, или как е бил реставриран, а колекцията наистина беше много богата, от колите повечето си бяха с номера и технически преглед, даже докато бяхме там изкарваха едно ферари Ф40 от експозицията и докато разгледаме някакъв пичага дойде и си го подкара
яд ме е, че не можахме да влезем в завода на мерцедес, защото не работеше в събота
около мерцедес видяхме доста "мулета" с камуфлаж, дори и на камиони
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Добра разходка си спретнал.
Почти навсякъде се плаща паркинга, но ти го опрощават след като си ходил в музея. Трябва да попиташ. Могат да ти валидират билетчето и ръчно.
И на мен не ми хареса бмв света...и то само защото е безплатен и вътре има всякаква сволоч.
Почти навсякъде се плаща паркинга, но ти го опрощават след като си ходил в музея. Трябва да попиташ. Могат да ти валидират билетчето и ръчно.
И на мен не ми хареса бмв света...и то само защото е безплатен и вътре има всякаква сволоч.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
smg написа:И на мен не ми хареса бмв света...и то само защото е безплатен и вътре има всякаква сволоч.
абсолютно
а и ми направи впечатление, че има 3-4 магазина за сувенири, книжки и т.н. като в мол примерно
докато на другите места има един феншоп и това е
No bling at the Ring
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5