/МАЛКО МАЙТАП ДА СТАНЕ/Пичеловка ли е Е36?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 23 Мар 2006, 13:49

kam_tod написа:Ами като видите некое готино пиче в БМВ, не ви ли става малко по-дручко? :winky:

Зависи от БМВ-то :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 23 Мар 2006, 14:06

emcho_k написа:
kam_tod написа:Ами като видите некое готино пиче в БМВ, не ви ли става малко по-дручко? :winky:

:mhihi: абе нема значение от БМВ-то според мене, щото ако пиче кара БМВ, бая "нервно" ще да е това пиче, а? Бърже ще да ръчка лоста за скоростите... :shock: :mhihi: :clap:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 23 Мар 2006, 14:09

Пичеловка е Е46 няма какво да се лъжем :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 23 Мар 2006, 14:11

kam_tod написа:
emcho_k написа:

:mhihi: абе нема значение от БМВ-то според мене, щото ако пиче кара БМВ, бая "нервно" ще да е това пиче, а? Бърже ще да ръчка лоста за скоростите... :shock: :mhihi: :clap:

Ако ръчка бързо скоростите тва му се вика
професионално изкривяване :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 23 Мар 2006, 14:17

NeoPrint написа:Пичеловка е Е46 няма какво да се лъжем :mhihi:

ГаД тогава що е на сухо кат го нема гаджето??? :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 23 Мар 2006, 14:22

Azrail написа:
evans написа: ... на запад нещата не стоят така.

Едно от най-некомпетентните и глупави мнения, които съм чел тука :idea: :!:
проблема си е твой,аз казвам това което мисля,а това дали на теб ти изнася или не ти изнася ,си е лично твой проблем.Може каквото си искаш да пишеш,сега трябва да си благодарен ,че ти отговарям ,защото достойнството ми не ми позволява да се занимавам с такива като теб.

аре чао

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 23 Мар 2006, 15:33

evans написа:проблема си е твой,аз казвам това което мисля,а това дали на теб ти изнася или не ти изнася ,си е лично твой проблем.Може каквото си искаш да пишеш,сега трябва да си благодарен ,че ти отговарям ,защото достойнството ми не ми позволява да се занимавам с такива като теб.
аре чао

Чаоо и да пишеш :mhihi: :winky: Мислиш ли,че него много го интересува ти какво казваш?А мислиш ли,че ти лично си особено компетентен какви са хората 'на запад' :!: :?: Това,което ти мислиш на какво се основава?
Аз пък мисля,че Азраил има доста повече опит и впечатления от теб и няма защо да лъже...Запознал съм се с него преди време,бегло се знаем и смятам,че е достатъчно сериозен човек!А пък ти коментираш колко 'п***** си е*** и как ставали нещата' май говори само лошо за теб :)
А и друго..и ти ли се слагаш в категорията българи 'които си купуват скъпи коли и телефони само за да правят впечатление'Ако това е личното ти мнение за целия български народ...мдаа..'това си е твой проблем' и мога да ти кажа 'sorry bro' :winky:
'Аре чао',че ми е под нивото да се занимавам с такива като тебе :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 23 Мар 2006, 15:41

evans написа:
Azrail написа:

проблема си е твой,аз казвам това което мисля,а това дали на теб ти изнася или не ти изнася ,си е лично твой проблем.Може каквото си искаш да пишеш,сега трябва да си благодарен ,че ти отговарям ,защото достойнството ми не ми позволява да се занимавам с такива като теб.

аре чао

Точно там е проблема, че пишеш каквото ти мислиш, а не както е всъщност. Както и няма значение дали на мене ми изнася или не, а дали е истина това, което казваш.
На Запад според моите наблюдения момичетата, които излизат с мъже само заради колите им (следователно финансови възможности) като процент са повече, отколкото в България.
Не искам да го превръщам в личен проблем, трябваше това да го кажа още първия път. Моя грешка :uups:
Относно дали е пичеловка Е36 - тя темата отдавна извън релси излезна, ама най-добре ще е да каже някой (...) с Е36. На мене лично не ми допада... Ама хич... 8) :mhihi:
Докато, виж, Е46 - най-красивата кола някога правена от БМВ... Въпрос на вкус де.
MORE BEER!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Мар 2006, 16:22

мисля че спора е безмислен ... зимате една яка е36-ка ... да речем като на нашия шеф тука Ф&Ф и на Ценко и да видите къф успех ше имате с жените ;)

п.с. говоря от личен опит с голфа немах такъв успех преди време .. от как съм с БМВ ... е некои са виждали жена ми и други тем подобни ... ;)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 23 Мар 2006, 16:34

Една кола трябва да е само и единствено "еловка". Ти ако си "пич" нещата си идват на мястото и става интересна комбинация за всяка ситуация :)
Изображение
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 23 Мар 2006, 17:01

Azrail написа:
evans написа:
Azrail написа:

аре чао

Точно там е проблема, че пишеш каквото ти мислиш, а не както е всъщност. Както и няма значение дали на мене ми изнася или не, а дали е истина това, което казваш.
На Запад според моите наблюдения момичетата, които излизат с мъже само заради колите им (следователно финансови възможности) като процент са повече, отколкото в България.
Не искам да го превръщам в личен проблем, трябваше това да го кажа още първия път. Моя грешка :uups:
Относно дали е пичеловка Е36 - тя темата отдавна извън релси излезна, ама най-добре ще е да каже някой (...) с Е36. На мене лично не ми допада... Ама хич... 8) :mhihi:
Докато, виж, Е46 - най-красивата кола някога правена от БМВ... Въпрос на вкус де.

Между другото, и мойте наблюдения са същите. . . с изключението на Дания където парите не правят разлика . . . поне за датчанките де.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepsun » 24 Мар 2006, 15:30

bam-bam написа:от как съм с БМВ ... е некои са виждали жена ми и други тем подобни ... ;)

Тая жена на БМВто ли я дължиш ???

Не се заяждам, ама кофти прозвуча...
Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 25 Мар 2006, 11:26

Хммм на мене нито една не ми е вързала заради ГСито , мои щото много друса и набира кат откачено. Тия варненските нещо не се впечетляват :mhihi:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 25 Мар 2006, 18:57

Pepsun написа:
bam-bam написа:от как съм с БМВ ... е некои са виждали жена ми и други тем подобни ... ;)

Не,на телефона я дължи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПП: май темата се изчерпа

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Мар 2006, 2:51

Pepsun написа:

Не се заяждам, ама кофти прозвуча...

да що не ме е срам да си призная ?
ако намериш некоя жертвичка свиркаи ше ти дам да я изведеш 1-2 пъти пак после ше почерпиш ... от 1 клуб сме треа си помагаме в неволите ;)

Предишна

Назад към Извън Темата