/МАЛКО МАЙТАП ДА СТАНЕ/Пичеловка ли е Е36?
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
emcho_k написа:kam_tod написа:Ами като видите некое готино пиче в БМВ, не ви ли става малко по-дручко?
Зависи от БМВ-то![]()
![]()

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
kam_tod написа:emcho_k написа:kam_tod написа:Ами като видите некое готино пиче в БМВ, не ви ли става малко по-дручко?
Зависи от БМВ-то![]()
![]()
абе нема значение от БМВ-то според мене, щото ако пиче кара БМВ, бая "нервно" ще да е това пиче, а? Бърже ще да ръчка лоста за скоростите...
![]()
![]()
Ако ръчка бързо скоростите тва му се вика
професионално изкривяване

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
NeoPrint написа:Пичеловка е Е46 няма какво да се лъжем
ГаД тогава що е на сухо кат го нема гаджето???

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
проблема си е твой,аз казвам това което мисля,а това дали на теб ти изнася или не ти изнася ,си е лично твой проблем.Може каквото си искаш да пишеш,сега трябва да си благодарен ,че ти отговарям ,защото достойнството ми не ми позволява да се занимавам с такива като теб.Azrail написа:evans написа: ... на запад нещата не стоят така.
Едно от най-некомпетентните и глупави мнения, които съм чел тука![]()
аре чао
evans написа:проблема си е твой,аз казвам това което мисля,а това дали на теб ти изнася или не ти изнася ,си е лично твой проблем.Може каквото си искаш да пишеш,сега трябва да си благодарен ,че ти отговарям ,защото достойнството ми не ми позволява да се занимавам с такива като теб.
аре чао
Чаоо и да пишеш

Аз пък мисля,че Азраил има доста повече опит и впечатления от теб и няма защо да лъже...Запознал съм се с него преди време,бегло се знаем и смятам,че е достатъчно сериозен човек!А пък ти коментираш колко 'п***** си е*** и как ставали нещата' май говори само лошо за теб

А и друго..и ти ли се слагаш в категорията българи 'които си купуват скъпи коли и телефони само за да правят впечатление'Ако това е личното ти мнение за целия български народ...мдаа..'това си е твой проблем' и мога да ти кажа 'sorry bro'

'Аре чао',че ми е под нивото да се занимавам с такива като тебе

- Azrail
- UFO Pilot
-
evans написа:проблема си е твой,аз казвам това което мисля,а това дали на теб ти изнася или не ти изнася ,си е лично твой проблем.Може каквото си искаш да пишеш,сега трябва да си благодарен ,че ти отговарям ,защото достойнството ми не ми позволява да се занимавам с такива като теб.Azrail написа:evans написа: ... на запад нещата не стоят така.
аре чао
Точно там е проблема, че пишеш каквото ти мислиш, а не както е всъщност. Както и няма значение дали на мене ми изнася или не, а дали е истина това, което казваш.
На Запад според моите наблюдения момичетата, които излизат с мъже само заради колите им (следователно финансови възможности) като процент са повече, отколкото в България.
Не искам да го превръщам в личен проблем, трябваше това да го кажа още първия път. Моя грешка

Относно дали е пичеловка Е36 - тя темата отдавна извън релси излезна, ама най-добре ще е да каже някой (...) с Е36. На мене лично не ми допада... Ама хич...

Докато, виж, Е46 - най-красивата кола някога правена от БМВ... Въпрос на вкус де.
MORE BEER!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Една кола трябва да е само и единствено "еловка". Ти ако си "пич" нещата си идват на мястото и става интересна комбинация за всяка ситуация 

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Azrail написа:evans написа:проблема си е твой,аз казвам това което мисля,а това дали на теб ти изнася или не ти изнася ,си е лично твой проблем.Може каквото си искаш да пишеш,сега трябва да си благодарен ,че ти отговарям ,защото достойнството ми не ми позволява да се занимавам с такива като теб.Azrail написа:evans написа: ... на запад нещата не стоят така.
аре чао
Точно там е проблема, че пишеш каквото ти мислиш, а не както е всъщност. Както и няма значение дали на мене ми изнася или не, а дали е истина това, което казваш.
На Запад според моите наблюдения момичетата, които излизат с мъже само заради колите им (следователно финансови възможности) като процент са повече, отколкото в България.
Не искам да го превръщам в личен проблем, трябваше това да го кажа още първия път. Моя грешка![]()
Относно дали е пичеловка Е36 - тя темата отдавна извън релси излезна, ама най-добре ще е да каже някой (...) с Е36. На мене лично не ми допада... Ама хич...![]()
![]()
Докато, виж, Е46 - най-красивата кола някога правена от БМВ... Въпрос на вкус де.
Между другото, и мойте наблюдения са същите. . . с изключението на Дания където парите не правят разлика . . . поне за датчанките де.
БИАД Авто-Пазар Тийм
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Хммм на мене нито една не ми е вързала заради ГСито , мои щото много друса и набира кат откачено. Тия варненските нещо не се впечетляват 

- Гост
-
Pepsun написа:bam-bam написа:от как съм с БМВ ... е некои са виждали жена ми и други тем подобни ...
Тая жена на БМВто ли я дължиш ???
Не се заяждам, ама кофти прозвуча...
да що не ме е срам да си призная ?
ако намериш некоя жертвичка свиркаи ше ти дам да я изведеш 1-2 пъти пак после ше почерпиш ... от 1 клуб сме треа си помагаме в неволите

75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5