Алтернативни нaчини за ароматизиране на колите си.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Алтернативни нaчини за ароматизиране на колите си.

Мнение от drizzy » 21 Окт 2012, 23:03

Някой пробвал ли е да си купи от онези сапуни, които са "насипно" от разни магазинчета по моловете? В тези магазини мирише много добре, а и има всякакви аромати в сапуните. А и съм влизал в разни бани чужди ( :mhihi: ) обурудвани с такива сапуни за ароматизиране и да ви кажа - уникално е, ако се набара някой любим мириЗ. :mhihi: Та някой с проба? :mrgreen:
От чудовищния рев съседа се оплака, много силен бил му звука на шестака.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 22 Окт 2012, 8:07

Сложи един сапун от свинска мас, аромата е гарантиран :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 24 Окт 2012, 19:59

Huku написа:Известно време си сипвах такова http://bpm-corp.com/index.php?o=product ... info&id=64 в пепелника и отгоре го поливах с квото харесвам. Камъчетата попиват парфюма и си се изпарява. Може да затвориш пепелника при нужда. Неудобството е ако пушиш в колата, щото го прецакваш с фасовете и тряя да го фърлиш.

ДНеска докато пазарувах се сетих за твоята идея, но понеже грам не обърнах внимание на гранулите които си постнал ....

Реших, че са соли за вана :mhihi:
И аз така ... взех едно шише папая и манго, полях ги с ароматно олио - ягода и сега мирише на SPA :smoke:
От солите утре ако не мирише на немити крака и спаружени п*чки - ше продължа по тоя метод :ok:

ПП. След една нощ с отворени пепелници резултата е убийствено як ! :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 21 Ное 2012, 12:38

пробвал съм и аз хиляди простотии но от 2-3 години проблема ми е решен.Взимам си един качествен парфюм и просто си пръскам по стелките през 2-3 дни.Парфюма е в пъти по траен от секви други ароматизатори, и 2 седмици да не пръскам вътре пак мирише силно.примерно един парфюм е 60-70лв, но пък ми кара половин година.за това време ако слагам борче на всеки 3 дни по 2 лв смятайте че ще дам тамън двойно.и най-важното аромата не е като на ароматизаторите - сладък, адски остър и натрапчив...
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 21 Ное 2012, 13:45

за сега съм с етерично масло по мокета и вече 3-ти ден мирише доволно добре.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 21 Ное 2012, 14:04

kraininski написа:пробвал съм и аз хиляди простотии но от 2-3 години проблема ми е решен.Взимам си един качествен парфюм и просто си пръскам по стелките през 2-3 дни.Парфюма е в пъти по траен от секви други ароматизатори, и 2 седмици да не пръскам вътре пак мирише силно.примерно един парфюм е 60-70лв, но пък ми кара половин година.за това време ако слагам борче на всеки 3 дни по 2 лв смятайте че ще дам тамън двойно.и най-важното аромата не е като на ароматизаторите - сладък, адски остър и натрапчив...

Колега ти да не ги ядеш борчетата че за 3 дена се отмирисват. Аз като си взема от тези стандартните и карат по 2...3 седмици, ако ги вадя постепенно от станиола. :mhihi:
По темата: от 1 седмица съм с ароматизатор за пепелници. Купих го от джъмбо за 1лв мисля. Стои като на гранули и има различни аромати. Сипах малко в пепелника и още се усеща...кеф ти аромат - отваряш пепелника, ако пък ти дойде много, го затваряш. Имайки предвид цената му и това че сипах 1/10 от бурканчето :arrow: излиза доста тънко и има ефект

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 21 Ное 2012, 21:17

Кори от мандарини :) :D
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 22 Ное 2012, 1:21

Гранулките са брутални.Винаги съм се чудел от къде да си купя...Освен в Джъмбо къде другаде сте ги срещали ?

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 22 Ное 2012, 1:43

И аз като повечето съм минал през многооо варианти и смея да кажа, че наскоро открих правилния...
Наскоро влизам в един офис и ме удря страшно добър аромат (това е въпрос на вкус разбира се)... Но идеята така или иначе е същата... И какво да гледам в контакта включен един ароматизатор, от тия дето се поставя една малка тубичка, с дълго гърло и някакъв дунапрен(може и да се лъжа) който влиза вътре в течността и излиза навън, с една дума имитация от тия домашните на амби пур, питах жената какъв аромат се води тоя и веднага до магазина да си купя тубичката/пълнителя/ без устройството, което се включва в контакта... и отворих му капачето, издърпах малко повече дунапрена, разклатих добре и го оставих в джоба на шофьорската врата на Е34ката... От 2 седмици е там... А който влезе в колата веднага пита какъв е ароматизатора, мирише доволно силно, може да се регулира, чрез издърпването на въпросното "дунапренче" тук напоследък много силно взе да ми мирише, оказа се, че се е обърнало, явно съм карал някъде по-просташката и сега дори го затворих... а колата продължава да си мирише.

За 2 седмици течността не е мръднала видимо... Много съм доволен, смятам да взема следващия път друг аромат, че тоя взе да ми втръсва като че ли... Ама не го виждам кога ще свърши, така като гледам поне още 3-4 месеца... И май ще взема някакъв друг и ще ги менкам : )

Дано съм помогнал, аз съм много доволен : )

П.С.
Цената на пълнителя е около 6 лева по спомен...
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Ное 2012, 1:52

A бе в разни запазени баварки съм усещал една много специфична миризма, която хем е приятна, хем ми се струва, че не е от ароматизатор.
А сега де?

Иначе моята формула е - разглобявам, пера мокетите, пера стелките, чистя хубаво седалките, тавана вероятно ще се претапицира.
И ще видим на какво ще мирише. :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 22 Ное 2012, 2:13

cod-cdbp написа: ...

Направих същото и никва промяна :mhihi: само тавана оставих, но него сигурно ще го махна. Не се надявай да замирише на ново. :lol: Тези запазени коли, за които говориш според мен миришат така, защото ги перат и мажат с разни глупости, виж някоя лъсната кола тук по авто къщите, същата работа. Мен ме е яд, че нямах смрадлив препарат както и нещо течно, което мирише хубаво за да си напоя мокета ама мина вече...
Иначе не знам какво толкова търсите, като се продават течни ароматизатори в дървени шишенца, ама не от тия малките а от големите.
kokala написа:...Един приятел си взе от тия дървените шишенца (ванилия) направо е убийствено.

http://areon-fresh.com/bg/products/fres ... resheners/
Последна промяна kokala на 22 Ное 2012, 2:39, променена общо 2 пъти
Изображение Изображение Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 22 Ное 2012, 2:24

cod-cdbp написа:A бе в разни запазени баварки съм усещал една много специфична миризма, която хем е приятна, хем ми се струва, че не е от ароматизатор.
А сега де?

Във втората Е38ца дето взехме, от немско е, която за моите виждания е извънредно запазена мирише по въпросния спецефичен начин...
Аз също съм го усещал това на по-запазените бмв-та и по-често като че ли тези, които са нов внос...
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 22 Ное 2012, 3:29

justboy написа:
cod-cdbp написа:A бе в разни запазени баварки съм усещал една много специфична миризма, която хем е приятна, хем ми се струва, че не е от ароматизатор.
А сега де?

Във втората Е38ца дето взехме, от немско е, която за моите виждания е извънредно запазена мирише по въпросния спецефичен начин...
Аз също съм го усещал това на по-запазените бмв-та и по-често като че ли тези, които са нов внос...

Точно за това иде реч, идеи ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 22 Ное 2012, 7:23

Аз пък, тъй като разполагам с необятно количество домашна сливова ракия я ползвам за миене на предното стъкло в съотношение 1:1 разредена с вода. И като пусна вентилацията и цръцна да почистя стъклото ефекта е поразителен. Не свикнали с резултата ги избива на паника.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 22 Ное 2012, 7:54

Chapai написа:Аз пък, тъй като разполагам с необятно количество домашна сливова ракия я ползвам за миене на предното стъкло в съотношение 1:1 разредена с вода. И като пусна вентилацията и цръцна да почистя стъклото ефекта е поразителен. Не свикнали с резултата ги избива на паника.

Сега да не ти проведат форумно посещение с алкохолно-поучителна цел :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сериозно дайте някаква идея за "онази" миризма, адски любопитно ми е :roll:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата