Собствениците на БМВ са най-агресивните шофьори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Re: Собствениците на БМВ са най-агресивните шофьори

Мнение от Tsureto » 17 Окт 2012, 22:42

Ами да ви кажа,поне за София агресивните шофъори за мен са със SUV-овете,няма значение Х-5-6 ... toureg .... Q7 ... GL и т.н. Самочуствието според мен идва от там,че са по-големи буквално от другите и от там усещането че са "безсмъртни".Но с това,което говорите за е36-ците направо ме сдухахте.Аз си купих е36 и сега от тези коментари се чуствам,се едно съм си купил golf 3 ............ :bcry:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 17 Окт 2012, 23:47

Като видите собственик на BMW го засечете качествено за да го провокирате дали е агресивен! :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 18 Окт 2012, 1:40

Boyadjiev написа:...:

Нормално е да се пазят, като видиш, че зад теб лети 20 годишно bmw не само, че ще се прибереш в лентата а и от пътя ще излезеш :mhihi:
Това е в кръга на шегата, сега да не се обиди някой. :mrgreen: На мен ми прави впечатление, че няма значение с каква кола си, зависи си от човека. Срещал съм хора с черни джипари, които са пичове има и такива, които си мислят, че са голямата работа а те са много... винаги пускам някой ако не е нахален, да се престрои, да излезе спокойно от някоя пряка, не виждам какво толкова ще ти коства да улесниш човека, макар че аз винаги трябва или да чакам 2 часа или да се бутам. Има хора, които си мислят, че като са се качили на старото bmw са голямата работа, за това марката в България се слави с арогантност и простотия.
Както инструктора ми беше казвал "не ти коства нищо да го пуснеш, нека бърза..." или "има хора, които се объркват и се притесняват ".
Трябва да се улесняваме, прави ми впечатление, че има вече много нахални тъпи жени. Качила се е на колата, едвам кара обаче е голямата работа, гледа в една точка напред, бута се, не я интересува около нея какво става, такива най-много ги мразя. Все пак някои хора с по-нови коли като ме видят, че напъвам няколкото живи магарета в катафалката се пазят доста. :mhihi:
Като съм с на баща ми колата се бутат, предреждат, засичат... обаче като съм с е30-ката не смеят много, като видя някоя по-нова кола да се бута нахално, започвам и аз и онзи бързо се отказва. Има значение и ти с каква кола си. :yes:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 18 Окт 2012, 7:23

Определено тука в прованса най- много простотия, не толкова агресия, на пътя мога да кажа, че съм видял от водачите на голфове, после слагам тия с аудитата А4 и тия с мерцедеси, дето си мислят, че са царе на пътя и са хванали всевишния за оная работа.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Окт 2012, 13:57

djkita написа:Абе те ония с служебните бусове и баничарки не са агресивни нали? Бакшишите и те не са? Пенсионерите дето не могат да видят на 5 метра от колата и те са опасни...о да! Шофьорите на БМВ са си много добре!

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 18 Окт 2012, 14:39

Всичко опира до човека. Аз си признах в първия си пост по темата. Автомобила е средство, което донякъде показва какво има в човека, какъв е той всъщност. От тази гледна точка, изводите не са много окуражаващи. Няма нужда да гледаш масата, виж себе си.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 18 Окт 2012, 14:51

kokala написа:
Boyadjiev написа:...:

Нормално е да се пазят, като видиш, че зад теб лети 20 годишно bmw не само, че ще се прибереш в лентата а и от пътя ще излезеш :mhihi:
Това е в кръга на шегата, сега да не се обиди някой. :mrgreen: На мен ми прави впечатление, че няма значение с каква кола си, зависи си от човека. Срещал съм хора с черни джипари, които са пичове има и такива, които си мислят, че са голямата работа а те са много... винаги пускам някой ако не е нахален, да се престрои, да излезе спокойно от някоя пряка, не виждам какво толкова ще ти коства да улесниш човека, макар че аз винаги трябва или да чакам 2 часа или да се бутам. Има хора, които си мислят, че като са се качили на старото bmw са голямата работа, за това марката в България се слави с арогантност и простотия.
Както инструктора ми беше казвал "не ти коства нищо да го пуснеш, нека бърза..." или "има хора, които се объркват и се притесняват ".
Трябва да се улесняваме, прави ми впечатление, че има вече много нахални тъпи жени. Качила се е на колата, едвам кара обаче е голямата работа, гледа в една точка напред, бута се, не я интересува около нея какво става, такива най-много ги мразя. Все пак някои хора с по-нови коли като ме видят, че напъвам няколкото живи магарета в катафалката се пазят доста. :mhihi:
Като съм с на баща ми колата се бутат, предреждат, засичат... обаче като съм с е30-ката не смеят много, като видя някоя по-нова кола да се бута нахално, започвам и аз и онзи бързо се отказва. Има значение и ти с каква кола си. :yes:

:OT: Беше с 2 годишна кола :mhihi:
Аз с друго БМВ освен с моето никога няма да карам с 200, че знам колко са перфектни всички :mrgreen:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 18 Окт 2012, 22:47

Абсолютно съм съгласен. Принципно гледам да спазвам правилата, но има много идиоти на пътя, който карат с 40 по бул. България :kuku: примерно. А псевдо гъзарите с яки ГОУФ-ове, корси, фордове като ме изпреварват със 150 на същия булевард не ме нервят

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 19 Окт 2012, 0:27

Не знам кой агресивен и кой не, ама аз онзи ден много се кефих на един колега с X5, който си караше чинно с 50 зад мен по целия Тодор Александров. Докато някакви други "мощни" коли с по 44 коня се стрелкаха, като малоумни!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 19 Окт 2012, 9:19

Nasko_ написа:Не знам кой агресивен и кой не, ама аз онзи ден много се кефих на един колега с X5, който си караше чинно с 50 зад мен по целия Тодор Александров. Докато някакви други "мощни" коли с по 44 коня се стрелкаха, като малоумни!

Сигурно е говорел по телефона, за това...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 20 Окт 2012, 13:31

Mollov написа:Много хора не са наясно, че в градски условия всеки има право да ползва най-удобната за него лента... за движение в момента, като спазва пътната маркировка (т.е. не важи и когато лентата е само за наляво, а ти си караш направо)... но това остатъчно мислене, че най-лявата лента е най-бързата все още седи... аз затова по големите булеварди или поне две ленти в посока като има някой в лявата лента го изпреварвам и от дясно... предвид условието, че всеки може да използва най-удобната за него лента в градски условия (спазвайки разбира се пътната маркировка!), изпреварването от дясно спокойно може да се интерпретира като преустрояване в дясната лента и движение по нея в права посока.

Доколкото си спомням от ЗДП, можеш да караш в лента по избор само в трилентовите платна. А изпреварване от дясно все още куките го смятат за нарушение - преди седмица така се опитах да изпреваря една ръждива "Жугула", дядото в последния момент се усети, че пречи и премина в дясната лента, при което ме засече..... За късмет стана пред очите на полицаи и познай кой го отнесе - аз, разбира се!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Окт 2012, 14:42

Ами изпреварването от дясно трябва да го правиш малко по-така ;) Първо се преустрояваш, пък после изпреварваш... предвид условията всеки да си кара в най-удобната за него лента... така няма как да ти мрънкат, че си го изпреварвал.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 20 Окт 2012, 15:28

Бе определено като се кача в Бмв- гледам всеки възможен завой да е взет с вратите напред :mhihi:
Докато- в мерцедес ми е некво спокойно, пускам си YANI , 2000 оборота в спокойствие, и се оглеждам за някоя арна мадама :mhihi:
Е на това мойто ако му викате агресия- значи са си прави `ората :winky: Само БМВ ме предразполага за такива действия- ни жени ме интересуват ни дискотеки, само се харчат пари за бензин и читави гуми :mhihi: .
А тия с баничарките- не че са толкова агресивини-ами просто имат да минат 100-200 км в рамките на работен ден (от 9 до 18 часа ) и за това така настъпват....Иначе са кротички `oрица, пестят газчицата и галят нафтицата на личните си каляски ;)

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 20 Окт 2012, 17:23

Пичове,колата не ви е виновна.
Пазете се от драйвери с малки пишки и големи комплекси.И докато първото няма как да го знаеш,второто се вижда от десетки метри.
Днес преди обед някъв с бял нисан гт-р на входа на София в последните три километра на магистралата караше с около 260км/ч /на око,аз бях със 150,а ме мина като малка гара/ и присвяткаше като коледна елха къси/дълги като че ли аз съм длъжен червен килим да му постеля.После пък по Тракия си карам с около 150 пак,един с някво пистово моторче всеки път като понечвах да го изпреваря надува до 200 и после пак крета със 120,доближавам го и пак гаааз 200.После искат от мен да уважавам и мотоциклетистите.
Аз уважавам всеки допреди да ми наруши личното пространство,ама аман от късопишкови комплексари.Жените станаха по-големи пичове от нас,срамота е.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 30 Окт 2012, 1:51

Това, че като се качиш в БМВ и те удря адреналина и караш малко по-бързо, не означава автоматично, че проявяваш агресия. Към мен агресия от шофьор в БМВ никога не е имало...В последния месец-два вече за 3ти път ми се случва някой да иска да слиза да се бием, изрично подчертавам без никаква основателна причина - решил е, че му преча на пътя или го гледам лошо...Пиша сега, защото преди час един ме проследи до нас, където спря и почна директно със заплахи...Даже и слезе, нищо не е ставало, но просто отбелязвам, че и в 3те случая колите не са били БМВ....Опел, Фолксваген, но не и БМВ. А пича даже возеше в колата си жена си и малкото си бебе :shock: И гони хората, за да ги бие.... Просто не знам какво се случва в главите на повечето хора, обаче агресия от БМВ-та аз не съм забелязвал. Пак казвам, по-спортно каране, тук-там по някой дрифт да, но не и агресия...Внимавайте и се пазете...Идиоти всякакви...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата