Помогнете да си намеря читаво БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: Помогнете да си намеря читаво БМВ

Мнение от ръб » 16 Окт 2012, 2:21

Има и нещо друго - зависи с колко би се задоволил човек. Ако не държиш колата ти да е перфектна технически и визуално, за теб ще се намери Е36 за тези пари.
Там е работата, че колегите тук са повечето перфекционисти и не гледат на колите си само като на превоз :)

Имам познати с Е36 дараци, които си ги карат така - изгнили, горящи масло, с лопащи тампони и амортисьори. На принципа - докато не умре, не се бута. И те така.

Ти си прецени какво искаш. За мен, дали ще е Голф 3 или Е36 от гледна точка на поддръжка е все тая. Има части и части..и поддръжка и поддръжка :)

п.п. мой приятел преди година и половина си намери Е30 90 набор седан 320и за 700 (седемстотин) лева, веднага отиде на канал - и нямаше точка ръжда. Сега, година и половина по-късно, колата си е все още така. Къде и как я намери - за мен това е мистерия. Само салона е садран. Иначе купето е перфектно. Сега си кара 3тия двигател :mrgreen: и е на FK окачване :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 16 Окт 2012, 2:59

Пичове аз сериозно не ви разбирам изобщо :kuku: кво му сипвате акъл на младежа така все едно тука всички карате Е36-тици за по 10 бона толкова наточени,че направо са за някоя витрина в дарукар,айде моля ви се...

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

ел стъкла
ел огледала
климатик..
така като гледам си има джанти със зимни гуми BFgoodrich..
и то това е просто един пример за обява за около 2000 лева не съм се напъвал изобщо да търся каквото и да било :kuku: :kuku:

ако колата е читава и няма ръжда,и всичко е окей и няма нужда от някой сериозен ремонт,тази кола понатам с 1 М броня,друг волан топка и салон...па понатам ще си сложи и джанти момчето и тая кола ще радва това момче адски много като го гледам колко се е ентусиазирал...за кво трябва да му приказвате глупости,оставете го да си намери някоя читава баварка и колкото и странно да звучи,ДА ИМА запазени 20 годишни Е36-тици защото колкото и да е странно,ДА ИМА хора които си обичат 20 ГОДИШНИТЕ каруци и точно затова тези КАРУЦИ са в добро състояние....
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 16 Окт 2012, 4:45

bmw-maximilian написа:Пичове аз сериозно не ви разбирам изобщо :kuku: кво му сипвате акъл на младежа така все едно тука всички карате Е36-тици за по 10 бона толкова наточени,че направо са за някоя витрина в дарукар,айде моля ви се...

ел стъкла
ел огледала
климатик..
така като гледам си има джанти със зимни гуми BFgoodrich..
и то това е просто един пример за обява за около 2000 лева не съм се напъвал изобщо да търся каквото и да било :kuku: :kuku:

ако колата е читава и няма ръжда,и всичко е окей и няма нужда от някой сериозен ремонт,тази кола понатам с 1 М броня,друг волан топка и салон...па понатам ще си сложи и джанти момчето и тая кола ще радва това момче адски много като го гледам колко се е ентусиазирал...за кво трябва да му приказвате глупости,оставете го да си намери някоя читава баварка и колкото и странно да звучи,ДА ИМА запазени 20 годишни Е36-тици защото колкото и да е странно,ДА ИМА хора които си обичат 20 ГОДИШНИТЕ каруци и точно затова тези КАРУЦИ са в добро състояние....

:clap: :bchug:

Аватар

Мнение от F3P » 16 Окт 2012, 9:26

bmw-maximilian написа:...колкото и странно да звучи,ДА ИМА запазени 20 годишни Е36-тици защото колкото и да е странно,ДА ИМА хора които си обичат 20 ГОДИШНИТЕ каруци и точно затова тези КАРУЦИ са в добро състояние....

Кой е казал, че няма- има разбира се. Но има един сериозен проблем- читава кола, с минимално количество и само дребни забележки (захабен салон, счупена броня или стоп и подобни маловажни неща), но в много добро техн. състояние трудно се намира за малко пари. Просто тези които си обичат колите и ги поддържат подобаващо рядко ги продават, а още по-рядко за малко пари. Е, освен ако има външни условия които да ги принуждават да продават колата бързо- тогава може да се вземе читава кола за малко пари.

ПС: И като даваш линкове пропускаш нещо: "Единственото нещо, което е задължително е да е купе" ;) То седан е трудно да откриеш читав, за купе ти е ясно какъв е шанса. Отделно момчето търси нещо на газ или той да сложи газ- много ще се зарадва на сумата от 1300лв. за ГИ ;) И тая кола след ГИ, обслужване и някоя дреболия стъпва на 4000лв. докато се обърнеш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 16 Окт 2012, 12:57

Нали автора говореше и за компакт, ето един прекрасен...
Според мен ако и на живо изглежда така и няма проблеми е идеална оферта. :yes:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 16 Окт 2012, 14:19

///Maximalniq написа:Не мога да разбера на всички ли ви първите коли бяха за по 5-6 хиляди лева ?

Моята беше за 1 250 лв. през не толкова далечната 2009-та:
316i; седан; течащ шибидах; амортисьори пълен брак, шарнири пълен брак; ел. стъклата се сваляха по 20 мм, защото бяха с преебани водачи; без климатик, спукан радиатор... И няма смисъл да изброявам повече.
Карах я точно от май до октомври и след това замина лагер на мотовилката, надран вал, надрана мотовилка, което ми дойде в повече и я бракувах.
В крайна сметка дадох 1 250 лв. за един пълен гроб, после "налях" още 1 500 и накрая имах същия гроб за над 3 бона.

Следващото лято си купих 320i за 4 бона, вкарах още 1 000 лв. и вече 2 години си я търкалям без никакви грижи :driving:

Така че не прави грешката да си взимаш кола за 2 бона - просто ще намразиш марката :mhihi:
Тия BMW-та много се трошели, много скъпи части и т.н. хондаджииски лафове :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 16 Окт 2012, 15:46

kokala написа:Нали автора говореше и за компакт, ето един прекрасен...

Компакта е чудесен, братовчеда ми който е на 18год и от 2 месеца търси също е36 купе за 2000лв само на гробници попада.

Иначе като за първа кола и аз исках БМВ .. Е баща ми вместо е36 320i което исках ми взе Ауди 80 1.8с на гас и останах доволен. Колата е още в семейството. Докато бях студент какви простотии правих с тази кола и най скъпия ми ремонт беше 70лв. Всъщност за 3,4 год дадох към 500,600лв за ремонти или средно по 150лв на година, а тормоза беше сериозен. Само един от които беше удар в бордюр с 30км/ч, ама Пешо е дрифтер, тряя се докаже :mhihi: ех младежки години :)

Взимай е36 купе, само, че събери още 700,800лв да ти достави кеф, все пак БМВ е за кеф. Въпреки, че потвърждавам, че колкото е по евтино толкова по голяма яма е.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 16 Окт 2012, 15:53

F3P написа:
bmw-maximilian написа:...колкото и странно да звучи,ДА ИМА запазени 20 годишни Е36-тици защото колкото и да е странно,ДА ИМА хора които си обичат 20 ГОДИШНИТЕ каруци и точно затова тези КАРУЦИ са в добро състояние....

Кой е казал, че няма- има разбира се. Но има един сериозен проблем- читава кола, с минимално количество и само дребни забележки (захабен салон, счупена броня или стоп и подобни маловажни неща), но в много добро техн. състояние трудно се намира за малко пари. Просто тези които си обичат колите и ги поддържат подобаващо рядко ги продават, а още по-рядко за малко пари. Е, освен ако има външни условия които да ги принуждават да продават колата бързо- тогава може да се вземе читава кола за малко пари.

ПС: И като даваш линкове пропускаш нещо: "Единственото нещо, което е задължително е да е купе" ;) То седан е трудно да откриеш читав, за купе ти е ясно какъв е шанса. Отделно момчето търси нещо на газ или той да сложи газ- много ще се зарадва на сумата от 1300лв. за ГИ ;) И тая кола след ГИ, обслужване и някоя дреболия стъпва на 4000лв. докато се обърнеш.

Това съм го пропуснал измежду редовете обаче доколкото знам купетата по принцип са по скъпи от седаните и винаги е било така..сега купе да е,на газ да е,да няма ръжда,да е до 2000 лева,вътре да го чака Памела,да е с 18ки и да е 600 коня няма как да стане...

masimo написа:
kokala написа:Нали автора говореше и за компакт, ето един прекрасен...

Компакта е чудесен, братовчеда ми който е на 18год и от 2 месеца търси също е36 купе за 2000лв само на гробници попада.

Иначе като за първа кола и аз исках БМВ .. Е баща ми вместо е36 320i което исках ми взе Ауди 80 1.8с на гас и останах доволен. Колата е още в семейството. Докато бях студент какви простотии правих с тази кола и най скъпия ми ремонт беше 70лв. Всъщност за 3,4 год дадох към 500,600лв за ремонти или средно по 150лв на година, а тормоза беше сериозен. Само един от които беше удар в бордюр с 30км/ч, ама Пешо е дрифтер, тряя се докаже :mhihi: ех младежки години :)

Взимай е36 купе, само, че събери още 700,800лв да ти достави кеф, все пак БМВ е за кеф. Въпреки, че потвърждавам, че колкото е по евтино толкова по голяма яма е.

Този компакт наистина изглежда свеж,но трябва да се види на живо,че толкова коли гледах все свежи на снимка преди да купя мойта, на снимка изглежда свежа отиваш и гледаш някъв пълен бълвоч..иначе наистина колата изглежда приятна :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 16 Окт 2012, 18:44

Момчето даже ми я предложи на ЛС, добре изглежда компактчето. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 16 Окт 2012, 19:04

Еми действай...
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 16 Окт 2012, 19:25

Не знам какви газови инжекциони търсите в кола за 2000лв. Един хубав ГИ е 1000лв...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 16 Окт 2012, 19:46

Компактчето е мое и е внесено от баща ми преди 4-5 годи и от тогава си го карам и поддържам с кеф.Колата се намира в София и може да се види по всяко време, даже утре ще идва да го гледат.... така че ако решиш нещо свиркай ще ми е кеф да остане във форума :)
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 16 Окт 2012, 23:39

:)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 17 Окт 2012, 6:41

Ееее, значи и двамата ще почерпите :mhihi:
:yes:

Старши ентусиаст
Аватар