Беден ли си ако караш 7-ца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: Беден ли си ако караш 7-ца?

Мнение от ръб » 15 Фев 2013, 8:40

аз пък се чудя, що се изключва вариянта, човека просто да му се кара нещо с повечко екстри ? просто ей така да му е кеф да си кара Е38цата и зат'ва да я е взел, а не щото има пари/иска да се прави на гъзар или някаква друга причина ?? да кажем, че цял живот е карал лади, дърти пежа, рена и т.н. и му е писнало и си е казал "искам да покарам веднъж хубава кола/кола, която истински ми харесва", а 7ците вече да достъпни за масите, и просто си е купил 725тдс, примерно.

Вечно оплювате българския манталитет, и разсъжденията на турбо гъзарите, понеже винаги като има такива теми и ми е много интересно да ги чета, съм забелязал масово как се оплюва такова поведение, показано от българина.

Има хора и хора, по колата не може да се определи какъв е човека, не и поне докато не поговориш малко с него. Тогава повече може да си проличи. Гледам и Явор кара 30ки разни, апък не е к'во да не е на човек да не му се иска да я докара като неговата :mhihi: :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 М52B20
Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)

Мнение от sinster » 15 Фев 2013, 13:23

Беден ли си ако караш 7-ца?

ДА :arrow: богатите хора караме Е36 :mrgreen:

по темата.. колата трябва да отговаря напълно на доходите на един човек. И под отговаря се има в предвид да може не само да се "напъне" и да я закупи, а след това да може да си позволи необхдимата поддръжка и съответно да я кара колкото му е необходимо. По това как се отнасяме с колата си можем да съдим как се отнасяме със самите себе си.
...burn your tyres , not your soul.....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Фев 2013, 13:41

Как ше е беден,
колата струва над 7к лева,застраховката на година е и тя 600-700 лева,данъка на малкият мотор (2.5Tds 143 коня) е над 250 лева на година и ако излиза извън града има още 67 лева винетка,което общо само тези неща правят около 1000 лева на година,да не говорим за гуми,масла и обслужване,което не е най-евтиното и при положение че е лимузина,малко смешно звучат подобни твърдения,се едно някой така да се изкаже за старата S класа на мерцедес.

Предишна

Назад към Извън Темата