Децата на България, бъдещето на България, това ли са те?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Децата на България, бъдещето на България, това ли са те?

Мнение от BMW_RIDER » 30 Апр 2013, 18:08

///M fanatik написа:
Е.Димитров написа:///M fanatik,
Колега,после по ирония на съдбата ще работиш точно за някой от тези твои колеги :mhihi:

Не знам кое те кара да си го мислиш,но това няма да стане.Имам ясна и точно определена цел в живота си,като постигането и си зависи само и единствено от мен.

Няма справедливост на тоя свят колега, и почти никога не зависи нещо само от тебе, но евала за амбицията.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 30 Апр 2013, 19:50

PaCk0o написа:Това да ошамариш детето си по-голяма глупост няма, нито ще се възпита така, има си други начини без насилие който ще са много по-ефективни.

Също желая да чуя начините без шамари, но имали ефект, а не просто казани.
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 30 Апр 2013, 20:35

Аз също съм отнасял само веднъж шамар, защото счупих един прозорец :mhihi: Бях на 7 и толкова, не съм удрян повече.
Незнам баща ми как го е постигнал, но се смятам за доста добре възпитан, за дисциплина да не говорим... Всъщност знам как, при гаф(за който евентуално разбере), яко крещене и ограничения, понякога не беше необходимо и да се стига до гаф, стига просто нещо да не му хареса, не ме оставяше... :mhihi: Това до към 15-16 годишен, после ми имаше доверие, защото и често бях оставян да се занимавам със семейния бизнес, да се оправям с работници и т.н.(а иначе много активно помагах и работих от много по-малък) Не че не съм правил глупости и след това, но съм се старал да не стигат до него, а и да стигнат, се стараех сам да оправям кашите, които съм си забъркал :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 30 Апр 2013, 22:46

kokala написа: Не си представям след още 20-30 години какво ще е положението. :ranting:

Същото. Защото сега е зле, преди 20 години също беше зле и след още 20 години няма да се промени това
Изображение
ATR-42/72

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Мнение от zlatko_baretata » 30 Апр 2013, 23:32

DLVasilev написа:
kokala написа: Не си представям след още 20-30 години какво ще е положението. :ranting:

Същото. Защото сега е зле, преди 20 години също беше зле и след още 20 години няма да се промени това

То ако човек съди по себе си, така ще е.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 01 Май 2013, 19:23

zlatko_baretata написа:
DLVasilev написа:

То ако човек съди по себе си, така ще е.

Ами явно всеки съди по себе си :dunno:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Май 2013, 4:30

Аз се убедих, че всички поколения си имат някакви проблеми, едните са преживяли войната, другите комунизма, третите прехода... Всеки според времето, в което е живял. И винаги предното поколение си мисли, че са нещо повече. Това на тия видеота не е нищо ново... (аз съм ходил на училище през 90те). Просто интернет е такъв медиум, че всичко излиза на яве.

BMW_RIDER написа:
///M fanatik написа:
Е.Димитров написа:///M fanatik,
Колега,после по ирония на съдбата ще работиш точно за някой от тези твои колеги :mhihi:

Не знам кое те кара да си го мислиш,но това няма да стане.Имам ясна и точно определена цел в живота си,като постигането и си зависи само и единствено от мен.

Няма справедливост на тоя свят колега, и почти никога не зависи нещо само от тебе, но евала за амбицията.

Да, справедливост няма на "локално" ниво, но "глобално" има, все пак отделните хора са някакви песъчинки в голямата купчина с пясък. Но, за другото не съм съгласен. Остава да кажеш, че вярваш и в съдбата... Естествено късмета и каръка удря от време на време, но като цяло нещата са си закономерни, другото е самозалъгване за пред себе си :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Май 2013, 7:01

Kris написа:Ама много ме радва как някои колеги казват, как трябва да ценим добрите хора и добрите персонажи изобщо. А в същото време в подписите и аватарите: "Куката", "Иво", "Некакви припаднали от пиене", "Некакви свирчоци" и вякакви такива "добри момчета" в "добра светлина"

P.S.
То не че мойто татуираното е по-различно ама поне си трая, щото съм от тия 60% които някой спомена по-горе, дето не са влезнали във ВУЗ.
(Защото съм започнал работа на 13г. и нямаше кой да ми плаща семестрите ( джобните, дрехите и т.н.), но пък си скъсвам г*за от бачкане и се радвам, че що годе семейството ми е средна класа.)

Е, поне в средното не те ли научиха, че такива неща като "некви" или "мойто" няма? :mhihi: Опа, ти си почнал работа на 13 и не си имал време да научаваш. Или по-вероятно обичаш да подражаваш на всеобщата картина с тези обръщения по улицата. :dunno: Знам ли, може всичките ми тези да са грешни. Но понеже се обръщаш индиректно към такива като мен, нека ти отговоря аз. Не съм изкарал висше, аз пък реших да бойкотирам системата и бях убеден, че и без него ще успея да се справя. А имах много добри оценки в едно такова строго училище от 9-ти до 12-ти. Как щях да се развия ако бях пробвал е друга тема.
Та аз съм киноман. Имам си много актьори в световен мащаб, които харесвам, като Робърт де Ниро ми е любимец. В България някак не ми харесва това масово залитане по Асен Блатечки и като се появи "Под прикритие" страшно много ми хареса играта на "Иво"(както ти го наричаш)и още преди да поеме главна роля, доста преди да има наченки, че ще става ръководен кадър, аз си го харесах и ми стана любим БГ актьор. Като това е причината да го сложа на подпис. Та да знаеш, че някой може да е с такива подписи или аватари просто заради самия актьор, не защото иска да прилича или подражава на актьора му. А ако пък до някаква степен се приближава до него (в смисъл, че се занимава с нещо незаконно) едва ли ще го покаже в някакъв форум, че да го знаят всички. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Май 2013, 14:46

steeN написа:Аз се убедих, че всички поколения си имат някакви проблеми, едните са преживяли войната, другите комунизма, третите прехода... Всеки според времето, в което е живял. И винаги предното поколение си мисли, че са нещо повече. Това на тия видеота не е нищо ново... (аз съм ходил на училище през 90те). Просто интернет е такъв медиум, че всичко излиза на яве.

съгласен съм, особено с последното
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 02 Май 2013, 15:35

Ее ама начи.... тва що онзи оратор как му беше името ..... Карбовски не пусна един филм за децата дето учат английски на годинка и половина?
Що не пусна един филм за децата които учат в едни от най-добрите Европейски училища и университети?Тия дето удрят в земята Германци,Американци и всякакви!
Ами математиците,ами олимпиадите,ами художниците ни.... за тях нещо .... неее не са интересни,няма простотия,няма охкане няма ахкане покрай тях и никой не ще да ги чува!
Пуснали тука някакви неосъзнати ларви какво правят като са сами в къщи и голяма работа вече.Света свърши!
Сами си правим живота черен! :banghead: - излязъл някъф тъпак показал нещо щото има трибуна па и времето трябва да си запълни с нещо и вече край , ние сме пропадняци,глупаци и сме най-зле на тоя свят!
5 страници за нещо което е нормално и е на всякъде :kuku:
Оня 9 годишния германец дето изби половин училище - той май Българин а па оня в Холандия дето гръмнал баща си той и той Българин.
Говори се че талибаните имали Българска жилка,сигурно е вярно няма как да е иначе.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 02 Май 2013, 15:41

В България се дава сцена на простотията... Сигурен съм, че повечето хора знаят кой е Панайот от Биг Брадър и Радо - прашката, но не знаят кой е Веселин Топалов. И за това не са виновни телевизиите, а сме виновни ние, че ги гледаме.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Май 2013, 15:43

///Maximalniq написа:В България се дава сцена на простотията... Сигурен съм, че повечето хора знаят кой е Панайот от Биг Брадър и Радо - прашката, но не знаят кой е Веселин Топалов. И за това не са виновни телевизиите, а сме виновни ние, че ги гледаме.

Aз нямам никаква идея кои са тези хора :roll:, но пък за Веско Топалов знам кой е, и защо е известен 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 02 Май 2013, 15:45

Тук има будни хора, говоря за масовото общество.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Май 2013, 21:18

Binev_OuT написа:Ее ама начи.... тва що онзи оратор как му беше името ..... Карбовски не пусна един филм за децата дето учат английски на годинка и половина?
Що не пусна един филм за децата които учат в едни от най-добрите Европейски училища и университети?Тия дето удрят в земята Германци,Американци и всякакви!
Ами математиците,ами олимпиадите,ами художниците ни.... за тях нещо .... неее не са интересни,няма простотия,няма охкане няма ахкане покрай тях и никой не ще да ги чува!
Пуснали тука някакви неосъзнати ларви какво правят като са сами в къщи и голяма работа вече.Света свърши!
Сами си правим живота черен! :banghead: - излязъл някъф тъпак показал нещо щото има трибуна па и времето трябва да си запълни с нещо и вече край , ние сме пропадняци,глупаци и сме най-зле на тоя свят!
5 страници за нещо което е нормално и е на всякъде :kuku:
Оня 9 годишния германец дето изби половин училище - той май Българин а па оня в Холандия дето гръмнал баща си той и той Българин.
Говори се че талибаните имали Българска жилка,сигурно е вярно няма как да е иначе.

Много точно мнение. Но той Карбовски така си тръгна, така си и кара. Предаването му е такова - негативно. Не е виновен той. Може да прави пари от това и го прави. Аз ако можех, също щях да ги правя. Не е кой знае колко трудно да търсиш навсякъде негативното и да му даваш трибуна. То бездомници ли не бяха, то какво ли не беше. Но трябва да има и такива предавания. Аз лично както казах и преди, не виждам нещо необичайно в неговия клип пълен с ромчета, бели ромчета и разни други. Тя и без това България след 30-40 години може да е с друго име, а президента да е ром.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 02 Май 2013, 22:10

Няма да стане така колега.Нещата лека полека тръгват нагоре.Медиите не ги слушай какви статистики вадят и какво плямпат,целта е да си притеснен,уплашен и послушен.Колкото до ромите все някак ще се научим да живеем с тях , ако ли не ... лошо.
Поне покрай мен има доста хора,които в този момент действат по нещо тук.
Трябва ни още малко време,хората които сме родени през 80-те и началото на 90-те ще дръпнем със сигурност.Няма друг избор.Просто още няколко годинки да се до изпечем.
Огледайте се около Вас ще видите,всеки нещо мисли там,нещо действа половината от всички да успеем пак ще сме много добре.
Е има и изключения,но тенденцията според това което виждам е - потегляне на нагоре.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата