любов.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Re: любов.....

Мнение от justboy » 06 Май 2013, 1:36

Пък колкото пъти съм бил ол-ин, след това все са ме търсили доста настойчиво... Ама късно е либе за китка :mhihi:
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 06 Май 2013, 3:23

май се излекувах ... всичко си се подрежда пратих я на майната си :).... заминавам за друг град да живея .. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 06 Май 2013, 5:03

rado_e30m40b16 написа:май се излекувах ... всичко си се подрежда пратих я на майната си :).... заминавам за друг град да живея .. :)

Бех тръгнал да ти пиша един друг коментар и съвет,ама като изчетох темата и прочетох последното ти мнение...отвори нова страница брато и я остави тая да припада там и това е :yes:

Към другите колеги със много "умните" съвети...имаше 1 филм с Велко Кънев мир на праха му... "Стъпки в пясъка",там имаше 1 реплика :

"А някой си е направил майтап,а съм му ебал майката.Вместо да му се подиграваме по-добре е да му помогнем...Секи е ял тая попара".

Така че тия тука къде му давате съвети много много такива умни "мани я","заеби я"...айде по мъжки тука един от вас да каже,че не е оставян от жена? :bowdown:

И както казва колегата Justboy.. отстрани е много лесно,ама секи знае тая попара ква е,и всеки е бил на мястото на автора и като прочете "мани я","заеби я" и си казва абе те не разбират бе,тия момчета незнаят ... на вас ви е лесно защото сте ги прежалили и сте ги забравили,ама се поставете на негово място и си спомнете тая попарка !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Май 2013, 9:21

Ходили 4 години и тя решила за един ден, че вече не го ще. Той първия ден умира от любов, а на втория вече я е преживял ... :mhihi:

Егати и драмата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е34 - Сребриста стрела
Мечтае да кара: BMW Е34

Мнение от krustev » 06 Май 2013, 9:48

Мен не ме е зарязвала жена в интерес на истината :)
BMW, не е марка или бранд, ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Май 2013, 9:50

Дали я е преживял той си знае, важното е, че превъзмогва ситуацията и предприема стъпки в правилната посока. Всеки е бил в такава ситуация и усещането е, че е настъпил краят на света. Който не го е изпитал това значи, че не е обичал истински, а не че е карал наборна военна служба :wave: .
Любови, раздели и...животът продължава. Женоря бол, най- добрият вариант е да си даде шанс със друга, до тогава само тази ще му е в главата.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sivkotarak » 06 Май 2013, 10:10

saleen написа:Дали я е преживял той си знае, важното е, че превъзмогва ситуацията и предприема стъпки в правилната посока. Всеки е бил в такава ситуация и усещането е, че е настъпил краят на света. Който не го е изпитал това значи, че не е обичал истински, а не че е карал наборна военна служба :wave: .
Любови, раздели и...животът продължава. Женоря бол, най- добрият вариант е да си даде шанс със друга, до тогава само тази ще му е в главата.

То по твоята логика всички трябва да цивриме из форумите. Престанете да насърчавате такива изпълнения, мен също ме е зарязвала жена, изневерявала ми е друга и така натам, никога няма да се свикне с такова нещо, но това не означава мъжете да се превръщат в мъжки ******! И това което прави казармата не е да те прави ПОВЕЧЕ МЪЖ. В казармата човек вижда колко струва! И не е само казармата. Писнало ми е от метросексуални смешковци вече, айде малко да се стегнете, кви мъже сте вие? "Тя ме заряза, кво да правя"...ми добре дошъл на дъното на хранителната верига, откакто си без жена, си никой, чувства нямаш, няма и да имаш повече за друга, оная ти работа тя ти я взима, та и да е**ш вече не можеш, приятелите ти откакто тя те напуска не съществуват, местиш се в друг град защото вече ти е толкова невъзможно да съществуваш в този...следя темата от началото и ми е мъчно че мъжете вече са по-жени от жените...ситуацията си е майката ебала, преди 15 години ако направиш такова признание пред група непознати искаш ли да знаеш каква щеше да им е реакцията?!? Или можеш да се досетиш... Надявам се да няма обидени и засегнати от поста ми, но ми кипна. Да сте живи и здрави, надеждата умира последна.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Аватар

Мнение от F3P » 06 Май 2013, 10:53

rado_e30m40b16 написа:.... заминавам за друг град да живея .. :)

Е от това по-голяма простотия НЯМА. Що си усложняваш допълнително живота :?:
Зарязали са те- много важно, не си първият, нито последният.
Вероятно (ако живееш в Троян) новият клон за който се е хванала го познаваш.
Вероятно ще ги засичаш редовно из града.

И какво от това :?: Сега ще се изместиш, ще хванеш друго гадже, ще вземе и то да те зареже и какво следва- местим се в друг град ли :?: Проблемите никога не са се решавали като бягаш далеч и бързо от тях...
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 06 Май 2013, 13:21

Изтрий и номера! Изпитан метод, блокирай я във фейсбук, скайп и тн. И никакви драматични постове във фб, жалко изглежда! Като се напиеш не я търси, особено през ноща! няма нищо по грозно и жалко от пян мъж обясняващ се в любов, ще си го набиеш още по голям! И не си мисли че е различна и, че ако я търсиш и и обръщаш внимание ще се върне, напротив отсвири я жените искат да им бягаш и да не им показваш, че ти дреме за тях, колкото и да ти се иска да го покажеш недей! Преди време залитнах по една и и звънях нон стоп, тя почти не ме търсеше. След което спрях да и звъня, рядко и вдигах и нещата се обърнаха ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 06 Май 2013, 13:28

Дайте още няколко мнения, за да мога да си завърша сценария за първия сезон на новия ми сапунен сериал :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Май 2013, 14:23

Стига ве..човека страда вие се ебавате.Някой не се ли замисля че това са доста лични неща и хората реагират различно .Той колегата че е пуснал темата пуснал ама дали е преценил че ще има водопад от тъпотии явно не е преценил.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 06 Май 2013, 16:27

rado_e30m40b16 написа:май се излекувах ... всичко си се подрежда пратих я на майната си :).... заминавам за друг град да живея .. :)

ще си говорим пак след 2 дена като седнеш в някое кафе и пуснят някоя ваша песен :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар

Мнение от F3P » 06 Май 2013, 17:14

Ама си гад :grin:

Send from my Nokia 3310 using Tapatalk 2
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 06 Май 2013, 17:20

Смело напред. Щом нещо се е слyчило, то е трябвало да се слyчи. Гледай философски на нещата и вярвай, че Господ има по добри планове за теб, ти трябва да мy помогнеш с позитивни мисли. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 06 Май 2013, 17:22

krustev написа:Приятелче 6 години го играх този филм!
Остави я да си иде, ще разбере какво е загубила и това което според нея се е похабило, ще изглежда като чисто ново след някой друг месец самота или след някой друг смотаняк с който е била!!!

Съжалявам ама не се сдържах :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата