Препоръчайте ми таблет...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Препоръчайте ми таблет...

Мнение от F3P » 09 Юли 2013, 5:28

Линк- ето ти http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?64073-iGO-Primo
Сваляш за резолюция 480х800, слагаш папката в таблета (в нея е и .апк-то) и после инсталираш. После пускаш ГПС-а и отиваш на открито да те позиционира. Включи си и настройката за А-ГПС, та да хване сателити по-бързо...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N52B25

Мнение от AmW » 10 Юли 2013, 14:50

Понеже виждам сте наясно с андройд... та да отправя едно питане.
Може ли да се подкара играта Clash of Clans на андройд?
Имам вкъщи няколко самсунга но нещо не успявам да я кача... а идеята ми е да си взема лоу кост таблет с андройд да си цъкам :mhihi:

Аватар

Мнение от F3P » 10 Юли 2013, 17:47

На моето Allview се инсталира без грижи но нещо крашва после. Но не бих взел евтин модел за да играя- евтините са да си ровиш у суратя, за игри се иска по-мощен модел...

Send using Tapatalk
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AmW » 11 Юли 2013, 23:55

Е нали андройда и на евтин и на скъп е все един? Или хардуерно няма да издържи? Не ми се струва тежка играта но я играя на iOS, а пък 1000лв за таблет на който ще си цъка м някаква джитка....

Аватар

Мнение от F3P » 12 Юли 2013, 5:11

Игрите си имат хардуерни изисквания- какво като Андроида е еднакъв... Нали не си купуваш компютър за 3-400лв. за да играеш игри на него ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AmW » 12 Юли 2013, 9:53

Значи продължавам да ползвам iOS.
Поне нямам проблем с вируси, крашващи приложения и хардуерни недъзи....

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Юли 2013, 15:11

AmW написа:Значи продължавам да ползвам iOS.

ако дадеш толкова пари за андроид устройстово колкто си дал за iOS съм сигурен, че хем ще работи достатъчно бързо (да не кажа по-бързо) хем няма да имаш нито един от изброените проблеми

Аватар

Мнение от F3P » 12 Юли 2013, 19:54

Щом те кефи да плащаш за същите параметри 30% отгоре и изборът на модел да се свежда до "Бял или черен" то тогава Айнещо си е твоят избор- прав ти път... Като ти се играят игрички просто си купи евтин Айпад и разцъквай на него... А, май не можеш...

Send using Tapatalk
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AmW » 12 Юли 2013, 20:24

© написа:

ако дадеш толкова пари за андроид устройстово колкто си дал за iOS съм сигурен, че хем ще работи достатъчно бързо (да не кажа по-бързо) хем няма да имаш нито един от изброените проблеми

Хубаво обаче със всичките галаксита вкъщи непрекъснато се случва нещо...
Вируси, крашове, зарядно спира да работи...
Всичките тези неща са досадни за мен и за това ползвам от доста години iPhone... ако ми потрябва в работата или имам друга нужда освен играене на игрички бих проучил добре преди да дам 500-700 или 1000лв за таблет.
Питах за инфо тук защото си почиствам шкафа от стари телефони и всичките оферти са бартери за таблети с андройд...

Потребител
Аватар

Мнение от lapetite22 » 08 Авг 2013, 23:00

Здравейте. Понеже се каня да си взема таблет Allview AX2 Frenzy - интересува ме екранната резолюция. Тъй като съм фотограф имам намерение да го ползвам като по-голям дисплей на фотоапарата за показване на снимките на клиенти веднага след сесията (или дори по време) и ако се вижда с лошо качество (притеснява ме резолюцията 480х800) няма да мога да го ползвам за това нещо.

Дали имате някакви наблюдения в този аспект? Много ще съм благодарна на бърз отговор :).

Поздрави и усмивки!

питам, защото го нямаше в магазините на виваком откъдето ще го пусна като поръчка да ми го доставят и не мога да го видя реално на място...

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 09 Авг 2013, 9:22

Щом разрешаващата способност на екрана е най-важната част - избора ти трябва да е между таблети клонинги на iPad с IPS матрица и много висока резолюция, контраст и т.н. В началото на темата съм дал за пример ONDA V973 или по-малкия V811. Хвърли им едно око с образователна цел поне ;)
Only dead fish follow the stream...

Аватар

Мнение от F3P » 09 Авг 2013, 9:49

lapetite22 написа:...

Екрана на тоя таблет е най-слабата му част и определено НЕ СТАВА за твоите цели. От вивакомските оферти виж Huawei MediaPad 7 Lite- екрана му е поне 10 пъти над нивото на Frenzy-то. Това в случай, че ще го взимаш на лизинг- ако можеш да платиш едни 250лв. в брой нещата седят съвсем различно... Общо взето ти трябва резолюция минимум 1024х600 + IPS матрицата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 09 Авг 2013, 10:13

Empty_Head написа:... Търся таблет ...

1. Към кои марки да се ориентирам и кои да избягвам (за парите които съм посочил)?

2. С каква операционна система да бъде?

3. Предполагам че са на принципа на лаптопите с батерии и зарядно. Така че ми трябва някой с доста издръжлива. Предполагам тези с по-малки дисеплеи не точат батерията толкова дълго?

4. За да има навигация май трябва да има вграден 3G? За тези пари мога ли да намеря такъв?

:bchug:

Колега, в къщи сме с това:

http://www.youtube.com/watch?v=jumxAZdwJOY

http://blogs.computerworld.com/20062/as ... pad_tf300t

http://www.dailymotion.com/video/x10l6b ... glish_tech

Андроид, Тегра4, 1280 x 800, Навигация и т.н.

Първо си купих на мен, за да го тествам и след един ден взех и на половинката. Повече от добър за почти всичко, което ми се е налагало да върша с него, тя има същите отзиви за нейния. Съчетава таблет с клавиатура на лаптоп, което за мен е особено важно, тъй като имам голяма кореспонденция и ми се налага да пиша много. Приложенията няма да изброявам, можеш да си даунлоуднеш ръководство на български.

Не мисля, че цената от 150 лв, която си задал е реалистична за добър продукт от бранша :oops: .

Успех :yes: .
Are you M enough...?!

Потребител
Аватар

Мнение от lapetite22 » 09 Авг 2013, 17:05

Благодаря!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 11 Авг 2013, 10:51

А да питам за това нещо :
http://www.plesio.bg/tableti-c-69981200 ... 95998.html

Ще се ползва от дете на 13г и за мен лично е важно и на светло да се вижда добре + да може да се играят игри :) - това е разбираемо..бюджета е до 350лв .
С андроид съм скаран аз лично и нямам идея кое какво и как,аз лично съм фен на ios като цяло а и вкъщи сче с 3 такива и съм доволен.

Поздрави
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата