За "хубавите" номера.
Модератор: Общи модератори
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: За "хубавите" номера.
Аз си взех 3636,щото ми хареса Е36цата и си викам да и направя подарък.
За Е90ката обаче беше взет и сложих някакъв посредствен.

За Е90ката обаче беше взет и сложих някакъв посредствен.

За мен също придават завършен вид на колата, но дори и да не е "хубав" е без значение, ако колата е готина. По-скоро ми прави впечатление дали някой от друга област или същата ще има подобен, но с различни букви накрая
Имах случай във Варна засякох В 1718 ХХ пак Е39 черна, но с м-пакети и т.н. Като се разминахме и двамата се гледахме е така
нищо, че беше за няколко секунди 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
kiko написа:и аз не съм плащал ама винаги съм стискал палци преди да дойде чичката табелката и с нитачката![]()
и досега работи,имал съм 1321;0208;4894 и тн.
какви бяха тарифите ако искам точно определени числа?а не огледални или еднакви.
Аз първо май си взех талона и там го видях номера, после с чичката..виж, заболя ме сърцето малко като проби дупките във задната врата

Иначе няма чак такова значение номера, въпреки че около мен повечето, които са автомобилни маниаци, си поръчват по-хубави номера дори за евтини коли- огледални, повтарящи се три цифри, поредни.. Аз като ходих да регистрирам колата и ми казаха, че първо трябва да дам 30 кинта и после да си избера номер се отказах, ами ако не ми харесат предложените?

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
DriftoMania написа:Най-интересната случка е с един познат, дето си купи една стара Тойота Ленд Крузер и номера дето и взе беше случаен - 3014, след няколко месеца взе още една такава, само че десняк и и сложи същия номер от следващата серия
Точно това имах предвид. Гъдела да спрат двете коли една до друга и да са с еднакви цифри.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
err0r написа:DriftoMania написа:Най-интересната случка е с един познат, дето си купи една стара Тойота Ленд Крузер и номера дето и взе беше случаен - 3014, след няколко месеца взе още една такава, само че десняк и и сложи същия номер от следващата серия
Точно това имах предвид. Гъдела да спрат двете коли една до друга и да са с еднакви цифри.
Не се праи тресе те гъзарията

По темата Полото като го купих ми дадоха 8337 хубав номер харесва ми, новия варел е с 7667, ама наследство е

Иначе съм съгласен с Грешката да си избереш номер и да дадеш за него 30-60 лева не е гъзария, важното е да ти прави кеф, и да те кара да се усмихваш

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
3148, колко да е хубав
Тройка 148 HP, два умрели от страрост
Не че е има кой знае какво значение, но при следваща кола бих искала някакъв огледален /3993 примерно/, или с повече тройки, девятки и шестици... Това са ми любимите числа и ще ми бъде приятно да я гледам с някакъв подобен номер... Рождената ми дата 1110 също би стояла добре
0906 също, една хубава дата...
Има доза гъзария в "хубавите" номера, в което няма и нищо лошо де, няма човек, който да не иска да бъде забелязан, отличен или запомнен по някакъв начин. Много ме кефи и идеята всички коли на даден човек/семейство да са с еднакви номера

Не че е има кой знае какво значение, но при следваща кола бих искала някакъв огледален /3993 примерно/, или с повече тройки, девятки и шестици... Това са ми любимите числа и ще ми бъде приятно да я гледам с някакъв подобен номер... Рождената ми дата 1110 също би стояла добре

Има доза гъзария в "хубавите" номера, в което няма и нищо лошо де, няма човек, който да не иска да бъде забелязан, отличен или запомнен по някакъв начин. Много ме кефи и идеята всички коли на даден човек/семейство да са с еднакви номера

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Apassionata написа:Много ме кефи и идеята всички коли на даден човек/семейство да са с еднакви номера

DriftoMania написа:Ти си имаш готино моделно означение на багажника, кой ще ти гледа номера
СА3148НР
3 - В
1 - А
4 - Г
8 - З

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Аз бях с 0600 на предната Е34-ка сега съм с 5777 ВВ. На едната сестра е 3377 , на другата 6677. Не съм го слагал заради полицаи, мутри, гъзарии и т.н. Абе, добре си изглежда с хубав номер. А и 50 лв къде не отишли.
DLVasilev написа:kiko написа:и аз не съм плащал ама винаги съм стискал палци преди да дойде чичката табелката и с нитачката![]()
и досега работи,имал съм 1321;0208;4894 и тн.
какви бяха тарифите ако искам точно определени числа?а не огледални или еднакви.
Номер огледален-какъвто има-35 лв, номер 3 еднакви какъвто има пак толкова ми искаха, 4 еднакви 2000 лв, 6 еднакви 7000 лв.
Номер по поръчка без значение дали е 5588, 5558 или 1352 след попълване на заявление 300 лв
Не знам кой ти ги е искал тези пари ама по закон цените са други

За какъв да е поред е ясно, за ХХYY XYYX бяха 30, по избор 50 - може да са всеки четири числа, както и XXXY YXXX, 4 еднакви е 1000, а 6 или такива с букви, като е задължително да има едно число ако не се лъжа + буквите да ги има и на латиница и на кирилица са 7000 лв.

Естествено с връзки номер XYYY или YXXX може да се сложи като паднал ти се пореден и да не заплатиш нищо допълнително.
Другото е, че в КАТ редовно някой запазва номер предварително и ги чакат за тези работи и дори и да искаш да си платиш пак няма да ти го дадат

P.S.: Моя след като не можах да си взема, който исках поради горните причини стана от типа X + X = YY за без пари

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^пример за такива номера са СА1999..
Те са си заети
Те са си заети

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Аз така и не разбрах дали от магазина нарочно ми го бяха избрали или не.
И след бая време се загледах в рекламата:
И след бая време се загледах в рекламата:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Аз бях снимал преди няколко месеца номер - "2quik4you" - демек много съм бърза(мощна)за теб,наче според мен щом ти допада идеята и имаш достатъчно пари за да го направиш - що пък не,дето се вика кефа цена няма...
Ето я снимката :

Ето я снимката :

Последна промяна BMWgiunter на 14 Юни 2013, 16:55, променена общо 1 път

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-