Коя бензиностанция предлага най-добрия бензин?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Коя бензиностанция предлага най-добрия бензин?

Shell
49
17%
OMV
84
29%
EKO
53
18%
Petrol
17
6%
Lukoil
31
11%
Rompetrol
54
19%
Tempo
1
0%

Общо гласове : 289
Потребител
Аватар
Кара: E46 320ci 6-tak :)
Мечтае да кара: Колело, ако изобщо остане свободно време...

Re: Коя бензиностанция предлага най-добрия бензин?

Мнение от speedfox » 28 Юни 2014, 18:15

Никой ли няма да изкоментира? Предстои ми пренод от над 1500 км. и се двоумя къде какво да заредя. А за Газпром какво мислите?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 30 Юни 2014, 8:13

Oт 95 бензините най-добър е този на Шел Фюъл Сейв, почти на кантар с него е този на Газпром. Аз друг свестен 95 не съм зареждал, с другите винаги разхода на колата се повишава. Но аз имам впечатления само от веригите в Плд. Специално тук, Петрол не са им от най-читавите горивата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sea Eagle » 30 Юни 2014, 16:20

95 на Газпром е добре, него зареждам и 95 на Ромпетрол. Не са ги развалили, по мое мнение т'ва са най читавите 95 бензини в момента, но за различните градове явно има голяма разлика, както и от различните бензиностанции.
Ако ще ходиш из EU, където и да заредиш извън страната, ще минеш повече км. с техните горива и ще бяга повече колата.

Потребител
Аватар

Мнение от speedfox » 30 Юни 2014, 20:58

Благодаря за коментара, нхраних звяра с 98 от Газпром. Убеждаваха ме,че всички техни горива са от Сърбия. Дано да е така, утре се изстрелвам.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Окт 2014, 15:42

Таааа, къде викате, бил най-добрият бензин...??

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4394636
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 29 Окт 2014, 15:52

Според моите наблюдения на шел бензина е най-добър.

ПС Вече няколко пъти гледам Бугатито на Вълка си го зарежда на бензиностанцията му срещу горублянско ханче.Не ми се вярва да е толкова глупав,че да сипва лош бензин. ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 29 Окт 2014, 16:02

(bubsa) написа:Според моите наблюдения на шел бензина е най-добър.

ПС Вече няколко пъти гледам Бугатито на Вълка си го зарежда на бензиностанцията му срещу горублянско ханче.Не ми се вярва да е толкова глупав,че да сипва лош бензин. ;)

На шел бензина идва запечатан от гърция мисля а а съм доволен и от ОМВ а за лукойл не искам да чуем

Потребител
Аватар

Мнение от speedfox » 23 Юни 2015, 8:35

Последните 2 месеца я зареждам на ЕКО 95 економи, промени се звука на двигателя с по-мек и отзад на ауспуха като че ли стана по гърлен.. и километрите ми се увеличеха малко... веднъж заредих 100 но разлика не усетих никаква... но определено бензина според мен е най-добрия в областта...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 23 Юни 2015, 16:53

От няколко месеца си сипвам бензин 98 и дизел от газпром и съм най-доволен.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is '97 M44B19
Мечтае да кара: Е30

Мнение от Missing » 25 Юни 2015, 12:51

OMV и ЕКО. На друго място не сипвам... Работата на двигателя ми се струва еднаква независимо от коя от 2те вериги зареждам. 100 октановия на ОМВ ми хареса също. Мотора беше доста по тих като карах с него. Има си разлики явно. :yes:
На ОМВ и "скъпата нафта" е читава... Зимата зареждах от нея и бях доста доволен. Разликата с нормалната беше огромна.
Лукойл последно като заредих (преди година инцидентно, че нямаше друго наоколо) се хванах за главата... :no: ОГРОМЕН РАЗХОД + колата беше като тролей в ускоренията... Сега не знам как е там положението, но със сигурност повече там няма да стъпи кракът ми. :kuku:

Шел не искам и да помирисвам. Там зареждахме служебната по едно време... Хич не и понасяше ама... После ни дадоха карти за ОМВ и разликите бяха огромни... Не бях предполагал, че двигателя ще спре да тресе само от бензина. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко с гуми !
Мечтае да кара: постояно с пълен резервоар !
Детайли за колата: Vw passat,
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Everyday S204 C220 :(

Мнение от Ranchev » 22 Юни 2016, 23:08

Аз да добавя малко информация към темата. Да кажа мои много близък роднина работи в фирма която ползва 3-4 тира нафта на ден и както се подразбира правят не евтино проучване коя е най-добрата нафта и последни 2-3 години мисля станаха , се спират на Saksa fuel което са бензиностанции Круиз
Впечатления:
С чип-че което дават като заредиш над 20лв 10ст отстъпка за винаги на всички горива
2 години аз сипвах на 535D LCI само от там много доволен съм дори на някои бензиностанции имах чувството че за същите пари ми сипваха супер повече гориво и минавах повече км ама това вече може и да си въобразявам
2 години брат ми на 335D никакви проблеми много доволен
1 година приятел на F10 530D никакви проблеми много доволен
1 година познат с Сеат 1,9ТДИ с голямо турбо направено на 200 коня беше в шок с някакви големи разлики според неговите думи много доволен
Мога да изреждам още хора всички познати заредили от там ако имат възможност сипват само там и са мега доволни ако не от качеството то цената обикновено е най-ниската (за София конкретно за други градове не знам макар че в Стара Загора имам същите впечатления.
Темата е за бензин да кажа и за него - за бензина няма изследвания и документи доказващи качеството но:
Брат ми от 1 година е с Porsche Cayman S а аз от 1 месец с Mitsubishi Evo X и 2та зареждаме по навик само там като бензина им се води 99+ но имат документ ,които може да се изисква на касата и съм преглеждал си е с сертификат за 100 октана просто тъка са го кръстили. Като за днешния ден 100те октана там с отстъпката е 2,00лв
95 никога не съм зареждал нито аз нито познати и не мога да кажа нищо
Газ нямат.
Минуси:
Бензиностанциите са мега мизерни макар че на тази в София която зареждам до арена Армеец и направиха ремонт и сега се ядва
Бензиностанции има на много малко места в България
Загубих си чипа и напоследък се правят на интересни и ми викат че няма ама като им се направиш малко и дават.
Това не е реклама и не претендирам че са най-великите а изказвам лично мнение против съм само и единствено OMV защото преди 5-6 години не знам колко станаха на брат ми на е46 330Д си напълни резервоара до горе и 150 км по късно почна да гасне в движение и ходихме на един майстор които пред нас точи резервоара в един бидон и след 1-2 часа се оказа че сигурно имаше 10литра вода вътре или нещо приличащо на вода което не се смесваше с нафтата а се утаяваше и беше прозрачно това е единичен случаи и познавам хора които сипват там и са много доволни но след тази случка аз не сипвам там освен ако не съм много на зор за гориво.
Съжалявам за километричните постове :mrgreen:

"не съм богат ,за да купувам евтино"

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Юни 2016, 10:21

Малко като реклама ми звучи, спокойно можеше и да е в другата тема - онази за марешки

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 23 Юни 2016, 10:49

Според мен няма как да се каже коя верига бензиностанции предлага най-добро гориво. При положение, че собствениците са различни...
По показателно и полезно би било ако всеки казва, в кой град от къде зарежда и е доволен.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 23 Юни 2016, 14:01

Ranchev написа:Аз да добавя малко информация към темата. Да кажа мои много близък роднина работи в фирма която ползва 3-4 тира нафта на ден и както се подразбира правят не евтино проучване коя е най-добрата нафта и последни 2-3 години мисля станаха , се спират на Saksa fuel което са бензиностанции Круиз
Впечатления:
С чип-че което дават като заредиш над 20лв 10ст отстъпка за винаги на всички горива
2 години аз сипвах на 535D LCI само от там много доволен съм дори на някои бензиностанции имах чувството че за същите пари ми сипваха супер повече гориво и минавах повече км ама това вече може и да си въобразявам
2 години брат ми на 335D никакви проблеми много доволен
1 година приятел на F10 530D никакви проблеми много доволен
1 година познат с Сеат 1,9ТДИ с голямо турбо направено на 200 коня беше в шок с някакви големи разлики според неговите думи много доволен
Мога да изреждам още хора всички познати заредили от там ако имат възможност сипват само там и са мега доволни ако не от качеството то цената обикновено е най-ниската (за София конкретно за други градове не знам макар че в Стара Загора имам същите впечатления.
Темата е за бензин да кажа и за него - за бензина няма изследвания и документи доказващи качеството но:
Брат ми от 1 година е с Porsche Cayman S а аз от 1 месец с Mitsubishi Evo X и 2та зареждаме по навик само там като бензина им се води 99+ но имат документ ,които може да се изисква на касата и съм преглеждал си е с сертификат за 100 октана просто тъка са го кръстили. Като за днешния ден 100те октана там с отстъпката е 2,00лв
95..........

Колега, случайно твоя много близък роднина да не би да работи в градския транспорт на Москва, че ползват 160 000 л. нафта на ден????
Силно се съмнявам, че изобщо дневния оборот на РЕКЛАМИРАНАТА от теб бензиностанция се доближава до това количество!??

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 23 Юни 2016, 14:15

И аз напоследък зареждам бензин 95 на Круиз , главно заради цената. Не съм усетил някакви разлики с другите бензиностанции да има. Не знаех, че имали чипове за отстъпки, ще хвана да ги питам следващия път.
Не Мы такие, Жизнь такая

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата