Магистрала Тракия ?
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Магистрала Тракия ?
Пилев написа:180km са около час и половина. Колко често спирате. през 50км.
винаги съм се чудел и аз на тая драма с кенефите, бензиностанциите и тн
сядаш, караш и пикаеш в Бургас

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
K_Ilkov написа:Пилев написа:180km са около час и половина. Колко често спирате. през 50км.
винаги съм се чудел и аз на тая драма с кенефите, бензиностанциите и тн
сядаш, караш и пикаеш в Бургас
И аз съм се чудил винаги, въпреки че с малки деца е горе-долу разбираемо.
Въпреки, че като дете нямам никакви спомени с жигулата да сме спирали за такива неща. Винаги е било от А до Б. Е веднъж прегря жигата на Хемус, та поспряхме да се поохлади

Аз също пътувам така - тръгвам и докато не стигна, не спирам. Сега ако има пътници на зор - бива, но е рядкост.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
малкия ще стане на 5 тази година ...
особенно ако спи само газ и тва е, щото ако се спре и се събуди се почва - стигнахме ли, стигнахме ли, стигнахме ли
жената и нея съм я понаучил, че не се спира за щяло и нещяло
сега естествено, че ако на някой нещо му се прави се спира
ама чак пък неква драма, че няма бензиностанция 180 км ...
а за мене ако е забрави - трябва да съм пред напикаване за да спра
особенно ако спи само газ и тва е, щото ако се спре и се събуди се почва - стигнахме ли, стигнахме ли, стигнахме ли

жената и нея съм я понаучил, че не се спира за щяло и нещяло

сега естествено, че ако на някой нещо му се прави се спира
ама чак пък неква драма, че няма бензиностанция 180 км ...
а за мене ако е забрави - трябва да съм пред напикаване за да спра

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
чакай сега
никой не казва да не се правят бензиностанции
просто това, че към момента няма не е проблем ... поне за мен де
никой не казва да не се правят бензиностанции
просто това, че към момента няма не е проблем ... поне за мен де

...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
meha написа:Kris написа:имайте само едно на ум че се събират около 180км без бензиностанция
ще има напикаване
От днес: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/07/0 ... iia.193123

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
преди от Враца до Бургас стигах за 4 часа и 20 минути, сега дали ще сляза под 4

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
jordanpar написа:Не омаловажавам великото постижение на държавата с тази ''магистрала''.
Просто когато аз,ти,той...... искаме да направим заведение,магазин,бар и т.н. тази същата държава ни преследва до последната запетайка на изискванията за тези обекти,а когато става въпрос за собствените й обекти,държавата ги гледа през пръсти.
Двоен стандарт-нищо друго не искам да кажа.А и след 5 сезона ще видим магистрала ли е,какво е
Еми ще ти кажа от сега след 5 сезона - на кръпки цялата...в момента в дясна лента след чирпан е на коловози - ба мааму - коловози на магистрала на под 1 година....нямам думи вече - ако това е строителство

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
jordanpar написа:А и след 5 сезона ще видим магистрала ли е,какво е
аз ще и се радвам сега, че след 5 сезона мога да хвана бас какво ще е

...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
На който не му харесва магистралата или това че няма къде да спре, има и друг път
Сега поне имаме избор.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Gqbriel написа:jordanpar написа:Не омаловажавам великото постижение на държавата с тази ''магистрала''.
Просто когато аз,ти,той...... искаме да направим заведение,магазин,бар и т.н. тази същата държава ни преследва до последната запетайка на изискванията за тези обекти,а когато става въпрос за собствените й обекти,държавата ги гледа през пръсти.
Двоен стандарт-нищо друго не искам да кажа.А и след 5 сезона ще видим магистрала ли е,какво е
Еми ще ти кажа от сега след 5 сезона - на кръпки цялата...в момента в дясна лента след чирпан е на коловози - ба мааму - коловози на магистрала на под 1 година....нямам думи вече - ако това е строителство
Не беше ли след Стара Загора новия участък? След Чирпан до Ст. Загора е на доста години.

Голяма драма - нямало бензиностанция. Ами освен от бюджета да отпуснат някакви пари да направят една държавна бензиностанция с тоалетни
Ако има интерес ще построят, ако няма - всеки е свободен да пикае където си иска
След като пазара се монополизира до такава степен, че една верига го владее изцяло и другите 3-4 останали се съобразяват на 100% с нея (цени на дребно, на едро - всичко) може би трябва все пак да платим на Лукойл някой лев пък дано проявят съжаление и построят някоя друга тоалетна с кафе по магистралата 
Това също е вярно

Това също е вярно
jordanpar написа:Не омаловажавам великото постижение на държавата с тази ''магистрала''.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
„За тези участъци инвестиционният интерес не е толкова голям, както на другите места. В новите участъци няма изградени бензиностанции, макар че има издадени доста разрешителни", каза Лазаров.
Има разрешителни, ще има и обекти по пътя. Сега какво, да не откриват магистралата докато няма места за почивка ли?
п.п. В България се завършва цяла магистрала, може би сме единствената държава без цяла магистрала, а се държите все едно са спрели пътя за Бургас. Бъдете малко по позитивни колеги!
Има разрешителни, ще има и обекти по пътя. Сега какво, да не откриват магистралата докато няма места за почивка ли?
п.п. В България се завършва цяла магистрала, може би сме единствената държава без цяла магистрала, а се държите все едно са спрели пътя за Бургас. Бъдете малко по позитивни колеги!
Последна промяна Ivo_Borisov на 09 Юли 2013, 13:49, променена общо 1 път

Аз съм пътувал по една гръцка магистрала и там нямаше никакви бензиностанции, нито каквито и да е крайпътни обекти
Всички българи в колата се "тюхкахме" какви са прости тези гърци да не построят нищо по магистралата 
Всъщност места за почивка по новата българска магистрала има колкото искаш, широки просторни - предполагам са се съобразявали със някакъв стандарт, така че не е проблем да се спре и за почивка

Всъщност места за почивка по новата българска магистрала има колкото искаш, широки просторни - предполагам са се съобразявали със някакъв стандарт, така че не е проблем да се спре и за почивка