Препоръчайте ми семеен автомобил
Модератор: Общи модератори
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Re: Препоръчайте ми семеен автомобил
Второто CR-V изглежда доста добре. Някой има ли пряки наблюдения на тези CR-V или на Мазда 6?!
(http://www.auto-data.net/bg/?f=showImages&image_id=8584). ?

(http://www.auto-data.net/bg/?f=showImages&image_id=8584). ?

Последна промяна Empty_Head на 22 Авг 2013, 14:27, променена общо 1 път
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Empty_Head написа:Нещо намирането на кола не се оказва хич лека задача...А мислех, че при такъв голям избор, ще се спра на някоя за 2 дни. Да ама не. Или не отговарят на голяма част от изискванията ми (като Х5) или отговарят на повечето (защото на всички няма как), обаче са толкова постни и безлични, че немога да ги почусвам като "мойта кола" никога....(пример Нисан Кашкай
)
П.С. Някой да има впечатления от тази Grand Vitara (бензинова) -
Не бих го препоръчал за семейна кола. Много друса и ужасно малък багажник. Колегата си взе багажник за тавана, въпреки че е без деца и няма газова.
Преди година и половина след доста обикаляне, като интериор най ми допадна mitsubishi outlander, някак си имаше нещо общо с интериора на Е36

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Пинтев написа:Защо никой не споменава Тойота??? За семеен автомобил е Авенсис версо или Сенния....д4д
И Хонда Акорд и Митцубиши Лансер 10
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Да, Lancer 10 изглежда добре. Значи да помоля за инфо за Lancer-a и Mazda 6, някой ако има впечатления?
Също така, започнах да обмислям и варианта за е60 2.0i 170hp и е90 2.0i 150hp, като за тях впечатление имам, само някой да ми каже как седят нещата с разхода?
Също така, започнах да обмислям и варианта за е60 2.0i 170hp и е90 2.0i 150hp, като за тях впечатление имам, само някой да ми каже как седят нещата с разхода?

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
За е90 8 до 10-11 разход в града. Т'ва го правя на база сравнение с е91 330i. на колега от форума
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и от V-класата съм изключително доволен 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Fifth Gear - Mitsubishi Lancer Vs Mazda 6
Oo (|||)(|||) oO
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
barty написа:Мерцедес Е - класа W211: за 20бона трябва да е отлична. Голяма, представителна, сигурна, готина.... Взимаш Е200Компресор с ГИ и си свиркаш, или Е220CDI 150кс и си ти.....
Карам от две години W210 Е200Компресор - доволен съмСъщо търсих кола по твойте критерии но за по-малък бджет....намерих я
Ето това е истината. Цели се в 270 и 320 автомат. Нищо, че е магаре- дръгела е доста сполучлива кола

Ubi dubium, ibi libertas
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Автора на темата да каже какъв му е бюджета, щото панамерата си е доста добрa семейнa кола 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
ogata написа:Автора на темата да каже какъв му е бюджета, щото панамерата си е доста добрa семейнa кола

Empty_Head написа:... До около 20 хил. може и по-евтин. ...
Empty_Head написа:Да, Lancer 10 изглежда добре. Значи да помоля за инфо за Lancer-a и Mazda 6, някой ако има впечатления?
Ландсера е тясно за семейна кола. Инак 1.8 мотора е доста пъргав, интериора лично на мен страшно ми допада, въпреки че някой ще каже веднага , че е твърде пластмасов. За е60 не знам, но като гледам колко тотал щети се продават в немското модиле, много внимавай при покупката да не е някой сглобщайн

Не Мы такие, Жизнь такая
Empty_Head написа:-Злой- написа:Имам колега с Мултипла (1,9) дизел и е много доволен.
Ако търсиш по-добра визия, комфорт и проходимост вземи си СЮВ (тук изборът е безкраен, таванът са единствено парите)
Избора на SUV може да е безкраен, но аз понятие си нямам, що за автомобили са. Бях се загледал в Гранд Витара след 2005-та, но прочетох 1 тема в нета, където 1 човек си купил чисто нова такава 2.4 бенз и беше писал, че седалките са толкова не ергономични, че за 10 мин. може да хванеш дископатия. Неможело този мотор да тръгва с леко гас и плавно, за това трябва да я натискаш повече като тръгваш от светофарите (което си го представям някакъв ужасен от пушек и форсаж) тропала, тракала и куп други неща, които за кола 2005г+ за мен са недопустими. Така че, избор има, но се оказва че правилния се взима доста трудно.
Имам бензинова Витара, дълга база (5 врати), с доста екстри (автомат, клима и др.), но не съм очарован и в момента я продавам. Нито е голяма, нито е удобна, нито е икономична ... малко вътрешно пространство, скромен багажник и т.н. с 2 думи не я препоръчвам. В този ценови диапазон всеки друг СУВ е за предпочитане, според мен ...
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
един познат кара от известно време Skoda superb - доволен е - здрава ходова част, приличен разход (2л дизел е мотора - градско ~8 извънградско ~5,5 с добро темпо) не е някаква особено пъргава. Лични наблюдения нямам, но поне изискванията ти да не е комби и да е голяма ги покрива 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
BMW очевидно не произвеждат достатъчно добри коли са 20 хил.лв. Странен факт, на фона на изсипаните тук всякакви други марки и модели. BMW форумът не може да предложи марката, с един два-плахи опита, а Явор пак се вписа
. Евала. За какво караме тези коли колеги, като не можем да кажем, купи си като моята? Аз мога, за вас не знам. Иначе сме най-големите.....

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Ти видя ли какво се търси
Нисък разход, евтини данъци и застраховки + сравнително здрава кола за нашите пътища. БМВ-то по никой начин НЕ пасва. Ако казваш обратното лъжеш най-нагло.
Дали си заслужава да купиш друга марка кочина е различна тема, но БМВ просто не се класира тук.
Изпратено по пощенски гълъб.

Дали си заслужава да купиш друга марка кочина е различна тема, но БМВ просто не се класира тук.
Изпратено по пощенски гълъб.