Честито Пулев
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Честито Пулев
drago_pavlov написа:ACCELERATOR написа:Иначе като гледам това Животно, всички в момента ми се струват аматьори![]()
http://www.youtube.com/watch?v=g-478QGV9pc
Втори като него скоро няма да има, ако изобщо има някога
Със смазващо предимство пред другите, за мен е номер 1, както Сена в Ф1 и т.н.
vixx написа:cave troll написа:според мен кличко ще му вземе бъбреците...
кобрата ще е до там
Ако Кобрата не реши да се мъчи да го уморява, може и да му се получи. Ама съдиите ще трябва наистина да си броят всяка точка много по-внимателно. Аз нямам търпение да дойде тоя мач.
Ъпсурт

макар че одеве слушах един от коментаторите как разправяше, че хора които не са се интересували от бокс мислили че владмир е на 30

отбеляза че всички движения са му много прецизни и премерени и е самата истина, не съм виждал по внимателен и отбран боксьор, дори и тоя който ми виси като постер (али)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- cave troll
-
-
- Кара: Е46 330xd
- Мечтае да кара: E92 M3
- Детайли за колата: Икономична
колегата Е34 си е много прав
но ние вместо да гледаме от точка на професионалния спорт гледаме от точка на пресилен патриотизъм
пулев само ако излезне и за момент от арената на ИБФ и стъпи другаде просто ще го пребият брутално
но ние вместо да гледаме от точка на професионалния спорт гледаме от точка на пресилен патриотизъм
пулев само ако излезне и за момент от арената на ИБФ и стъпи другаде просто ще го пребият брутално

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
acer написа:vixx написа:cave troll написа:според мен кличко ще му вземе бъбреците...
кобрата ще е до там
Ако Кобрата не реши да се мъчи да го уморява, може и да му се получи. Ама съдиите ще трябва наистина да си броят всяка точка много по-внимателно. Аз нямам търпение да дойде тоя мач.
Ъпсуртв момента единственият който има шанс срещу владимир е поветкин и след 36 дена на мача в москва ще разберем.
макар че одеве слушах един от коментаторите как разправяше, че хора които не са се интересували от бокс мислили че владмир е на 30![]()
отбеляза че всички движения са му много прецизни и премерени и е самата истина, не съм виждал по внимателен и отбран боксьор, дори и тоя който ми виси като постер (али)
Еми ще го видим. Но при всяко положение ще ми е много драго, каквото и да направи Кубрат. Голям инат.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
acer написа:отбеляза че всички движения са му много прецизни и премерени и е самата истина, не съм виждал по внимателен и отбран боксьор, дори и тоя който ми виси като постер (али)
Прецизни, прецизни, колко да са прецизни

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Жалко че нашето момче е отказало мач с Дерек Чисора на 5-ти октомври, а ми се ще да го видя в мач срещу такъв тип боксьор или Дейвид Хей. Малко тъпо оправдание от негова страна, че ако играел с Чисора, Кличко можел да му бяга още 3-4 години. Според мен просто на Пулев не му се рискува да играе срещу такъв агресивен боксьор, че стават изненади в такива мачове.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
PaCk0o написа:Жалко че нашето момче е отказало мач с Дерек Чисора на 5-ти октомври, а ми се ще да го видя в мач срещу такъв тип боксьор или Дейвид Хей. Малко тъпо оправдание от негова страна, че ако играел с Чисора, Кличко можел да му бяга още 3-4 години. Според мен просто на Пулев не му се рискува да играе срещу такъв агресивен боксьор, че стават изненади в такива мачове.
А защо не се замислуш, че може и да е прав за "бягането" на Кличко и наистина до такъв мач може и да не се стигне.
Кубрат очевидно е преценил, че сега е момента да скочи на Кличко, или атака или в батака както се казва и аз го уважавам за това му решение.
Тук тези които не го харесват хем казват не се бие със стойностни, хем що скача на Кличко

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
Doberman_vas написа:PaCk0o написа:Жалко че нашето момче е отказало мач с Дерек Чисора на 5-ти октомври, а ми се ще да го видя в мач срещу такъв тип боксьор или Дейвид Хей. Малко тъпо оправдание от негова страна, че ако играел с Чисора, Кличко можел да му бяга още 3-4 години. Според мен просто на Пулев не му се рискува да играе срещу такъв агресивен боксьор, че стават изненади в такива мачове.
А защо не се замислуш, че може и да е прав за "бягането" на Кличко и наистина до такъв мач може и да не се стигне.
Кубрат очевидно е преценил, че сега е момента да скочи на Кличко, или атака или в батака както се казва и аз го уважавам за това му решение.
Тук тези които не го харесват хем казват не се бие със стойностни, хем що скача на Кличко![]()
Дори и да е така за мен от това бягане е само в полза на Пулев, да поиграе още 2-3 мача да натрупа опит, та той едва от 4 години е на професионалния ринг. Твърде рано му е за Кличко и Поветкин тия двама за мен в момента нямат конкуренция. Нека да изиграе някой мач срещу Дейвид Хей, Тайсън Фьюри, Хасим Рахман, Дерек Чисора и др. А това за досегашните му съперници и аз съм на мнение, че не са стойностни или поне за човек който иска да се бие за световната титла(това не значи че не го харесвам, гледал съм му всичките профи мачове и стискам палци за него и се гордя докъдето е стигнал, дай боже и по-големи успехи)
http://en.wikipedia.org/wiki/Kubrat_Pulev освен последните му 2 -3 мача кой от досегашните му съперници е някаква класа в бокса?
стига с това НЕ харесване, никой не говори за нехаресване, просто обсъждаме кой има повече шанс както при всеки нормален двубой.
изглейдате филма Klitschko и ще разберете че са минали буквално през ада и бокса е бил единственият им път, точно това ги прави толкова страстни бойци.
иначе след такива изказвания на пулев ще започне и да не ми харесва, как точно Кличко бягат като владимир има среща с поветкин след 30 дена и въобще се е изправил срещу всички значителни в тежката категория. пулев да не се мисли за повече от поветкин?
в смисъл няма лошо, ама да се докаже, да си мине по каналният ред, хем ще задобрее (или загуби). точно това му поведение ме кара да си мисля, че няма шанс.. шампионите не се изказват по толкова смехотворен начин, видиш ли толкова съм добър, че N1 бяга от мене.. истински боксьори преди да са станали шампиони се бият с всички, тренират нон-стоп и не мрънкат. григор димитров е такъв и затова в близко бъдеще може да вземе топ 3.
изглейдате филма Klitschko и ще разберете че са минали буквално през ада и бокса е бил единственият им път, точно това ги прави толкова страстни бойци.
иначе след такива изказвания на пулев ще започне и да не ми харесва, как точно Кличко бягат като владимир има среща с поветкин след 30 дена и въобще се е изправил срещу всички значителни в тежката категория. пулев да не се мисли за повече от поветкин?

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
поветкин каза че имало 5-6 начина да избягва левият му "джаб", ако и на практика е така владимир трябва да има план Б за нокаут. абе факт е че няма вечни шампиони, но поне още 2-3г.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
дайте некъв линк
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Тоз много лесно се даде 

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?