Кличко или Поветкин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи в Москва?

Владимир Кличко
35
65%
Александър Поветкин
7
13%
Кличко печели с нокаут
9
17%
Поветкин печели с нокаут
2
4%
Равен резултат
1
2%

Общо гласове : 54
младши ентусиаст
Аватар

Re: Кличко или Поветкин

Мнение от Doberman_vas » 07 Окт 2013, 10:17

Грозно красиво, накрая на мача главата на Поветкин беше като кошер, а Кличко все едно не се беше боксирал 36 минути.
Здраво момче излезе Поветкин, но беше яко заблуден тактически и сериозно надигран. Според мен шанс, късмет и сърце го спасиха 6 или 7ят рунд.
Кличко си е машина, много голям тактик. Не знам как ги сравнявате с Тайсън и Али, че щели да го пребят щото е слаб боксьор, но този човек е шампион от маса време, и въпреки че уж си избира удобни противници не збравяйте че тези противници са претендти 1, 2, 3 или най-много 4 в ранглистата!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 07 Окт 2013, 12:00

boksioraE39 написа:Колега форума е в България и 99% се чете от българи,не на всеки му се занимава да превежда ако не разбира езика,направи си труда да пускаш постовете на български! :yes:

Колега, статията е оригинално на английски език, така че не ми е възможно да я предложа на български. За съжаление в този случай остава да се чете само от колеги владеещи английски език :( .

На български мога да ви предложа само това:

Скандална победа за Кличко

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2761700

Успехът на украинецът не дойде с шампионски стил, а с мръсни номера и хватки далеч от бокса. Украинецът остана верен на тактиката си, включваща чести клинчове и накъсване на боя. Всъщност въпросните прийоми преобладаваха над точните точкови удари, което логично предизвика бурни освирквания в залата в руската столица.
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 07 Окт 2013, 17:28

Doberman_vas написа:Грозно красиво, накрая на мача главата на Поветкин беше като кошер, ...

Колега, това беше един отвратителен мач, "дирижиран" от подкупен рефер. Мач в който Кличко държа и блъска Поветкин повече от 30 пъти, мач в който го блъска и хвърля на пода с напълно забранени от правилника прийоми, мач с измислени и несъществуващи нокдауни след тези поваляния, мач с удари с предмишница и лакът в лицето на Поветкин, с удари в главата на Поветкин докато е държан и притискан към пода и цяла плеяда недостойни номера, които единствено събудиха отвращение от Владимир Кличко. При това, милиони зрители по света го видяха и още милиони продължават да го гледат в ютюб и да отчитат всеки "шампионски" прийом на украинеца. Този мач ме превърна от убеден привърженик на Владимир Кличко във възмутен фен на бокса. Подчертавам на бокса.

Ако си направиш труда да прочетеш статията с коментарите под нея, предлагам линк, ще установиш, че така са се почувствали милиони зрители на "незабравимата" гала.

Should Wladimir Klitschko been disqualified for holding against Povetkin?

http://www.eastsideboxing.com/2013/shou ... M3ycx6q.99

Wladimir immediately started clinching after every punch in the 1st round of the fight. I lost track of how many times Wladimir opted to clinch Povetkin, but I counted close to 30 after 3 rounds and it was shocking that he been allowed to get away with it by the referee Luis Pabon. Wladimir should have points taken away by the 4th, and disqualified by the 6th when it was clear that he wasn’t going to let Povetkin get his offense started. You can’t have fighters choosing to nullify another opponent by grabbing because that ruins what boxing is. It’s like MMA, but worse at least in that sport guys are doing something when they grab somebody.

Wladimir looked like he was just stalling out the rounds with the grabbing.
I’m not sure if HBO will be televising any of Wladimir’s fights in the future after this fight. The HBO analysts seemed almost embarrassed
about the product that they were showing because there wasn’t much of a fight to analyze.

Even some of Wladimir’s 4 knockdowns were questionable. I saw him push Povetkin to the canvas twice and get credit for knockdowns. While Wladimir did get docked a point in the 11th for the pushing, he should have lost a lot more than just one point.
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 07 Окт 2013, 19:04

Wolf4

Колега,какво мислиш за Рой Джоунс младши (RJJ)?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 07 Окт 2013, 20:19

Binev_OuT написа:Колега,какво мислиш за Рой Джоунс младши (RJJ)?

Are you M enough...?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 07 Окт 2013, 20:40

Аз, макар, че не разбирам от бокс, както повечето пишещи тук, съм твърдо за Кличко. Той постъпи правилно, както би постъпил всеки нормален човек. На Поветкин не му стигнаха 12 рунда да разбере, че така няма да стане, да се вре като мишка... И да иска да победи с врене в противника и с избутване и с внезапен удар... при някой по-неопитен и по-слаб боксьор може би да, но да се правиш на ударен и да искаш да миенш с номер, който се учи в първите тренировки и уроци на бокса и то да го прилагаш точно на Кличко... е нема как да стане. Или трябва да си луд или много самонадеян, или и двете. Браво на Кличко, само така. А за евентуалния мач Кличко - Пулев, нека по-добрия победи.
Изображение

Аватар
Кара: Е46 330xd
Мечтае да кара: E92 M3
Детайли за колата: Икономична

Мнение от cave troll » 07 Окт 2013, 23:20

simeon написа:Аз, макар, че не разбирам от бокс,...А за евентуалния мач Кличко - Пулев, нека по-добрия победи.

заради такива играчи всичко е на тоя хал - вече всеки разбира от всичко и ръси светена вода над миряните без да е поп
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 07 Окт 2013, 23:24

simeon написа:Аз съм твърдо за Кличко.

Тогава заповядай:

Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 07 Окт 2013, 23:32

cave troll написа:
simeon написа:Аз, макар, че не разбирам от бокс,...А за евентуалния мач Кличко - Пулев, нека по-добрия победи.

заради такива играчи всичко е на тоя хал - вече всеки разбира от всичко и ръси светена вода над миряните без да е поп

Нали за тва е спорта, семкарите да гледат, коментират, цъкат с език, па да заложат некой лев, да си купят нещо рекламирано от спортиста! Ако го гледаха само разбирачите, кой щеше да плаща сметките!?! И какво искаш да кажеш с това “за това всичко е на тоя хал”, нима на запад лаиците не коментират? Те на кой хал са? Всъщност ние как да знаеме, че ти си разбирач, нима ти не коментираш неща които не разбираш? Съмнявам се!

Аватар
Кара: Е46 330xd
Мечтае да кара: E92 M3
Детайли за колата: Икономична

Мнение от cave troll » 07 Окт 2013, 23:39

Valentin_Peev написа:
cave troll написа:

Нали за тва е спорта, семкарите да гледат, коментират, цъкат с език, па да заложат некой лев, да си купят нещо рекламирано от спортиста! Ако го гледаха само разбирачите, кой щеше да плаща сметките!?! И какво искаш да кажеш с това “за това всичко е на тоя хал”, нима на запад лаиците не коментират? Те на кой хал са? Всъщност ние как да знаеме, че ти си разбирач, нима ти не коментираш неща които не разбираш? Съмнявам се!

колега би ли го написал по просто че нищо не разбрах :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 08 Окт 2013, 0:19

Are you M enough...?!

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 08 Окт 2013, 9:43

Колега Wolf4 дай нещо на български стига с тия руски и английски шитни, да не съм объркал форума?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 09 Окт 2013, 10:39

bioz написа:Колега Wolf4 дай нещо на български стига с тия руски и английски шитни, да не съм объркал форума?

Щабът на руския професионален боксьор в тежка категория Александър Поветкин ще поиска дисквалификация на рефера от Пуерто Рико - Луис Пабон, каза по телефона на кореспондент на ИТАР-ТАСС представителят на руския боксьор Дмитрий Иванов.

На 5 октомври в Москва украинецът Владимир Кличко победи по точки Александър Поветкин и защити световните си титли за професионалисти в тежка категория, а рефер бе Луис Пабон.

"Ние ще напишем протест, не за да изменим резултата от боя, а за да защитим правата на Александър, каза Дмитрий Иванов.

Реферът допусна голям брой нарушения, в частност позволяваше на Кличко да прави забранени захвати и удари, да бута Александър.

При това преди кантара ние, в разговор с Пабон, акцентирахме вниманието върху тактиката на Кличко.

Но по време на боя реферът игнорира нашите препоръки. Той направи предупреждение на Владимир едва в края на мача. Няма съмнения за победата на Кличко. Но да се съдийства като Пабон е просто непозволително".

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2761864

Вече бившият световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на Световната боксова асоциация, 34-годишният руснак Александър Поветкин заяви, че ще получи право за мач-реванш с украинеца Владимир Кличко.

"Чувствам се нормално, въобще не съм сломен и ще вървя напред. Аз искам победи и в течение на една година ще стана задължителен претендент - ще стигна до още един бой с Владимир и ще направя всичко, за да го победя", коментира Поветкин.

На въпрос на руски журналист "Имате страшна настройка за реванш?", Александър Поветкин отговори: "Разбира се, при всички обстоятелства. Това даже не се обсъжда".

На въпрос защо през нощта на събота срещу неделя не е успял да победи Владимир Кличко в мача за четири световни титли в тежка категория в Москва, руският боксьор Александър Поветкин отговори, че всеки може да си говори каквото иска.

"Да, не се получи, нещо не достигаше и това е моя грешка. Аз трябваше да намеря способ за противодействие. Но няма смисъл да се оправдавам. Аз направих всичко, което можех", заяви руският боксьор.

От щаба на Кличко коментираха, че реванш е почти невъзможен.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2761795
Are you M enough...?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Окт 2013, 22:05

Боксовата легенда Ленъкс Люис е казал за руски промоутъри, че би се качил отново на ринга, за да се бие с един от братята Кличко срещу най-голямата сума в историята на бокса.

48-годишната легенда, който все още е един от най-безспорните световни шампиони в тежка категория, е получил предложение от 50 млн. долара в Москва през уикенда.

Той е бил в руската столица, за да наблюдава успешната защита на световната титла на Владимир Кличко срещу претендента Александър Поветкин.

Отговорът на Люис бил обещание да се върне на ринга, ако тази сума скочи на космическите 100 млн. долара.

Промоутърите сега обмислят да удвоят предложението си, а Люис казва: "Това е цената ми и в момента се обсъжда. Казах им, че мога да съм готов след шест месеца, тъй като не съм спирал да поддържам форма".

Легендата вярва, че през пролетта може да задмине постижението на Джордж Форман, който на 48 години си върна титлата и стана най-възрастният световен шампион в тежка категория.

Цената, която е обявил Люис, за да се завърне на ринга пък би го направила най-скъпоплатеният състезател в историята на този спорт.

Този Уайлдър не съм го гледал, но 27 нокаута преди 4-тия рунд от 27 боя звучат впечатляващо при всички случаи.

Въобще на фона на всичко това мераците на Кубрат изглеждат леко смешни за съжаление.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 11 Окт 2013, 0:06

Are you M enough...?!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата