Четирима с БМВ - на място...
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Re: Четирима с БМВ - на място...
Да почиват в мир хората! Трагедията е голяма.
Искам само да кажа на тииновете и младежите..
НЕ СТЕ БЕЗСМЪРТНИ! МИСЛЕТЕ И ЗА ДРУГИТЕ КОГАТО СЯДАТЕ ЗАД ВОЛАНА!
Ако искате залепете си един стикер на таблото, който да ви напомня че трябва да мислите.. какво точно правите и накъде точно сте тръгнали.
Искам само да кажа на тииновете и младежите..
НЕ СТЕ БЕЗСМЪРТНИ! МИСЛЕТЕ И ЗА ДРУГИТЕ КОГАТО СЯДАТЕ ЗАД ВОЛАНА!
Ако искате залепете си един стикер на таблото, който да ви напомня че трябва да мислите.. какво точно правите и накъде точно сте тръгнали.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Както беше казано по-назад, не се знае кой от нас кога ще напише последното си мнение в този форум тъй че нека тази тема бъде само за хора изразяващи съболезнованията си за ненавременната смърт на тези четири деца.
Размишления от типа каква е била колата, кой е виновен и т.н. са крайно неуместни в случая. Да не говорим и за колегата позволил си да пуска някакви смешни картинки.
Размишления от типа каква е била колата, кой е виновен и т.н. са крайно неуместни в случая. Да не говорим и за колегата позволил си да пуска някакви смешни картинки.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
bum_bum написа:Както беше казано по-назад, не се знае кой от нас кога ще напише последното си мнение в този форум тъй че нека тази тема бъде само за хора изразяващи съболезнованията си за ненавременната смърт на тези четири деца.
Не, знам кой колега визираш, но предполагам че това съм аз.
И ако е така, то на моята "смешна" картинка пишеше "Когато сте на пътя, приемете, че другите са идиоти и винаги очаквайте нещо глупаво".
Което си е доста актуално по нашите пътища ... ха-ха

Мнението не ми е ангажирано с гибелта на 4римата.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми като не е ангажирано не го пиши тук. Темата е за четири загинали човека, тоя картинки пуска. И хилежите ти не са на място.
Въпрос на време е кога ще ти изтрия всичките мнения, честно!
Въпрос на време е кога ще ти изтрия всичките мнения, честно!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
И в другата тема за героя от бързи и яростни се изказа ужасно неподготвен но то си е до усещане.... Както ти каза колегата знаеш ли колко ненамясто в такива теми изглеждат знаеш кои емотиконки.. Преди около година и нещо един познат загина там с катастрофата с Г-класата(в която споменаваха и сина на Златко баретата) и в един друг авто форум някой беше качил статията и един от коментарите който още помня и честно казано човека който го написа бих го разбил колкото и крайно да звучи но от сърце ме вбеси смешника,та същия голям мъж беше написал че ако той мине покрай такава катастрофа и види "въпросните" лекета полуживи ще спре и ще им стисне гърлата да не се мъчат и да им направи услуга...
Дано никога не се налага да си съпричастен по-някакъв начин с такава тема и ще те видим колко голям мъж си и дали от чувството ти за хумор ще остане нещо,не е интересно и свежо ами смешно и жалко такъв тип коментари в такива теми но мислех че си го разбрах от другата в която просто млъкна като видя колко се изложи...
П.П Извинявам се за

П.П Извинявам се за

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5