За моторите и колите
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
agresiven написа:Първо ти си карала с 120км ..Не обичаш да гледаш огледалата.ууух на дядо знаеш ли как бързо ще те науча...
като ти се лепна отзад на мах 1 метър от бронята и постоянно те финтирвам че ще те изреварвам а от ляво а от дясно а не го правя...след няколко мин ще си толкова гипсирана че ще спреш колата и вече ще си гледаш огледалата
![]()
![]()
Е те такива са ми любими и като тръгнеме после да се гониме кво ша праиш че не моа се сета къде ще си намериш място

- pantata
- младши ентусиаст
-
Кво да напрай ше остане само по парфюм тва ше станеvld написа:agresiven написа:Първо ти си карала с 120км ..Не обичаш да гледаш огледалата.ууух на дядо знаеш ли как бързо ще те науча...
като ти се лепна отзад на мах 1 метър от бронята и постоянно те финтирвам че ще те изреварвам а от ляво а от дясно а не го правя...след няколко мин ще си толкова гипсирана че ще спреш колата и вече ще си гледаш огледалата
![]()
![]()
Е те такива са ми любими и като тръгнеме после да се гониме кво ша праиш че не моа се сета къде ще си намериш място

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
pantata-1234 написа:Абе ти си "парче което движи добре" ела ми така на на бронята на джипа па си пробвай арсенала от финтове и се моли да ми не писне и да не ми се лепнеш кат оптичен тунинг(ваденка,стикерче,винилagresiven написа:Първо ти си карала с 120км ..Не обичаш да гледаш огледалата.ууух на дядо знаеш ли как бързо ще те науча...
![]()
![]()
) след като без да искам феродо сработи.Само къде че ме е яд че съм потрошил колицата
стига бе момчета, за мен ще е удоволствие да получа такъв квалитетен урок

а пък и Пантата е прав - за тези номера си има спирачки

изобщо, много ме радват мъже, които са тежки, тежки..на думи

- vld
- Старши ентусиаст
-
Lila_Angel написа:pantata-1234 написа:Абе ти си "парче което движи добре" ела ми така на на бронята на джипа па си пробвай арсенала от финтове и се моли да ми не писне и да не ми се лепнеш кат оптичен тунинг(ваденка,стикерче,винилagresiven написа:Първо ти си карала с 120км ..Не обичаш да гледаш огледалата.ууух на дядо знаеш ли как бързо ще те науча...
![]()
![]()
) след като без да искам феродо сработи.Само къде че ме е яд че съм потрошил колицата
стига бе момчета, за мен ще е удоволствие да получа такъв квалитетен урок![]()
![]()
![]()
а пък и Пантата е прав - за тези номера си има спирачки![]()
![]()
![]()
изобщо, много ме радват мъже, които са тежки, тежки..на думи![]()
![]()
Лошото е че такива тарикатчета ги целя все докато кара жена ми (тя е шофиор от скоро и им се шашка)

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
vld написа:Lila_Angel написа:pantata-1234 написа:Абе ти си "парче което движи добре" ела ми така на на бронята на джипа па си пробвай арсенала от финтове и се моли да ми не писне и да не ми се лепнеш кат оптичен тунинг(ваденка,стикерче,винилagresiven написа:Първо ти си карала с 120км ..Не обичаш да гледаш огледалата.ууух на дядо знаеш ли как бързо ще те науча...
![]()
![]()
стига бе момчета, за мен ще е удоволствие да получа такъв квалитетен урок![]()
![]()
![]()
а пък и Пантата е прав - за тези номера си има спирачки![]()
![]()
![]()
изобщо, много ме радват мъже, които са тежки, тежки..на думи![]()
![]()
Лошото е че такива тарикатчета ги целя все докато кара жена ми (тя е шофиор от скоро и им се шашка)
и аз им се шашках в началото, не се притеснявай, жена ти ще свикне и после ще ги прави луди!

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве незнам кое му е смешното, когато някой те настигне да натискаш спирачки ... чиста проба заяждане ... май
верно, че не е готино да ти се лепи някой на бронята ... ама и примерно е кофти като настигнеш някой и той неще да мърда ... е ти се движиш с 120 по магистралата и изведнъж пред тебе некъв с 80 ... дали няма да искаш да мръдне ...
аз примерно присветвам 20 30 метра преди да съм го стигнал .. не виждам какво дразнещо има в това

верно, че не е готино да ти се лепи някой на бронята ... ама и примерно е кофти като настигнеш някой и той неще да мърда ... е ти се движиш с 120 по магистралата и изведнъж пред тебе некъв с 80 ... дали няма да искаш да мръдне ...
аз примерно присветвам 20 30 метра преди да съм го стигнал .. не виждам какво дразнещо има в това
Последна промяна Sharo на 14 Юли 2006, 12:11, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Sharo написа:аве незнам кое му е смешното, когато някой те настигне да натискаш спирачки ... чиста проба заяждане ... май![]()
аз примерно присветвам 20 30 метра преди да съм го стигнал .. невиждам какво дразнещо има в това
това с присветването си е коректния и нормален начин, според мен, иначе е дразнещо наистина.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
То нека има такива тарикати дето ти се лепят само и само да те нервят пък като чукнеш спирачките и дойдат господата куки ще си набие мечка като го изкарат виновен по стария и железен принцип-който е отзад той е виновен
А по темата с моторите-въпрос на време е да се убиеш
Става дума за яко каране на мотор както ние си караме колите
Отделно мен не ме кефи моторетката по 19732784909234 причини 

А по темата с моторите-въпрос на време е да се убиеш

8.32
ati написа:Но ако всеки вложи по малко разбиране за всички нас, независимо къде и с какво сме, ще е далеч по-лесно.
Ати
...брат, имам над милион километра с кола и около 50 хил. с мотор, абсолютно съм съгласен с това което казваш, много точно и синтезирано мнение, евала, БЛАГОДАРЯ...

mother-fucker
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
akulcho написа:ati написа:Но ако всеки вложи по малко разбиране за всички нас, независимо къде и с какво сме, ще е далеч по-лесно.
Ати
...брат, имам над милион километра с кола и около 50 хил. с мотор, абсолютно съм съгласен с това което казваш, много точно и синтезирано мнение, евала, БЛАГОДАРЯ...само моля махни си от името ник-а ми, че се изнервям малко... :bchug:
е те тоя утрепа рибата, и вожда и коня с това...

та "брат" нас не ни интересува колко милиона/милиарда километра имаш, ако ще и с подводница да са, капиш?

п.с. "добро" първо включване

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:е те тоя утрепа рибата, и вожда и коня с това...![]()
![]()
![]()
та "брат" нас не ни интересува колко милиона/милиарда километра имаш, ако ще и с подводница да са, капиш?![]()
п.с. "добро" първо включване
...обяснявам спешъл за Вичо Магистралното камикадзе... прочетох тая тема като препратка от мото-форум, не съм се регистрирал тук с цел да пиша или да се заяждам с когото и да било, основното в поста ми беше признание към пича за чудесното мнение което е постнал и което мнение не биха проумяли напълно над половината от водачите на МПС в България... а относно ника ми - да изнервя ме да го виждам без да съм му автор, тъй-като го ползвам от 98-ма година и никой освен мене не го ползва, а от няколко време насам хора ме питат:"копеле, ти от кога пишеш във форум на БМВ" и чак сега разбрах защо... капиш...???
mother-fucker
- vld
- Старши ентусиаст
-
Въпреки това не можеш ей так с лека ръка да кажеш на един от първите потребители на форума да си сменя ника 

74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5