Get laid without BMW
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- v1e9s8o8
- Потребител
-
- Кара: Каквото има
Re: Get laid without BMW
acer написа:Е.Димитров написа:Ако още кара клиото,даже не ми го давай за пример,щото и аз познавам един дето пара има ама няма такъв мизерник,да не изпадам в подробности,но колата му е "ритни ме да запалим" а последното е,купи си хубав апарат,естествено втора употреба и не му се даваха 20 лева за сим карта та си я реза,прави и тн,а е голям човек,има бизнес,пари има...
а изстрещелняци на килограм, ама обратното е още по-смешно, гащи няма гайда исканашите където бачкам наравно с тях в семейната фирма решиха на 23 да ми вземат кола, е90/е60, аз им отказах и с половината от тези пари отворих фирма с 4 маниаци също в it . та като видя некой дет си е скапал гърба на ягоди в англия за 330i примерно и после нема пари за бензин ми става некво стрнно за кво си използват главата
то секи иска да е гъзар, с яка кола и т.н, ама за гъзар на кредит не бях чувал все още
явно минава пред кифлите, видят е90 и викат ох котьо
![]()
Тоя с ягодите поне не е на кредит вэел че я си представи една е38 на кредит с 400лв эаплата и кат го викнеш на кафе се чуди ко да прай

Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!
.същата работа е и като си тъп!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
та като видя некой дет си е скапал гърба на ягоди в англия за 330i примерно и после нема пари за бензин ми става некво стрнно за кво си използват главата
Аз не съм брал ягоди, но да речем че и аз съм бил в чужбина и съм работил , като с по-голямата част от парите съм си купил кола . Не знам дали осънзаваш, че това се работи между семестрите и когато примерно на 23 години завършиш и започнеш прилична работа в сферата ти, едно 330и хич не е лошо допълнение към амбициозната ти визия . От другата страна, смотаняците които са се преебали с далеч по-смотани коли , които като разход даже са нагоре, намират няколко милиона причини да ти обяснят колко си зле, а те какви еродирани типове с голфове са .... но явно рева на шестака им действа зле

Тоя с ягодите поне не е на кредит вэел че я си представи една е38 на кредит с 400лв эаплата и кат го викнеш на кафе се чуди ко да прай
е ако заплатата е 400лв и кредита е за Е38 е тъпо , но принципно колите по света се купуват на лизинг, което си е вид кредит ... е месечната им вноска е малко по-малко от половината заплата , ама

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
acer написа:Е.Димитров написа:Ако още кара клиото,даже не ми го давай за пример,щото и аз познавам един дето пара има ама няма такъв мизерник,да не изпадам в подробности,но колата му е "ритни ме да запалим" а последното е,купи си хубав апарат,естествено втора употреба и не му се даваха 20 лева за сим карта та си я реза,прави и тн,а е голям човек,има бизнес,пари има...
а изстрещелняци на килограм, ама обратното е още по-смешно, гащи няма гайда исканашите където бачкам наравно с тях в семейната фирма решиха на 23 да ми вземат кола, е90/е60, аз им отказах и с половината от тези пари отворих фирма с 4 маниаци също в it . та като видя некой дет си е скапал гърба на ягоди в англия за 330i примерно и после нема пари за бензин ми става некво стрнно за кво си използват главата
то секи иска да е гъзар, с яка кола и т.н, ама за гъзар на кредит не бях чувал все още
явно минава пред кифлите, видят е90 и викат ох котьо
![]()
да да,това също е другата крайност на принципа "бъди длъжник на всички че да те помнят като умреш" ,което не само че е крайно тъпо,не е мъжкарско и общо взето пълен нещастник.
Виждал съм и такива,все се чуди от къде да изкрънка некой лев,бачкането било за тъпаците вика,кара някаква кола която си е заложил черния дроб и тн.
Ако е за секса,колата помага,но не е основното,то ако си пич и симпатяга,те жените ще те карат и връщат с техните коли само за да са до теб
acho.rs написа:та като видя некой дет си е скапал гърба на ягоди в англия за 330i примерно и после нема пари за бензин ми става некво стрнно за кво си използват главата
Аз не съм брал ягоди, но да речем че и аз съм бил в чужбина и съм работил , като с по-голямата част от парите съм си купил кола . Не знам дали осънзаваш, че това се работи между семестрите и когато примерно на 23 години завършиш и започнеш прилична работа в сферата ти, едно 330и хич не е лошо допълнение към амбициозната ти визия . От другата страна, смотаняците които са се преебали с далеч по-смотани коли , които като разход даже са нагоре, намират няколко милиона причини да ти обяснят колко си зле, а те какви еродирани типове с голфове са .... но явно рева на шестака им действа зле![]()
е ако заплатата е 400лв и кредита е за Е38 е тъпо , но принципно колите по света се купуват на лизинг, което си е вид кредит ... е месечната им вноска е малко по-малко от половината заплата , ама
ти говориш за прилична работа, аз говоря за познати които са си дали последният лев за мощно бмв

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
acer написа:acho.rs написа:та като видя некой дет си е скапал гърба на ягоди в англия за 330i примерно и после нема пари за бензин ми става некво стрнно за кво си използват главата
Аз не съм брал ягоди, но да речем че и аз съм бил в чужбина и съм работил , като с по-голямата част от парите съм си купил кола . Не знам дали осънзаваш, че това се работи между семестрите и когато примерно на 23 години завършиш и започнеш прилична работа в сферата ти, едно 330и хич не е лошо допълнение към амбициозната ти визия . От другата страна, смотаняците които са се преебали с далеч по-смотани коли , които като разход даже са нагоре, намират няколко милиона причини да ти обяснят колко си зле, а те какви еродирани типове с голфове са .... но явно рева на шестака им действа зле![]()
ти говориш за прилична работа, аз говоря за познати които са си дали последният лев за мощно бмвиначе човек може да кара и citroen c1 и пак да е амбициозен, но просто да е безразличен към колите. ся за златотърсачките да му връзват може, ама то такова ебане по-евтино ще му излезе по к**ва
Разбрах ти логиката, но на мен ми се струва че е*ане се цели с възможно най-новата кола, било то и 3то разряден кенеф на предно с 1.2 покойник под капака . След 2005-2006та оправиха дизайна на всички коли, даже и на киа и "народа" започна много да се вглежда в "новото" , пък било то и с показатели на дачия .
acho.rs написа:...с показатели на дачия...
По-ниски, по-ниски

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
taratora написа:acho.rs написа:...с показатели на дачия...
По-ниски, по-нискиДачията поне е евтина. Най-близката до Дачия корейска шитня е 2 пъти по-скъпа, а не предлага нищо допълнително за тези двойно повече пари
Не е баш така - има и ефтини кенефи на цената на най-големия кенеф

acho.rs написа:taratora написа:acho.rs написа:...с показатели на дачия...
По-ниски, по-нискиДачията поне е евтина. Най-близката до Дачия корейска шитня е 2 пъти по-скъпа, а не предлага нищо допълнително за тези двойно повече пари
Не е баш така - има и ефтини кенефи на цената на най-големия кенеф
Кои имаш в предвид, че аз от дачия по-евтини не знам? За "чисто нови" коли говорим нали

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Леле, щом и в тая тема се отклонихте от интересната част и го обърнахте в спор за коли, значи наистина сме големи фанатици у тоя форум 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде

70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5