Новата С класа 2014г. с въздушно окачване...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Новата С класа 2014г. с въздушно окачване...

Мнение от TUZara` » 02 Фев 2014, 12:13

Ви си говорете,ама ако до скоро бмв,ауди и мерцедес прогресираха с някаква умерена предполагаема еволюция,то последната генерация на целия им лист от модели изпревари ПОНЕ 1 поколение...И S-класата и е брутална,и C-класата и е хубава и изобщо всичките включително V-класата и бусовете....Явно главния им дизайнер е друг или поне е поел в друга посока...Всичките модели имат някакво загатване на последния CL-купе в линията си.Последната им генерация автомобили са толкова коренно различни от предпоследния,че все едно са се събрали борда на директорите и са решили ДИРЕКТНО да прескочат настоящия "бъдещ" модел и да пуснат направо следващия на поточната линия...A-класата същата работа...ДА,няма я агресията във визията на моделите както при новите БМВ и Ауди-заложили са на елегантност и плавни линии..Ние си пеем и си ги плюем по дефолт,ама определено изригнаха.Както и новия Рейндж Роувър Евоук...Същата работа...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 02 Фев 2014, 12:46

The7omahawk написа:Щото ако една кола беше само двигател, то ми е много интересно защо ще карат BMW половината от този форум :mhihi: Или и дачиите с 1.5 Рено мотор са с въздушно окачване?

То верно че двигателя на една кола е нищо ама пробвай да караш без него :mhihi:

TUZara`ти си уникален признавам ти го :lol: МБ се цели точно в твоята таргет група от Плевен!

Аватар

Мнение от TUZara` » 02 Фев 2014, 13:24

Цели се в "таргет група" много различна от моята и твоята приятелю.Те тия тъпи американци затова карат предимно Мерцедес,а не БМВ у Ауди от европейските марки,защото са прости като мене...Ти да си жив и здрав :) Цели се в потребителя с парите в джоба който трябва да избира между 333 коли от 1 и същ клас с подобни екстри,возия,визия и каквото се сетиш и се стреми естествено да е конкурентно способен-което е нормално...Карай си ти там 10 годишното бмв дет простия германец му се е нарадвал преди поне 9,и си мисли,че си в крак с великата Бима :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 02 Фев 2014, 13:25

Просто казвам, че Ханс, Джордж и Пиер, които ще изкарат C200 CDI или както ще се води от магазина ще им е през к?ра за повечето неща, на които ние, BMW-истите тук обръщаме внимание. Сякаш хората са спряли да купуват дизелови Мини-та, щото мотора бил от Пежо...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ilia1984 » 02 Фев 2014, 13:31

TUZara` написа:Те тия тъпи американци затова карат предимно Мерцедес,а не БМВ у Ауди от европейските марки,защото са прости като мене...

Най продаваните коли в САЩ са форд,тойота,хонда и нисан :mhihi: Едно си прав МБ се цели там където има пари при това много Китай ,Дубай,С.Арабия но не и САЩ ;) МБ като марка е в 70-те ,качеството е като на дачия а цената е каквато ще бъде след 10 години :mhihi:
Всеки нормален човек със законно изкарани пари ще се замисли преди да даде 40 000 евро за автомобил с двигател на дачия !

The7omahawk написа:Просто казвам, че Ханс, Джордж и Пиер, които ще изкарат C200 CDI или както ще се води от магазина ще им е през к?ра за повечето неща, на които ние, BMW-истите тук обръщаме внимание....

Ханс, Джордж и Пиер никога няма да си купи C200 CDI за 40 000 евро просто отива до най близкия дилър на дачия и си купува такава за 6 000 евро :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 02 Фев 2014, 13:53

Най продаваните коли в САЩ са форд,тойота,хонда и нисан :mhihi: Едно си прав МБ се цели там където има пари при това много Китай ,Дубай,С.Арабия но не и САЩ ;) МБ като марка е в 70-те ,качеството е като на дачия а цената е каквато ще бъде след 10 години :mhihi:
Всеки нормален човек със законно изкарани пари ще се замисли преди да даде 40 000 евро за автомобил с двигател на дачия !

С това вече и аз не мога да се съглася :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ilia1984 » 02 Фев 2014, 18:40

acho.rs написа: С това вече и аз не мога да се съглася :kuku:

Първо почни да караш по 10 000 км. на месец не на година пък тогава си дай мнението :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 02 Фев 2014, 20:59

До тук разбрахме, че си тираджия и мерцедес са допотопни автомобили - киип гоуен :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 02 Фев 2014, 21:05

Щом не му харесва МБ , сигурно е минал на някоя по-натокана Скания :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 02 Фев 2014, 21:22

Мерцедесите за нищо не стават, а? Напоследък доста почнах да се дразня от хейта на хората на където и да е насочен било то автомобилни марки или друго. Ей така тряя си хейтим, що? Като нещо на някой не му харесва просто казва/пише не ме кефи и тва е не ме интересува, а не да се стига до крайности като 200 мнения с прогресиращ хейт или пък в фейса имам едни мили хора фенове на суби дуби дуб дуб и всеки ден чета колко са зле БМВ-тата и как трябвало да им се забрани да се движат зимата :mhihi:

Айде със здраве
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ilia1984 » 02 Фев 2014, 22:44

acho.rs написа:До тук разбрахме, че си тираджия и мерцедес са допотопни автомобили - киип гоуен :yes:

На фона на твоето каране почти всеки водач в ЕС е тираджия :lol:

larbi написа:Мерцедесите за нищо не стават, а?

Еми като си представиш че по улиците на големите европейски градове ще видиш по малко мерцедеси от София си представи кой е по умен ;) Аз лично предпочитам рено и Шанз-Елизе пред с-класата и бароковият панел :lol:

п/с larbi няма да ме разбереш

Потребител
Аватар

Мнение от -Злой- » 04 Фев 2014, 1:12

ilia1984 написа:
-Злой- написа:Ти колега, колко коли с дизелови двигатели на Рено от ново поколение си карал? Имам преки впечатления от Clio 1.5dci и освен, че е изключително тих и трудно можеш да разбереш, че караш дизел, харчи под 5л./100км. градско. За малко повече от 3 години колата не е имала абсолютно никакви проблеми с двигателя - нито дюзи, нито маховици и т.н. На мнение съм, че френските комън-рейл дизели са най-добрите по отношение на икономичност, надежност и прецизност

Уникално купуваш си МБ с двигател на дачия брош 50 000 евро и си ти ! :mhihi:
Аз имам един въпрос към любителите на рено и МБ защо да се бъркаш 50 000 евро за новата С класа като може да си купиш една дачия със същият мотор за 5-6000 евро !?

Колега, ЦИТИРАШ МЕ НЕПРАВИЛНО!!!! Коригирай си поста, ако обичаш!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ilia1984 » 04 Фев 2014, 13:21

-Злой- написа:Колега, ЦИТИРАШ МЕ НЕПРАВИЛНО!!!! Коригирай си поста, ако обичаш!

Конкретно кое ? Че харчи 5/100 или че френските комън-рейл дизели са най добрите в света? :D
Дачията ще има същият двигател като С класа но ще струва 10 пъти по малко ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 04 Фев 2014, 15:11

ilia1984 написа:
-Злой- написа:Колега, ЦИТИРАШ МЕ НЕПРАВИЛНО!!!! Коригирай си поста, ако обичаш!

Конкретно кое ? Че харчи 5/100 или че френските комън-рейл дизели са най добрите в света? :D
Дачията ще има същият двигател като С класа но ще струва 10 пъти по малко ;)

Колега, нещата вървят към обединение и към минимизиране на разходите. Разбира се че ще се кооперират. И БМВ сътрудничат с ПСА и Тойота ама никой не е ревнал от това. Седалките им както казаха някъде ги шият в БГ, ама и от това никой не е ревнал. 10 пъти повече от дачие не струва. Дачията започва от 15к с ДДС, а МБ-тата от 50-60. не забравяй обаче факта, че ел. стъклата на Дачията не са автоматични - демек, държиш докато пуснеш или вдигнеш. Няма климатроник, няма дори автоматичен климатик. Не забравяй също така, че една част от цената на МБ е само за това, че на капака стои емблемата МБ, а като такава тя гарантира нещо. Нали се сещаш, че МБ няма да почне да произвежда някакъв тотален кош и да се изсере над 100 години история.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 04 Фев 2014, 16:37

TUZara` написа:Те тия тъпи американци затова карат предимно Мерцедес,а не БМВ у Ауди от европейските марки,защото са прости като мене...

Tи кога последно беше при американците?
Те затова БМВ държаха класацията за най-продаван луксозен автомобил в САЩ през последните 2-3 години - класация, която не помня да е оглавявана от мерцедес през последните 10 години. И накрая през 2013-та мерцедес ги изправари с 2-3 хиляди бройки, което е "огромна" преднина на фона на общите им продажби възлизащи на над 300 000 броя...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата