Top Gear сезон 21
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: Top Gear сезон 21
Всъщност този епизод беше добър, много ми хареса и хумора и глупостите изглеждаха добре 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Някой може ли да даде линк за епизода, когато бяха в Румъния на Трансфагарасан.
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
Djelebov написа:Току що гледах последната серия от снощи - този път цялото предаване е обикаляне на света с бракми от скрап, няма ревюта, няма коли..
Колега, нищо лично разбира се

- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
И аз тайничко им завиждам за професията 

"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
The Edge написа:Djelebov написа:Току що гледах последната серия от снощи - този път цялото предаване е обикаляне на света с бракми от скрап, няма ревюта, няма коли..
Колега, нищо лично разбира се, но наистина не мога да разбера хората, който гледат и очакват странни и несвойствени неща от Топ Гиър. Вчерашния т.н "Christmas special" не се различава по нищо, като идея, настроение, формат и визия от предишните такива през последните 10 години ... което всъщност си супер е
Просто предаването не е за всеки вкус, т.н ревюта, хумор и т.пр. обуславят своя собствена ниша и култура. Успеха им, имайки предвид 20-те сезона и огромния бюджет всяка година, прави тримата, най-високо платените лентяи и неврастеници- водещи в BBC
Няма друго такова предаване и професия в света
![]()
не бе, колега, аз харесвам Top Gear много, но просто харесвам 90% от сериите, където има от всичко - простотия, скрап коли, обикаляне по света и естествено ревю на автомобили..в този епизод няаше колите и бях разочарован - това си е лично мое чувство, на мене просто ми се гледаха и коли

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Djelebov написа:The Edge написа:Djelebov написа:Току що гледах последната серия от снощи - този път цялото предаване е обикаляне на света с бракми от скрап, няма ревюта, няма коли..
Колега, нищо лично разбира се, но наистина не мога да разбера хората, който гледат и очакват странни и несвойствени неща от Топ Гиър. Вчерашния т.н "Christmas special" не се различава по нищо, като идея, настроение, формат и визия от предишните такива през последните 10 години ... което всъщност си супер е
Просто предаването не е за всеки вкус, т.н ревюта, хумор и т.пр. обуславят своя собствена ниша и култура. Успеха им, имайки предвид 20-те сезона и огромния бюджет всяка година, прави тримата, най-високо платените лентяи и неврастеници- водещи в BBC
Няма друго такова предаване и професия в света
![]()
не бе, колега, аз харесвам Top Gear много, но просто харесвам 90% от сериите, където има от всичко - простотия, скрап коли, обикаляне по света и естествено ревю на автомобили..в този епизод няаше колите и бях разочарован - това си е лично мое чувство, на мене просто ми се гледаха и коли
Мога да те разбера, и аз си мисля, че ако имаше коли (които всеки ден виждаме) щеше да е още по-гот, но явно са решили да разнообразят

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
drevnia написа:Някой може ли да даде линк за епизода, когато бяха в Румъния на Трансфагарасан.
има ли сняг на трансфагарасан? отворен ли е?

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
drevnia написа:Някой може ли да даде линк за епизода, когато бяха в Румъния на Трансфагарасан.
14 сезон, 1 епизод

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вчера гледах 5 ти епизод от този сезон.
Сега,ясно е че е шоу,но гледам че представяха гоУф ws БМВ,където БМВ беше представено като...нестабилна кола...
Значи,аз карам подобен гоУф,DSG скоростна кутия със 7 скорости и мога да ви кажа че по-НЕстабилна кола от гоУфа не съм карал!!!
Ако се засилите с да кажем 140 и ви предстои завой...всъщност една колежка вече обра едни мантинели и то с 90 км/ч ,не дай си Боже да попаднете на неравност и задницата се опитва да ви изпревари.
Карал съм и еденичката (не същата като представената в филма) и колицата си е много удобна и стабилна на пътя,да не казвам че е в пъти по-тиха от вътре при 140-160 км/ч.
Вярно е само едно-багажника на голфа е по-голям от този на БМВ
Сега,ясно е че е шоу,но гледам че представяха гоУф ws БМВ,където БМВ беше представено като...нестабилна кола...
Значи,аз карам подобен гоУф,DSG скоростна кутия със 7 скорости и мога да ви кажа че по-НЕстабилна кола от гоУфа не съм карал!!!
Ако се засилите с да кажем 140 и ви предстои завой...всъщност една колежка вече обра едни мантинели и то с 90 км/ч ,не дай си Боже да попаднете на неравност и задницата се опитва да ви изпревари.
Карал съм и еденичката (не същата като представената в филма) и колицата си е много удобна и стабилна на пътя,да не казвам че е в пъти по-тиха от вътре при 140-160 км/ч.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:Вчера гледах 5 ти епизод от този сезон.
тва сравнение беше ебавка , иначе благодарско за информацията от първа ръка

70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5