Лепене на винетка с опция за отлепяне?
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Лепене на винетка с опция за отлепяне?
Колега "sineok_pi4_ " светкали са ти на винетката не за да разберат дали е добре залепена а да проверят дали е истинска
.

внимавайте с това фолио пред винетката
на изхода за пловдив при пежо (преди бившата карулка) има неква камера в средната лента
тая мити-камера снимала стикерите на го и винетките
та не знам ква точно е хавата, ама за всеки случай карайте в дясната лента
на изхода за пловдив при пежо (преди бившата карулка) има неква камера в средната лента
тая мити-камера снимала стикерите на го и винетките
та не знам ква точно е хавата, ама за всеки случай карайте в дясната лента

No bling at the Ring
Протекторите от този сайт, обаче обикновените, не матовите, стават идеално за тази цел.Поръчах 3 броя, два сложих на телефона и един за винетката.
www.screenprotector-bg.com
www.screenprotector-bg.com
Винетките винаги си ги лепвам първо на дънките и после на джама. Едвам едвам без да притискам. После се смъква супер лесно и мога да си я сложа на друга кола /не че имам де, но може/ Не остават никакви власинки и следи по винетката. Полицаи са ме спирали и са ми оглеждали винетката много старателно - проблеми не съм имал.
И аз не виждам смисъл всяка кола да има отделна винетка. Би трябвало да е много просто: движи ли се кола по междуградките пътища - да има винетка. Ама дали е една, дали са две, дали в гаража имаш още 5 коли и три буса, това не е от значение щом на този автомобил, който в момента е по пътищата има винетен стикер. Ако се наложи два или три от автомобилите ти да излизат извън града едновременно, тогава вече ще си купуваш винетки и за тях.
И аз не виждам смисъл всяка кола да има отделна винетка. Би трябвало да е много просто: движи ли се кола по междуградките пътища - да има винетка. Ама дали е една, дали са две, дали в гаража имаш още 5 коли и три буса, това не е от значение щом на този автомобил, който в момента е по пътищата има винетен стикер. Ако се наложи два или три от автомобилите ти да излизат извън града едновременно, тогава вече ще си купуваш винетки и за тях.
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Не прочетох цялата тема...И не съм правил гяволий с една винетка на две коли.Но да споделя че веднъж едно тъпо ченге като ме спря и бръкна с ръка да ми провери винетката и да я заглади хахахах заслужаваше шамар през пръстите,къде рови в на майка си...
Остана разочарован като видя че си е залепена както трябва.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Двама познати вече ми се оплакват, че годишните им винетки се саморазлепили ....
Не са ги магарили - просто почват да се самоотлепват

Не са ги магарили - просто почват да се самоотлепват

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ивчо написа:Двама познати вече ми се оплакват, че годишните им винетки се саморазлепили ....
Не са ги магарили - просто почват да се самоотлепват![]()
Някой си спестява по 10ug (микрограма), не го е срам

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
И аз съм много примерен и си плащам данъците и другите глупости,и аз съм с две коли в семейството като едната се кара само в града и не купувам две винетки,ама тая година ми се прецака баварката и ...кОр ,айде седмична винетка за пежото,е да ама докато я направят майсторите ,пак ми се наложи да излизам извън града и хоп още една минетка,та ме хвана яд ,че нея залепих с фолио и да си я свалям
,не съм за 70лв ама тея нямали да се задавят от лапане вече.хората са го измислили,в Словения винетки се плащат само за магистралите,а за републиканските пътища си караш гратис ако си европеец,или ти влиза в данъка на колата ако си словенец 

68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5