Недоволство от Aladin Foods
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Недоволство от Aladin Foods
За мен продължителността на живота е по-висока САМО заради по-напредналата медицина. Няма как всичко останало да е по-кофти, замърсено, ГМО и не знам си какво още, пък да живеем повече.

Spit-Fire написа:От къде излизат е едно на ръка, ама какво представляват? Нали петела има заслуга в крайна сметка с едни манипулации от негова страна...![]()
...
забавен си, въпреки че пишеш глупости

не е задължително яйцето да е оплодено за да бъде снесено.
кокошката така или иначе си снася яйца.
петела ти е необходим само ако имаш намерения да мътиш снесените яйца...
а яйцата в магазина са от кокошки селектирани за снасяне и във фермите, в които се отглеждат петли няма

та рупай спокойно- няма опасност да се забремениш от петльова сперма

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Достатъчно статии има в нета относно еволюцията на човешкия организъм през последните 200 години.
Просто потърсете и четете
Просто потърсете и четете

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тия сериозните неща се четат в учебници и книги. Нета не е за тая работа. Само за 5 мин мога да ти изнамеря по няколко статии "за" и "против" на всяко едно мнение, което ми посочиш. Несериозни са твърдения, че сме еволюирали да се справим с масовите отрови в храните.
Как да е, предмета на темата е твърде далеч от тези неща.
Как да е, предмета на темата е твърде далеч от тези неща.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
bum_bum написа:Т Несериозни са твърдения, че сме еволюирали да се справим с масовите отрови в храните.
Така е, но определено нашия организъм се справя по-добре от колкото би могъл този на човек - 3 поколения преди нас.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Да, но за да го докараш до там че да не те убива или инвалидизира ще трябват поне едни 10 000 години. Факт, че все още не можем да се справяме съвсем добре с хляба. А за да ни е още по-гадно те взеха че промениха генома на пшеницата преди 50-тина години и сега съвсем не става за ядене нищо житно. Ама както казах това е друга тема.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Баси колко глупости са се изписали в тая тема...
Кокошката трябва да я отпердаши петела, че да снесе
Ако ядеш захар се "диабетизираш"
Еволюираме само за 3 поколения
Явно биологията ви е била силен предмет в училище
А по темата за Аладин... Такива боклуци не съм ял от години... Само като мина покрай такава смрад и ми се повдига
Виж искендер-а е друга бира, особено ако го ядеш в Бурса, в ресторанта, където е измислен преди 150 години
Пекат го на дървени въглища, заливат го с истинско масло... 
Кокошката трябва да я отпердаши петела, че да снесе

Ако ядеш захар се "диабетизираш"

Еволюираме само за 3 поколения

Явно биологията ви е била силен предмет в училище

А по темата за Аладин... Такива боклуци не съм ял от години... Само като мина покрай такава смрад и ми се повдига

Виж искендер-а е друга бира, особено ако го ядеш в Бурса, в ресторанта, където е измислен преди 150 години

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
bum_bum написа: А за да ни е още по-гадно те взеха че промениха генома на пшеницата преди 50-тина години и сега съвсем не става за ядене нищо житно. Ама както казах това е друга тема.

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
и аз с моите бедни познания по биология мисля, че "еволюцията" не се случва толкова лесно. 200 години са нищо в човешкото развитие, няколко поколения и хоп приспособяваме се - това е несериозно. Според мен проблема, специално в момента е, че храната и всичко останало се движи основно от комерсиални цели - по-евтиното става за ядене, трябва да предложиш конкурентен продукт било то с палмово масло или хидрогенирани мазнини и т.н. или други все вредни неща. Нищо не е доказано на 100%, това са само теории и ... купуваш най-разпространеното, не е гаранция, че ще умреш, обаче в никакъв случай не си помагаш да си здрав. А бе едно кисело мляко не могат да произведат без химия, какво му е на обикновено краве мляко, че трябва да му добавят нещо? Просто е по-скъпо и неиздръжливо т.е. пак ще ти излезе скъпо да го поддържаш. И за всичко е така
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Естествения подбор е част от еволюцията и две поколения са достатъчно за да се селектира устойчивост към дюнерите на аладин
.Обаче поради факта че ние сме това което ядем - калпавата некачествена храна пълна със изкуствена мазнина ,изкуствена захар химикали консерванти и бог знае още какви гадости влагат в храните , ни променя бавно и сигурно към по-лошо .Промените не са лесни за проследяване понеже клетките в организма се подменят изцяло в продължение на приблизително 8 години .Вероятно има изследвания по въпроса но не са явно на дневен ред.Съвремената медицина има нужда от лоени топки с продължителност на съществуване поне 80 години за да източва финансов ресурс от здравните фондове .Така че не му мислете много - ако са решили да ни хранят с тор макар и завита в златно фолио ще го направят и окото им няма да мигне .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Колега, за кокошките се шегувах. Аз яйца си ям, не ме бърка от какви кокошки са.
Но за жалост ми се е налагало да чета дебелите учебници, да слушам онези досадни професори, да правя скучни експерименти в лабораториите и да поработвам отвреме навреме някакви неща свърани с бира, вино, ракии, водки, ромове, млечки продукти, хлебни и сладкарски изделия. Пък почти всичките ми познати работят или с меса, или със захари, или с анализ и контрол на хранителните продукти.
Та тъй де, запознат съм доста с това какво да ям и какво не.
Пък това дето ще го ядете на събора го хвалете само ако сте засели в доказано екологично чист район, зърно, което не сте купили на семена от някой агро аптека, което сте жънали собственоръчно и сте го направили на ярма, а после сте си хранили ЕКО домашното си прасенце с него, от където да си донесете пържолки на събора.
Ако ли не, всички ще ядем едни и същи лайна, само дето някои ще плащат по-скъпо за тях на място под огромния навес
И една задачка - закачка: Защо Анализ и контрол на хранителните продукти е една от най-желаните специалности в моя университет?
Но за жалост ми се е налагало да чета дебелите учебници, да слушам онези досадни професори, да правя скучни експерименти в лабораториите и да поработвам отвреме навреме някакви неща свърани с бира, вино, ракии, водки, ромове, млечки продукти, хлебни и сладкарски изделия. Пък почти всичките ми познати работят или с меса, или със захари, или с анализ и контрол на хранителните продукти.
Та тъй де, запознат съм доста с това какво да ям и какво не.
Пък това дето ще го ядете на събора го хвалете само ако сте засели в доказано екологично чист район, зърно, което не сте купили на семена от някой агро аптека, което сте жънали собственоръчно и сте го направили на ярма, а после сте си хранили ЕКО домашното си прасенце с него, от където да си донесете пържолки на събора.
Ако ли не, всички ще ядем едни и същи лайна, само дето някои ще плащат по-скъпо за тях на място под огромния навес

И една задачка - закачка: Защо Анализ и контрол на хранителните продукти е една от най-желаните специалности в моя университет?

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Назад се спомена и ред за бирата, била качествена в БГ. Аз знам, че се прави от "степчета", които се сипват във вода. Или не е вярно. Единствено Бекса имал някаква минимална ферментация. Аз бира си пия нормално 1-2 на хранене, мач и т.н.. от лятото-есента масовите марки нещо не са ми същите, вкус-аромат няма никой, все едно газирана вода. Астика кен си вземах често, на няколко пъти вече, без да е изтекла годността, дъхти на вкиснато.
Извинявам се за офф-а!

Извинявам се за офф-а!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Най-хубавата бира за мен в България по масовите места е Загорка и Хайнекена големия..като предпочитам даже Загорката. Бяха я развалили, но сега отново е по-хубава от другите..лично мнение 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Пичове, темата не беше ли за друго?
Пуснете си тема за обсъждане на еволюцията на човека и приспособяването и тва е...
От мимаса само леща
Дюнери от едно друго място, което не знам как се казва. Намира се на пресечката горе долу на Г.С.Раковски и Стефан Караджа.
Пуснете си тема за обсъждане на еволюцията на човека и приспособяването и тва е...
От мимаса само леща

Дюнери от едно друго място, което не знам как се казва. Намира се на пресечката горе долу на Г.С.Раковски и Стефан Караджа.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
randity написа:Моля заключете темата!!!
Обръщаш форума на БГ мама, а след това просто го захвърляш с думите "Моля заключете темата!!!"
WTF !?
Колкото и да са виновни "дюнерджиите" в твоя случай, толкова си виновен и Ти. Не се оправдавай "ама момичетата наделяха" дрън-дрън...
ТРОЛ!