Това брадатото...Евровизия...нормално ли е?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Това брадатото...Евровизия...нормално ли е?

Мнение от boksioraE39 » 13 Май 2014, 16:03

В интерес на истината "тия" който са допуснали нещото да спечели евровизия са много по-виновни от самото нещо.
2-пъти слушах без да го гледам,само и само да се хвана за нещо в самата песен но просто боклука си е боклук.. :banghead: :kuku:
Пробвайте да сравните тая смрад (извинявам се че се изразявам толкова крайно но...) с това: http://vbox7.com/play:ea39eb4d :bowdown:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Май 2014, 16:20

То това не е новост в Евровизия да се явяват някакви странни същества и да печелят ,преди известно време някакви немци ли бяха,немкини ли,лизбийки,по-преди онова чудо Дана Интернешънъл спечели,въобще мисля че евровизия става показателно за някаква извратеност и крива толерантност.
То май и нашето чудо се беше явил,азис

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 13 Май 2014, 17:28

Alek_SV написа:... статистически не ми се вързва как една до ся нямаше дето " да плати сметката" . :lol: :mhihi: :winky:

Ми не знам, аз постоянно влизам в спорове кой да плаща сметката, че и бензин са ми сипвали.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 13 Май 2014, 17:44

Изображение
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 13 Май 2014, 19:38

Песента не е толкова зле но, това да се прави на жена и да има брада си е шибана реклама на педерастията! :evil: :dummy:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 13 Май 2014, 20:04

следващия победител дано е явен педофил :ok: :yes: :banghead:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 14 Май 2014, 1:11

Alek_SV написа:
_galio_ написа:
Alek_SV написа:Високо мнение имаш за себе си :clap:

Къде па са тия жени дето осигуряват финансии :mhihi: ... как па една такава не ми седна на пасажерската седалка до ся. :lol:

Защо, за теб не се ли отнася?

Ами разминавате се явно. Те често си карат собствени коли, та няма нужда да сядат по пасажерски седалки.

Хах ... на пасажерски може да нямат нужда да сядата , ама на кожения имат и понеже явно не го зацепи ти пояснвам, че статистически не ми се вързва как една до ся нямаше дето " да плати сметката" . :lol: :mhihi: :winky:

То и McLaren F1 не си карал (сигурен съм че не си и виждал на живо), но ги има тия коли. Че и се карат не са само музейни.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Май 2014, 7:15

Най-доволни са ония от Жилет. Народа масово взе да си бръсне брадите :mhihi: Иначе "тъпите американци" доста се веселят с Евровизия. Наслаждавайте се:

https://www.youtube.com/watch?v=We1IvUe6KLo

(на английски)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 14 Май 2014, 7:50

Alek_SV написа:
_galio_ написа:Ами разминавате се явно. Те често си карат собствени коли, та няма нужда да сядат по пасажерски седалки.

Хах ... на пасажерски може да нямат нужда да сядата , ама на кожения имат и понеже явно не го зацепи ти пояснвам, че статистически не ми се вързва как една до ся нямаше дето " да плати сметката" . :lol: :mhihi: :winky:

Няма как да ти се върже... Не знам дали се сещаш, но то зависи от обкъжението :idea:
Направи си равносметка на колко години си, тези дето ти сядат на кожения на колко години са и какво са постигнали в живота...
Така като ти гледам изявите във форума, и като си представя как "цепиш мрака" с "мазната стойкаджийка", все ми е на акъла, че си някое вървежно тарикатче на 20-25 години, дето около него са само кифли, много разбиращи от БиееМВе и прекарващи 80% от вечерите си в син сити или fire.

От друга страна тия дето плащат сметката са такива с възможности и без възпитание... Никоя себеуважаваща се жена не би платила сметката, дори да има възможности :yes:
Последна промяна drago_pavlov на 14 Май 2014, 13:59, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Май 2014, 10:18

BMW_POWER написа:Най-доволни са ония от Жилет. Народа масово взе да си бръсне брадите :mhihi: Иначе "тъпите американци" доста се веселят с Евровизия. Наслаждавайте се:

https://www.youtube.com/watch?v=We1IvUe6KLo

(на английски)

Ае тоя с брадата поне да беше единствената изцепка ми то... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 14 Май 2014, 11:33

Kris написа:То и McLaren F1 не си карал (сигурен съм че не си и виждал на живо), но ги има тия коли. Че и се карат не са само музейни.

Колко бройки от тоя McLaren има ... аха .. така е ... е толкова са и тези въпросните дами :)

drago_pavlov написа:
Alek_SV написа:
_galio_ написа:Ами разминавате се явно. Те често си карат собствени коли, та няма нужда да сядат по пасажерски седалки.

Няма как да ти се върже... Не знам дали се сещаш, но то зависи от обкъжението :idea:
Направи си равносметка на колко години си, тези дето ти сядат на кожения на колко години са и какво са постигнали в живота...
Така като ти гледам изявите във форума, и като си представя как "цепиш мрака" с "мазната стойкаджийка", все ми е на акъла, че си някое вървежно тарикатче на 20-25 години, дето около него са само кифли, много разбиращи от БиееМВе и прекарващи 80% от вечерите си в син сити или fire.

От друга страна тия дето плащат сметката са такива с възможностти и без възпитание... Никоя себеуважаваща се жена не би платила сметката, дори да има възможности :yes:

Сладур :)

От кога е задължително условие кифлите да разбират от БМВ. Колата я карам аз и я разбирам достатъчно .

И въобще като ти чета мнението си пасваш идеално в категория - злобен , смачкан от животеца HATER от село . Добре си дошъл в блок листата ми . :bchug:

_galio_ написа:
Alek_SV написа:... статистически не ми се вързва как една до ся нямаше дето " да плати сметката" . :lol: :mhihi: :winky:

Ми не знам, аз постоянно влизам в спорове кой да плаща сметката, че и бензин са ми сипвали.

Взимам пример и почвам и аз ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 14 Май 2014, 11:41

Alek_SV написа:И въобще като ти чета мнението си пасваш идеално в категория - злобен , смачкан от животеца HATER от село . Добре си дошъл в блок листата ми . :bchug:

:mhihi:
Благодаря ти, че ми помогна да се самоопределя :winky:
Добре дошъл и на теб в голЕмото село :clap:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 14 Май 2014, 13:30

Alek_SV написа:
Kris написа:То и McLaren F1 не си карал (сигурен съм че не си и виждал на живо), но ги има тия коли. Че и се карат не са само музейни.

Колко бройки от тоя McLaren има ... аха .. така е ... е толкова са и тези въпросните дами :)

drago_pavlov написа:
Alek_SV написа:

От друга страна тия дето плащат сметката са такива с възможностти и без възпитание... Никоя себеуважаваща се жена не би платила сметката, дори да има възможности :yes:

Сладур :)

От кога е задължително условие кифлите да разбират от БМВ. Колата я карам аз и я разбирам достатъчно .

И въобще като ти чета мнението си пасваш идеално в категория - злобен , смачкан от животеца HATER от село . Добре си дошъл в блок листата ми . :bchug:

_galio_ написа:

Взимам пример и почвам и аз ;)

Дадох McLaren-на за пример само, не е нужно да влизаме в детайли колко бройки имало и т.н. А аз си мисля че нещо ти се иска да си "държанка" (по-дуртичките му викаме "зет на къща"), но повярвай ми не е за всеки това.

А и дори да не е от тези гадните мадами, ти как ще се чувстваш? Това с черпенето ако нещо няма повод, не бих я оставил да плати.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 15 Май 2014, 15:25

Провокация. Тоя конкурс винаги е бил политически!!!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата