Градушка - Този път беше силно
Модератор: Общи модератори
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: Градушка - Този път беше силно
Чист късмет ли извадих или Е34-ките са с много дебела ламарина- не знам, но имам само цъфнал преден прозорец ниско доло в ляво.
Бях в Люлин, намлати си я едрата градушка, всички коли около нея са като тренировъчни мишени за войнишка прашка и нямат здрав заден прозорец, а моя танк има точно 2 много леки вдлъбнатинки и около 4-5 сантиметрова "розичка" на предния прозорец! Не знам късмет ли е или просто се потвърждава теорията ми, че трябва да си караме старите БМВ-та вовеки...
Мисля да запаля свещичка, ей така, защото късмета идва само ако го търсиш!
В тоя ред на мисли искам да питам- някой ползвал ли е услугата "ремонтиране на щета по авто стъкло"? Знам, че ги пълнят с нещо си ама не знам, става ли?
Бях в Люлин, намлати си я едрата градушка, всички коли около нея са като тренировъчни мишени за войнишка прашка и нямат здрав заден прозорец, а моя танк има точно 2 много леки вдлъбнатинки и около 4-5 сантиметрова "розичка" на предния прозорец! Не знам късмет ли е или просто се потвърждава теорията ми, че трябва да си караме старите БМВ-та вовеки...

Мисля да запаля свещичка, ей така, защото късмета идва само ако го търсиш!
В тоя ред на мисли искам да питам- някой ползвал ли е услугата "ремонтиране на щета по авто стъкло"? Знам, че ги пълнят с нещо си ама не знам, става ли?
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Късмет си извадил, моята Е34ка е зле. 5 см. парчета лед падаха, коя ламарина ще издържи? На места градушката е била по-ситна, затова някои нямат щети, не е до дебелина на ламарина. Майната му...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
От всичкото многоговорене, на което сме изключително способни след, но никога преди някое природно бедствие, изниква един съществен въпрос:
За какво ни е тази система за оповестяване, ако не за именно такива събития?
Оказа се, че РВД, метеорологии, а 100% и военни, са... "наблюдавали"
този облак около половин час
...
Е защо бе идиоти, само наблюдавате? Можеше да се ограничат щетите по много начини... но можеше, никога може, при нас
Оказа се, че РВД, метеорологии, а 100% и военни, са... "наблюдавали"

Е защо бе идиоти, само наблюдавате? Можеше да се ограничат щетите по много начини... но можеше, никога може, при нас

Такова нещо никога не съм виждал. Колата е като след пейнтбол, за пострадалите мога единствено мога да ви препоръчам MBM Cars http://www.facebook.com/mbmcars работил съм при тях и знам че всичко се изпипва както трябва и дават гаранция.
Владо написа:От всичкото многоговорене, на което сме изключително способни след, но никога преди някое природно бедствие, изниква един съществен въпрос:
Оказа се, че РВД, метеорологии, а 100% и военни, са... "наблюдавали"този облак около половин час
...
Ми явно са нямали с какво да стрелят,по нагоре се спомена че нямало да им стигнат.Това държава да не може да си позволи средства за борба с градушка.....Надявам се нашите застрахователи да могат да поемат тази жега,че май хич не са малко щетите

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Din написа:Надявам се нашите застрахователи да могат да поемат тази жега,че май хич не са малко щетите
Не ги мисли застрахователите, има едно нещо дето се нарича презастраховане ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Дали ще имам проблем ако чак другата седмица отида за оглед на щети?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:Дали ще имам проблем ако чак другата седмица отида за оглед на щети?
При кои си?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
deyan-enchev написа:boksioraE39 написа:Дали ще имам проблем ако чак другата седмица отида за оглед на щети?
При кои си?
Армеец.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Даже по-добре следващата седмица. Пред Армеец са с номера и са около 300 човека а и няма как да те върнат!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:deyan-enchev написа:boksioraE39 написа:Дали ще имам проблем ако чак другата седмица отида за оглед на щети?
При кои си?
Армеец.
http://www.armeec.bg/news/tsentrovete-z ... kapatsitet
Увеличава се срокът за подаване на заявления от 7 на 15 работни дни. Формуляр Уведомление за щета може да бъде изтеглен от тук или от сайта на дружеството www.armeec.bg, секцията „Помощ при щета“. Необходимо е да се представи документ за собственост на увреденото имущество (за пострадалите автомобили – регистрационен талон) .
Аз също съм при тях
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Във връзка с градушката в гр. София от 08.07.2014 г. Ви предоставяме актуална информация за сроковете за завеждане на щети:
За Булстрад
- срокът за завеждане на щети по Каско и Имущество е до 31-ви юли 2014 г.
Ликвидационните центрове по застраховка Каско ще работят с удължено работно време от 08:00 до 19:30 ч.
Не се изисква бележка от метеорологичните служби и обаждане в Кол центъра на компанията.
За Виктория
- срокът за завеждане на щети по Каско и Имущество е 7 дневен.
Не се изисква бележка от метеорологичните служби.
За ДЗИ
- срокът за завеждане на щети по Каско и Имуществ е 25 дни.
До 11.07.2014 г. пунктовте за завеждане на автомобилни щети ще работят с удължено работно време до 19.30 ч., а на 12 и 13.07.2014 г. (събота и неделя) от 09:00 до 16:00 ч.
Не се изисква бележка от метеорологичните служби и обаждане на мобилните групи на компанията.
За Бул Инс
- срокът за завеждане на щети по Каско е до 21.07.2014 г. Работното време на ликвидационните офиси е удължено от 8:00 - 20:00 ч., като ще работят в събота и неделя.
За Лев Инс
- срокът за завеждане на щети по Каско и Имущество е 15 дни. Работното време на ликвидационните офиси през следващите дни е удължено от 08:00 - 19:30 ч. като ще работят в събота и неделя.
Не се изисква бележка от метеорологичните служби и обаждане на мобилните групи на компанията.
За Армеец
- срокът за завеждане на щети по Каско е 15 дни. Ликвидационните центрове ще работят в събота и неделя с делнично работно време.
За Уника
- Центърът за огледи на ул."Самоков" №60 ще работи с разширено работно време до 19:00 ч през тази седмица. Огледи ще могат да се извършват и в офисите на УНИКА намиращи се на ул."Юнак" №11-13 и на ул."Искър" №8. Претенции по имуществени застраховки, относно увреждания по стъклопакети ще бъдат обработвани по „Бърза ликвидация“ (срещу предоставяне на снимки и описание на увреждането).
- срокът за завеждане на щети по Имущество е до края на месец юли.
Актуална информация може да следите и в секцията Новини в сайта на SDI:
http://www.sdi.bg/web/news/shteti-ot-gr ... html?__p=1
Пълна информация и съдействие може да получите на нашия безплатен телефон за клиенти 0800 11 300, както и в офисите на SDI.
За Булстрад
- срокът за завеждане на щети по Каско и Имущество е до 31-ви юли 2014 г.
Ликвидационните центрове по застраховка Каско ще работят с удължено работно време от 08:00 до 19:30 ч.
Не се изисква бележка от метеорологичните служби и обаждане в Кол центъра на компанията.
За Виктория
- срокът за завеждане на щети по Каско и Имущество е 7 дневен.
За ДЗИ
- срокът за завеждане на щети по Каско и Имуществ е 25 дни.
До 11.07.2014 г. пунктовте за завеждане на автомобилни щети ще работят с удължено работно време до 19.30 ч., а на 12 и 13.07.2014 г. (събота и неделя) от 09:00 до 16:00 ч.
За Бул Инс
- срокът за завеждане на щети по Каско е до 21.07.2014 г. Работното време на ликвидационните офиси е удължено от 8:00 - 20:00 ч., като ще работят в събота и неделя.
За Лев Инс
- срокът за завеждане на щети по Каско и Имущество е 15 дни. Работното време на ликвидационните офиси през следващите дни е удължено от 08:00 - 19:30 ч. като ще работят в събота и неделя.
За Армеец
- срокът за завеждане на щети по Каско е 15 дни. Ликвидационните центрове ще работят в събота и неделя с делнично работно време.
За Уника
- Центърът за огледи на ул."Самоков" №60 ще работи с разширено работно време до 19:00 ч през тази седмица. Огледи ще могат да се извършват и в офисите на УНИКА намиращи се на ул."Юнак" №11-13 и на ул."Искър" №8. Претенции по имуществени застраховки, относно увреждания по стъклопакети ще бъдат обработвани по „Бърза ликвидация“ (срещу предоставяне на снимки и описание на увреждането).
- срокът за завеждане на щети по Имущество е до края на месец юли.
Актуална информация може да следите и в секцията Новини в сайта на SDI:
http://www.sdi.bg/web/news/shteti-ot-gr ... html?__p=1
Пълна информация и съдействие може да получите на нашия безплатен телефон за клиенти 0800 11 300, както и в офисите на SDI.
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
А знаете ли дали трябва да им се обадиш, за да "регистрат" щетата, или направо да се завежда в армеец в този 15 работни дни срок?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
deyan-enchev написа:boksioraE39 написа:deyan-enchev написа:boksioraE39 написа:Дали ще имам проблем ако чак другата седмица отида за оглед на щети?
При кои си?
Армеец.
http://www.armeec.bg/news/tsentrovete-z ... kapatsitet
Увеличава се срокът за подаване на заявления от 7 на 15 работни дни. Формуляр Уведомление за щета може да бъде изтеглен от тук или от сайта на дружеството http://www.armeec.bg, секцията „Помощ при щета“. Необходимо е да се представи документ за собственост на увреденото имущество (за пострадалите автомобили – регистрационен талон) .
Аз също съм при тях
И аз съм при тях.
Обявих на телефона и даже ми казаха, че е без срок поради многото коли.
Все пак ще гледам да се включа в 15-те дена за по-сигурно.
Doberman_vas написа:А знаете ли дали трябва да им се обадиш, за да "регистрат" щетата, или направо да се завежда в армеец в този 15 работни дни срок?
май не е нужно, но аз за по-сигурно звъннах. Те не дават номер или нещо друго

Последна промяна K_Ilkov на 09 Юли 2014, 10:36, променена общо 1 път

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...