Въпрос за джип :)
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Re: Въпрос за джип :)
barty написа:^ Колега, имаш ли впечатление от ГЧ но с 3.0CRD, който също е МБ? Говорим за модела след 2006г.
Косвени! Двигателя е добър, но иска 13л масло(х30лв), отделно скорости и т.н. Обичайните дреболии за новите коли и евентоално дюзи до колкото всеки по-нов дизел страда от това, но не съм чувал да са проблемни като цяло. Без въздушно окачване = един проблем по-малко. Части могат да се поръчват от различни места, за окачването от USA до колкото знам. За парите си е екстра!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
valery написа:barty написа:^ Колега, имаш ли впечатление от ГЧ но с 3.0CRD, който също е МБ? Говорим за модела след 2006г.
Косвени! Двигателя е добър, но иска 13л масло(х30лв), отделно скорости и т.н. Обичайните дреболии за новите коли и евентоално дюзи до колкото всеки по-нов дизел страда от това, но не съм чувал да са проблемни като цяло. Без въздушно окачване = един проблем по-малко. Части могат да се поръчват от различни места, за окачването от USA до колкото знам. За парите си е екстра!
10л масло събира не 13.
- valery
- кандидат ентусиаст
-
k-hristov написа: ...10л масло събира не 13.
Прав си, сега го проверих! За 13л знам от човек, който оправя такива коли, което току що разклати малко доверието ми към него!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
За Гранд Чероки 2007-8г. Пак е много 10 л. масло за 3.0л. КРД комън рейл 218 коня си мисля?
Не съм имал досег до такива животни ама егати
- колко литра масло ще събира динозавъра Туарег В 10 ТДИ 5.0л. или пък Ку 7 В12цл. 500 к.с...
- сигурно 18-20 литра масло
Не съм имал досег до такива животни ама егати
- колко литра масло ще събира динозавъра Туарег В 10 ТДИ 5.0л. или пък Ку 7 В12цл. 500 к.с...
- сигурно 18-20 литра масло

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Много-малко, това е, а и наям пряка зависимост. Моя като е 4.7(но бензин) събира 5.7л. Добър двигател, добро предаване, добро окачване=добра кола.
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5