Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

Мнение от boksioraE39 » 21 Сеп 2014, 14:17

Самсунга не е лош и гласувам за него.
Иначе ще посъветвам повечето гъзета че по-добре хуявей в кеш отколкото айфон на лизинг. , :)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 21 Сеп 2014, 15:32

Кефи ме как авторът на темата дори не е попитал за iPhone, но най-често споменаваният телефон в темата е именно той :mhihi: Много интересно защо е така...
Иначе от изброените 3 може би бих се спрял на HTC, като бих обърнал внимание и на Z1-2, горе-долу са в този диапазон и те :yes:

ПП- а какъв точно е проблемът с купуването на техника, независимо дали е телефон, на изплащане? Ако не можеш да извадиш 1200лв кеш си по-малко човек и не можеш да си купиш премиум апарат ли? :shock:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 21 Сеп 2014, 15:44

Не,разбира се че можеш просто познавам хора с Е36ци за 2000лв и аифон пак за почти толкова на лизинг,надценяване е.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 21 Сеп 2014, 15:59

liloff написа:Аз умирам от кеф на всяко пускане на нов айфон :)
Опашките пред магазините ме разбиват. Вчера отделих 5 минути от живота си да помисля що аджеба има такива опашки, като можеш да си го поръчаш онлайн.
... не можах да го измисля :)

Като отвориш ebay и ще разбереш ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Сеп 2014, 20:38

alozavar написа:Кефи ме как авторът на темата дори не е попитал за iPhone, но най-често споменаваният телефон в темата е именно той :mhihi: Много интересно защо е така...
Иначе от изброените 3 може би бих се спрял на HTC, като бих обърнал внимание и на Z1-2, горе-долу са в този диапазон и те :yes:

ПП- а какъв точно е проблемът с купуването на техника, независимо дали е телефон, на изплащане? Ако не можеш да извадиш 1200лв кеш си по-малко човек и не можеш да си купиш премиум апарат ли? :shock:

Напротив,самото заглавие пише "Най-висок клас Smart Phone",което само по себе си пита за най-високите класове,IPhote пък правят само висок клас апарати и от самосебе си се включва в този въпрос.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 21 Сеп 2014, 21:49

Привет колега.Аз ползвам вече три години Самсунг Галакси Ноте 1.Мога да каже че това е най-издръжливият телефон който съм имал(след нокията с фенерче) Брат ми ползва следващия Ноте 2 вече 2 години също никакви проблеми.Знам че всички ще ме хейтнат че това са големи плочки и т.н но смело мога да кажа че са много по-надеждни от С5 или С4 или другите модели на Самсунг.
Успех. :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше: е36,e39,e61..

Мнение от hummer » 21 Сеп 2014, 21:58

+ за нотовете ,този е падал ,мокрен и кви ли не гърчове е видял за 1 година :lol: И още работи :shock:

само сензорните бутони не светят :lol:

7525127l.jpg

ОБАЧЕ ИСКАМ ДА КАЖА ,ЧЕ ГОЛЯ ЧАСТ ОТ ТОВА МУ СЕ СЛУЧИ ЗАРАДИ РАЗМЕРИТЕ МУ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Сеп 2014, 22:46

b00st написа:Като отвориш ebay и ще разбереш ;)
Е не разбирам :) Обяснете ми :) Кво толкова има в ибей? Нови 6-ици с доставката са по 600 паунда фабрично отключени. С договор не коментираме, понеже си зависи от държавата.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Сеп 2014, 0:08

Ми в US е $650. Можеш да си ги пуснеш съвсем спокойно в бейа на търг и европейците веднага накацват. Иначе чакаш по 3-4 седмици доставка онлайн.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 22 Сеп 2014, 1:20

Колега,тва да питаш кой е най-високия клас на смарт телефон е като да питаш коя е най-хубава жена/кола на света и т.н,за един iphone 6 е най-добрия ,за друг Samsung s3 е супер ,в крайна сметка има доста сайтове в които можеш да сравниш техническите характиристики на дадените телефони и да се прекръстиш (ако това е покупката на живота ти) и да вземеш един.Аз лично съм със Sony Xperia z2 и към момента съм безкрайно доволен от към качество - цена ,бърз е ,не забива и батерията държи средно по 2 дни ,някой път и по повече в зависимост по колко се ползва. :yes:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 22 Сеп 2014, 2:12

Когато се купува висок клас Smartphone се гледа някой който е излезнал доста скоро или ще излиза доста скоро за да хванеш цялата поддръжка която е малко под(или) 2 години. Ето мойте предложения. Ще ги подредя по дата.

1.Motorola Nexus 6
2.Lenovo Vibe X2
3.Samsung Galaxy Note 4
4.Apple iPhone 6
5.Apple iPhone 6 Plus
6.Motorola Moto X (2014)
7.Samsung Galaxy Alpha (S801)
8.Lenovo Vibe Z2 Pro
9.Sony Xperia Z3
10.HTC One
11.LG G3 A
12.Sony Xperia Z2
13.Lenovo S860

Аз гласувам за Moto X (2014) или Samsung Galaxy Alpha :lol: , ако ти се чака още малко най-добре Nexus 6

Ако ще даваш много пари за телефон гледай поне да бъде по-нов.

И в крайна сметка зависи какво си търсиш. Ако искаш нещо оптимизирано с което да не се занимаваш много и да не си губиш времето с глупости отговора е един - iPhone
Ако искаш на плажа да виждаш кой ти се обажда отговора пак е един - iPhone. Нищо не може да замени Retina дисплея повярвайте ми.
Не,че другите телефони са лоши,но на пряка слънчева светлина нищо не се вижда, и искат малко повече играчка докато се персонализира спрямо човек. Общо взето това е. компромис винаги ще има.

Eмилио Димитров написа:
Alek_SV написа:А Lenovo-то някой ползвал ли го е и как е спрямо Sony-то.

от две седмици ползвам s860. накратко, масивен метален корпус от тъмно сив алуминий 5.3 дисплей, 2-рам, 4ядрен процесор, 4000 милиампера батерия, андроид кит кат, две сим, 16гб. недостатъци няма слот за карта памет. досега нищо не ми е крашнало. игри от по 2гб си вървят без грам засечка. с по един два часа фифа, малко вайбър, малко разговори около пет дни. цветово е ок. дали показва 16000000цвята или 15999991цвята окото ми не е сертифицирано по БДС за го разбере. Камерата на светло е ок. На тъмно хич я няма като почти всички телефони. цена с договор 300-350лв.

S860 е много добър избор. Специално от към батерия няма кой да го бутне.
/добавих го в списъка даже/ :yes:

--

Само не знам защо така последните 2 страници се говори лошо за iPhone, като не ви харесва цената не си го купувате. (Цената не е скъпа просто е надута в България)
Апаратите са им страхотни, няма втори такива. Това е най-чакания телефон в цял свят и съм сигурен, че щом е излезнал всеки от вас е чул характеристиките му и е чул, че вече се продава и тн. Това не се случва с много апарати, да не кажа с никой друг. И сами знаете когато много се говори предварително за нещо, накрая очакванията не се оправдават. И пак е най-продавания телефон и разбива всички рекорди. Дисплея и iOS-a правят целия телефон. Просто нямат аналог.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 22 Сеп 2014, 3:26

Само да вметна,че моята iPhone 4 изглежда в пъти по -добре след 4 годишно ползване без протектори и кейсове от всеки друг 1-2 годишен телефон.Да не говорим за постоянната 4 годишна софтуерна поддръжка и двете години гаранция от страна на производителя.не смятам,че Самсунг или който и да е друг биха били някаква конкуренция.Даже ми е малко смешно като си помисля как хващам самсунга в ръка...ми той си е откровено казано отвратителен

Sent from my iPhone using Tapatalk
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Сеп 2014, 13:02

За софтуерната поддръжка... iPhone e много над Андроид. С 2010-та модела до миналата седмица беше поддържан. Не е толкова шарена операционната система. Значително по-опростена е, но затова пък всичко си работи дори след няколко години употреба.

Автора може ли да сподели какво толкова не му харесва? Аз залагам на iTunes :lol: :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 22 Сеп 2014, 13:25

Да за сравнение мога да кажа за Samsung Galaxy Nexus реалната му поддръжка беше година и половина и просто я спряха, а уж гугъл телефон, а имаше още доста потенциал :kuku: луди хора ! И от там се почва ако искаш по нова версия само CustomROM и си на проба грешка, защото читав CustomROM се намира трудно. Винаги нещо не му работи :lol:, абе направо отвратително. После как да дадеш пари за някой ФЛАГМАН с андроид, то са направо грешно дадени пари ама к'во да правиш. Единственото нещо за което бих дал пари с андроид в момента е точно Lenovo S860. В ebay са по 200$ и поне знаеш,че не си си дал парите на вятъра за някой флагман (900-1000лв.) с поддръжка от година и половина. :kuku: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 22 Сеп 2014, 13:45

Абе хора каква поддръжка искате 10 години ли :?: Хайде да се замислим колко % от хората , които им се дават над 1000лв за телефон ще си го позлват още 10 години напред :kuku:
Масово телефоните се сменят през 1 , максимум 2/3 години е за тоя период даже и отгоре топ Андроидите в момента си имат необходимата поддръжка откъм софтуер. Просто политиката на google е такава.
Айфона е хубав да , но до момента всичките бяха с едни и същи малки 4" дисплей , никакво разнообразие , никаква промяна от 2010 година като от 3.5" пораснаха на 4" :mhihi: :clap:
Чак през 2014 края се сетиха да пуснат телефон с малко по-голям диагонал на дисплея - 5.5" :mhihi: К'во да говорим повече.
Андроид има от всичко и по много , както има разнообразие откъм персонализация на телефона , така има и разнообразие от различните телефони с различни характеристики - метал , стъкло , пластмаса , кожа от пластмаса :lol: и т.н.
Да не говорим за цените м/у Айфоните и останалия свят :mhihi:
Ето просто пример за момента - iPhone 6+ в мобилето струва само 2600лв , 6-цата малко по-малко 2100лв :lol:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... one-6-plus
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... e-iphone-6

HTC M8 , Z2 , S5 , G3 са на цени от 890 до 950лв :roll: Пък да не говорим ако си вземеш сега една чисто нова 6-чка дали ще можеш да си слагаш някакви кракнати приложения или ще трябва пак да плащаш като поп и за приложения :mhihi:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3805/htc-one-m8
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... -galaxy-s5
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... -xperia-z2
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3829/lg-g3

Всеки тук говори за някакви модели андроид отпреди 4-5 години , никой не съм видял с актуален смарт да се оплаче :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата