Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Модератор: Общи модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Самсунга не е лош и гласувам за него.
Иначе ще посъветвам повечето гъзета че по-добре хуявей в кеш отколкото айфон на лизинг. ,
Иначе ще посъветвам повечето гъзета че по-добре хуявей в кеш отколкото айфон на лизинг. ,

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Кефи ме как авторът на темата дори не е попитал за iPhone, но най-често споменаваният телефон в темата е именно той
Много интересно защо е така...
Иначе от изброените 3 може би бих се спрял на HTC, като бих обърнал внимание и на Z1-2, горе-долу са в този диапазон и те
ПП- а какъв точно е проблемът с купуването на техника, независимо дали е телефон, на изплащане? Ако не можеш да извадиш 1200лв кеш си по-малко човек и не можеш да си купиш премиум апарат ли?

Иначе от изброените 3 може би бих се спрял на HTC, като бих обърнал внимание и на Z1-2, горе-долу са в този диапазон и те

ПП- а какъв точно е проблемът с купуването на техника, независимо дали е телефон, на изплащане? Ако не можеш да извадиш 1200лв кеш си по-малко човек и не можеш да си купиш премиум апарат ли?

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Не,разбира се че можеш просто познавам хора с Е36ци за 2000лв и аифон пак за почти толкова на лизинг,надценяване е.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
liloff написа:Аз умирам от кеф на всяко пускане на нов айфон
Опашките пред магазините ме разбиват. Вчера отделих 5 минути от живота си да помисля що аджеба има такива опашки, като можеш да си го поръчаш онлайн.
... не можах да го измисля
Като отвориш ebay и ще разбереш

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
alozavar написа:Кефи ме как авторът на темата дори не е попитал за iPhone, но най-често споменаваният телефон в темата е именно тойМного интересно защо е така...
Иначе от изброените 3 може би бих се спрял на HTC, като бих обърнал внимание и на Z1-2, горе-долу са в този диапазон и те![]()
Напротив,самото заглавие пише "Най-висок клас Smart Phone",което само по себе си пита за най-високите класове,IPhote пък правят само висок клас апарати и от самосебе си се включва в този въпрос.
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Привет колега.Аз ползвам вече три години Самсунг Галакси Ноте 1.Мога да каже че това е най-издръжливият телефон който съм имал(след нокията с фенерче) Брат ми ползва следващия Ноте 2 вече 2 години също никакви проблеми.Знам че всички ще ме хейтнат че това са големи плочки и т.н но смело мога да кажа че са много по-надеждни от С5 или С4 или другите модели на Самсунг.
Успех.
Успех.

+ за нотовете ,този е падал ,мокрен и кви ли не гърчове е видял за 1 година
И още работи
само сензорните бутони не светят
ОБАЧЕ ИСКАМ ДА КАЖА ,ЧЕ ГОЛЯ ЧАСТ ОТ ТОВА МУ СЕ СЛУЧИ ЗАРАДИ РАЗМЕРИТЕ МУ

само сензорните бутони не светят

ОБАЧЕ ИСКАМ ДА КАЖА ,ЧЕ ГОЛЯ ЧАСТ ОТ ТОВА МУ СЕ СЛУЧИ ЗАРАДИ РАЗМЕРИТЕ МУ

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Е не разбирамb00st написа:Като отвориш ebay и ще разбереш

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Ми в US е $650. Можеш да си ги пуснеш съвсем спокойно в бейа на търг и европейците веднага накацват. Иначе чакаш по 3-4 седмици доставка онлайн.
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Колега,тва да питаш кой е най-високия клас на смарт телефон е като да питаш коя е най-хубава жена/кола на света и т.н,за един iphone 6 е най-добрия ,за друг Samsung s3 е супер ,в крайна сметка има доста сайтове в които можеш да сравниш техническите характиристики на дадените телефони и да се прекръстиш (ако това е покупката на живота ти) и да вземеш един.Аз лично съм със Sony Xperia z2 и към момента съм безкрайно доволен от към качество - цена ,бърз е ,не забива и батерията държи средно по 2 дни ,някой път и по повече в зависимост по колко се ползва. 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Когато се купува висок клас Smartphone се гледа някой който е излезнал доста скоро или ще излиза доста скоро за да хванеш цялата поддръжка която е малко под(или) 2 години. Ето мойте предложения. Ще ги подредя по дата.
1.Motorola Nexus 6
2.Lenovo Vibe X2
3.Samsung Galaxy Note 4
4.Apple iPhone 6
5.Apple iPhone 6 Plus
6.Motorola Moto X (2014)
7.Samsung Galaxy Alpha (S801)
8.Lenovo Vibe Z2 Pro
9.Sony Xperia Z3
10.HTC One
11.LG G3 A
12.Sony Xperia Z2
13.Lenovo S860
Аз гласувам за Moto X (2014) или Samsung Galaxy Alpha
, ако ти се чака още малко най-добре Nexus 6
Ако ще даваш много пари за телефон гледай поне да бъде по-нов.
И в крайна сметка зависи какво си търсиш. Ако искаш нещо оптимизирано с което да не се занимаваш много и да не си губиш времето с глупости отговора е един - iPhone
Ако искаш на плажа да виждаш кой ти се обажда отговора пак е един - iPhone. Нищо не може да замени Retina дисплея повярвайте ми.
Не,че другите телефони са лоши,но на пряка слънчева светлина нищо не се вижда, и искат малко повече играчка докато се персонализира спрямо човек. Общо взето това е. компромис винаги ще има.
S860 е много добър избор. Специално от към батерия няма кой да го бутне.
/добавих го в списъка даже/
--
Само не знам защо така последните 2 страници се говори лошо за iPhone, като не ви харесва цената не си го купувате. (Цената не е скъпа просто е надута в България)
Апаратите са им страхотни, няма втори такива. Това е най-чакания телефон в цял свят и съм сигурен, че щом е излезнал всеки от вас е чул характеристиките му и е чул, че вече се продава и тн. Това не се случва с много апарати, да не кажа с никой друг. И сами знаете когато много се говори предварително за нещо, накрая очакванията не се оправдават. И пак е най-продавания телефон и разбива всички рекорди. Дисплея и iOS-a правят целия телефон. Просто нямат аналог.
1.Motorola Nexus 6
2.Lenovo Vibe X2
3.Samsung Galaxy Note 4
4.Apple iPhone 6
5.Apple iPhone 6 Plus
6.Motorola Moto X (2014)
7.Samsung Galaxy Alpha (S801)
8.Lenovo Vibe Z2 Pro
9.Sony Xperia Z3
10.HTC One
11.LG G3 A
12.Sony Xperia Z2
13.Lenovo S860
Аз гласувам за Moto X (2014) или Samsung Galaxy Alpha

Ако ще даваш много пари за телефон гледай поне да бъде по-нов.
И в крайна сметка зависи какво си търсиш. Ако искаш нещо оптимизирано с което да не се занимаваш много и да не си губиш времето с глупости отговора е един - iPhone
Ако искаш на плажа да виждаш кой ти се обажда отговора пак е един - iPhone. Нищо не може да замени Retina дисплея повярвайте ми.
Не,че другите телефони са лоши,но на пряка слънчева светлина нищо не се вижда, и искат малко повече играчка докато се персонализира спрямо човек. Общо взето това е. компромис винаги ще има.
Eмилио Димитров написа:Alek_SV написа:А Lenovo-то някой ползвал ли го е и как е спрямо Sony-то.
от две седмици ползвам s860. накратко, масивен метален корпус от тъмно сив алуминий 5.3 дисплей, 2-рам, 4ядрен процесор, 4000 милиампера батерия, андроид кит кат, две сим, 16гб. недостатъци няма слот за карта памет. досега нищо не ми е крашнало. игри от по 2гб си вървят без грам засечка. с по един два часа фифа, малко вайбър, малко разговори около пет дни. цветово е ок. дали показва 16000000цвята или 15999991цвята окото ми не е сертифицирано по БДС за го разбере. Камерата на светло е ок. На тъмно хич я няма като почти всички телефони. цена с договор 300-350лв.
S860 е много добър избор. Специално от към батерия няма кой да го бутне.
/добавих го в списъка даже/

--
Само не знам защо така последните 2 страници се говори лошо за iPhone, като не ви харесва цената не си го купувате. (Цената не е скъпа просто е надута в България)
Апаратите са им страхотни, няма втори такива. Това е най-чакания телефон в цял свят и съм сигурен, че щом е излезнал всеки от вас е чул характеристиките му и е чул, че вече се продава и тн. Това не се случва с много апарати, да не кажа с никой друг. И сами знаете когато много се говори предварително за нещо, накрая очакванията не се оправдават. И пак е най-продавания телефон и разбива всички рекорди. Дисплея и iOS-a правят целия телефон. Просто нямат аналог.
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Само да вметна,че моята iPhone 4 изглежда в пъти по -добре след 4 годишно ползване без протектори и кейсове от всеки друг 1-2 годишен телефон.Да не говорим за постоянната 4 годишна софтуерна поддръжка и двете години гаранция от страна на производителя.не смятам,че Самсунг или който и да е друг биха били някаква конкуренция.Даже ми е малко смешно като си помисля как хващам самсунга в ръка...ми той си е откровено казано отвратителен
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
За софтуерната поддръжка... iPhone e много над Андроид. С 2010-та модела до миналата седмица беше поддържан. Не е толкова шарена операционната система. Значително по-опростена е, но затова пък всичко си работи дори след няколко години употреба.
Автора може ли да сподели какво толкова не му харесва? Аз залагам на iTunes

Автора може ли да сподели какво толкова не му харесва? Аз залагам на iTunes

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Да за сравнение мога да кажа за Samsung Galaxy Nexus реалната му поддръжка беше година и половина и просто я спряха, а уж гугъл телефон, а имаше още доста потенциал
луди хора ! И от там се почва ако искаш по нова версия само CustomROM и си на проба грешка, защото читав CustomROM се намира трудно. Винаги нещо не му работи
, абе направо отвратително. После как да дадеш пари за някой ФЛАГМАН с андроид, то са направо грешно дадени пари ама к'во да правиш. Единственото нещо за което бих дал пари с андроид в момента е точно Lenovo S860. В ebay са по 200$ и поне знаеш,че не си си дал парите на вятъра за някой флагман (900-1000лв.) с поддръжка от година и половина.

Абе хора каква поддръжка искате 10 години ли
Хайде да се замислим колко % от хората , които им се дават над 1000лв за телефон ще си го позлват още 10 години напред
Масово телефоните се сменят през 1 , максимум 2/3 години е за тоя период даже и отгоре топ Андроидите в момента си имат необходимата поддръжка откъм софтуер. Просто политиката на google е такава.
Айфона е хубав да , но до момента всичките бяха с едни и същи малки 4" дисплей , никакво разнообразие , никаква промяна от 2010 година като от 3.5" пораснаха на 4"
Чак през 2014 края се сетиха да пуснат телефон с малко по-голям диагонал на дисплея - 5.5"
К'во да говорим повече.
Андроид има от всичко и по много , както има разнообразие откъм персонализация на телефона , така има и разнообразие от различните телефони с различни характеристики - метал , стъкло , пластмаса , кожа от пластмаса
и т.н.
Да не говорим за цените м/у Айфоните и останалия свят
Ето просто пример за момента - iPhone 6+ в мобилето струва само 2600лв , 6-цата малко по-малко 2100лв
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... one-6-plus
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... e-iphone-6
HTC M8 , Z2 , S5 , G3 са на цени от 890 до 950лв
Пък да не говорим ако си вземеш сега една чисто нова 6-чка дали ще можеш да си слагаш някакви кракнати приложения или ще трябва пак да плащаш като поп и за приложения
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3805/htc-one-m8
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... -galaxy-s5
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... -xperia-z2
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3829/lg-g3
Всеки тук говори за някакви модели андроид отпреди 4-5 години , никой не съм видял с актуален смарт да се оплаче

Масово телефоните се сменят през 1 , максимум 2/3 години е за тоя период даже и отгоре топ Андроидите в момента си имат необходимата поддръжка откъм софтуер. Просто политиката на google е такава.
Айфона е хубав да , но до момента всичките бяха с едни и същи малки 4" дисплей , никакво разнообразие , никаква промяна от 2010 година като от 3.5" пораснаха на 4"

Чак през 2014 края се сетиха да пуснат телефон с малко по-голям диагонал на дисплея - 5.5"

Андроид има от всичко и по много , както има разнообразие откъм персонализация на телефона , така има и разнообразие от различните телефони с различни характеристики - метал , стъкло , пластмаса , кожа от пластмаса

Да не говорим за цените м/у Айфоните и останалия свят

Ето просто пример за момента - iPhone 6+ в мобилето струва само 2600лв , 6-цата малко по-малко 2100лв

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... one-6-plus
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... e-iphone-6
HTC M8 , Z2 , S5 , G3 са на цени от 890 до 950лв

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3805/htc-one-m8
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... -galaxy-s5
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... -xperia-z2
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3829/lg-g3
Всеки тук говори за някакви модели андроид отпреди 4-5 години , никой не съм видял с актуален смарт да се оплаче