Автомивка
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Автомивка
@KРETEН - не разбирам защо трябва да ти прати бизнес план, за да му повярваш! Освен това риска си е негов, парите също. Човек пита разни дреболии, защото форума се е доказал като мъжкото бг-мама. Освен това айде няма нужда да праща бизнес план, че един читова почва от 4-цифрен сума и първата не е 1. Освен това точно малките неща обръщат колата, ако искаш да си конкурентен и да се задържиш пътвите месеци и години трябва да си иновативен и да си с разходи под обичайните, но не за сметка на качеството.
@Javorov1103 -
Поздравявам те от камбанарията на човек, който като теб върви срещу течението и по същите начини иска да се отърве от "заплатата" от работодател.
@Javorov1103 -

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Javorov1103
- Потребител
-
- Кара: e46 320d
- Мечтае да кара: e30
Re: Автомивка
KPETEH написа:Аве давай ексела тука да ти помагаме, не се мъчи да пишеш/мислиш. Кво измисли? За колко време ще си избиеш инвестицията?! 3 или 5 години я кажи?! Колко лева ще взимаш ти лично от таа работа?! Още с първото ми мнение в темата съм ти казал, какво мисля. Опровергай ме. Нали имаш пари, до са да си отворил мивката. Изпусна мръсния сезон докато стигнеш до Цариград... Един бидон препарат купил ли си? Какво до са си изхарчил?! Кво толко си измислил ве... я сподели. Ти пишеш, аз чета и те питам. Ако ти е трудно да отговаряш, значи нищо не си измислил, или си криеш там листовките, че некой друг да не отвори мивка преди тебе... моля ти се брааат.

Моля админите да изтрият темата. стана пълен боклук
62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5