Автомивка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Автомивка

Мнение от speeder88 » 27 Фев 2015, 17:40

@KРETEН - не разбирам защо трябва да ти прати бизнес план, за да му повярваш! Освен това риска си е негов, парите също. Човек пита разни дреболии, защото форума се е доказал като мъжкото бг-мама. Освен това айде няма нужда да праща бизнес план, че един читова почва от 4-цифрен сума и първата не е 1. Освен това точно малките неща обръщат колата, ако искаш да си конкурентен и да се задържиш пътвите месеци и години трябва да си иновативен и да си с разходи под обичайните, но не за сметка на качеството.

@Javorov1103 - :clap: Поздравявам те от камбанарията на човек, който като теб върви срещу течението и по същите начини иска да се отърве от "заплатата" от работодател.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d
Мечтае да кара: e30

Re: Автомивка

Мнение от Javorov1103 » 27 Фев 2015, 19:43

KPETEH написа:Аве давай ексела тука да ти помагаме, не се мъчи да пишеш/мислиш. Кво измисли? За колко време ще си избиеш инвестицията?! 3 или 5 години я кажи?! Колко лева ще взимаш ти лично от таа работа?! Още с първото ми мнение в темата съм ти казал, какво мисля. Опровергай ме. Нали имаш пари, до са да си отворил мивката. Изпусна мръсния сезон докато стигнеш до Цариград... Един бидон препарат купил ли си? Какво до са си изхарчил?! Кво толко си измислил ве... я сподели. Ти пишеш, аз чета и те питам. Ако ти е трудно да отговаряш, значи нищо не си измислил, или си криеш там листовките, че некой друг да не отвори мивка преди тебе... моля ти се брааат.

:shock:
Моля админите да изтрият темата. стана пълен боклук
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата