Диема Спорт, Трейс мрейс & other stuff....
Модератор: Общи модератори
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Диема Спорт, Трейс мрейс & other stuff....
Аз па предлагам автора да направи една анкета- Платихте ли си абонамент и смятате ли да платите?
Отговори от сорта на "да", "не но смятам да платя", "не и нямам намерение да плащам".
Малко си се объркал и наистина националната кауза далеч не е национална и все по малко е кауза. Аз примерно съм ходил на мачове и с Лацио и с Валенсия радвал съм се на голове и до там. Далеч, много далеч съм от определението"фен". А да не говорим колко се самозабравиха напоследък, колко нагли станаха и колко много хора отблъснаха по този начин. Все повече са хората, които не просто не им симпатизират, а направо си ги ненавиждат.
Отговори от сорта на "да", "не но смятам да платя", "не и нямам намерение да плащам".
Ivo_Borisov написа:zazomazo написа:Един милион фенове на Разград?????
И как така от тоя милион не се намери поне 1 /един/ който да отиде на мача им с Берое в СТ.Загора????
Хахахахха....Киро, ти ли си бе?
Ами като четох темата за националната кауза Лудогорец, даже и повече ще да саЗащо сега да не гледат любимия си отбор всяка седмица
То и така се подкрепя любимия отбор, не само като са в лигата или като играят срещу балета.
Малко си се объркал и наистина националната кауза далеч не е национална и все по малко е кауза. Аз примерно съм ходил на мачове и с Лацио и с Валенсия радвал съм се на голове и до там. Далеч, много далеч съм от определението"фен". А да не говорим колко се самозабравиха напоследък, колко нагли станаха и колко много хора отблъснаха по този начин. Все повече са хората, които не просто не им симпатизират, а направо си ги ненавиждат.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
daddy_ написа:Аз па предлагам автора да направи една анкета- Платихте ли си абонамент и смятате ли да платите?

Пуснах анкетата, така лесно ще може да се обобщят настроенията

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
alozavar написа:Бербатов когато е трябвало играеше в Англия, ама те за тва Монако им напълниха кошницата на великите Арсенал, щото там е извънземно нивотоА Юнайтед, извинете, къде са в ШЛ в момента
Да напомням ли резултатите на "националната кауза" с Ливърпул- отбор от, така наречения, "Топ 4"
![]()
Челси пак се зорят с ПСЖ, ще видим на реванша де, но английското първенство се изкарва нещо невиждано, всеки мач е уникално зрелище и излизат в Европа и я минат групата, я не. И аз ги гледам, когато имам възможност, бих дал прословутите 4лв, но силно се надценява нивото на повечето отбори, съответно качеството на мачовете.
Не, не защитавам английското, просто Бербатов ме дразни

Колкото до Юнайтед, сигурен съм че ако стареца ги подхване за един сезон ще са шампиони

Абе той им остави готов шампион и за един сезон със същите играчи му е*** м**
Колеги,
кажеш,че няма да платиш 4 лв,защото някой печели от това е доста глупаво...Нещо от рода на - няма да си купя БМВ, защото от БМВ печелят от това. Ами естествено,че печелят.
кажеш,че няма да платиш 4 лв,защото някой печели от това е доста глупаво...Нещо от рода на - няма да си купя БМВ, защото от БМВ печелят от това. Ами естествено,че печелят.

Примера ти е неадекватен.
БМВ не печелят и стотинка от продажбите на скрапа по Горубляне и Дупница
По-скоро в случая примера би трябвало да е следния:
БМВ ти пускат пакет с шукарийки /в това число ежемесечен ъпдейт за навигация/ на стойност 15 кинта месечно в Дару.
Ти си го плащаш щото те устройва, а и искаш навито да ти е постоянно ъпдейтнато /аналогия на англ. първенство/
В един момент /точно преди ъпдейта на навито/ обаче разбираш, че в тоя 15 кинта абонамент няма да имаш ъпдейти и за да ги получиш трябва да доплащаш още 4 кинта месечно в Камор за самия ъпдейт. Знаеш обаче, че тоя ъпдейт можеш да си го изтеглиш напълно безплатно от интернет...
Обаче твоята логика е, че БМВ трябва да печелят и отиваш да се абонираш в Камор..... Дали?
БМВ не печелят и стотинка от продажбите на скрапа по Горубляне и Дупница

По-скоро в случая примера би трябвало да е следния:
БМВ ти пускат пакет с шукарийки /в това число ежемесечен ъпдейт за навигация/ на стойност 15 кинта месечно в Дару.
Ти си го плащаш щото те устройва, а и искаш навито да ти е постоянно ъпдейтнато /аналогия на англ. първенство/
В един момент /точно преди ъпдейта на навито/ обаче разбираш, че в тоя 15 кинта абонамент няма да имаш ъпдейти и за да ги получиш трябва да доплащаш още 4 кинта месечно в Камор за самия ъпдейт. Знаеш обаче, че тоя ъпдейт можеш да си го изтеглиш напълно безплатно от интернет...
Обаче твоята логика е, че БМВ трябва да печелят и отиваш да се абонираш в Камор..... Дали?

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Интересено, днес по Диема има 2 хубави мача. Интересно защо не са всички по Диема Спорт? Дали не могат да вземат повече от 1 мач от Висшата лига по платения канал?!

Предполагам все още не са преместили всичко, за да не ги псуваме много. Все пак трябва да за приятелски настроени към хората които са потенциални клиенти на платения им канал
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
© написа:Предполагам все още не са преместили всичко, за да не ги псуваме много. Все пак трябва да за приятелски настроени към хората които са потенциални клиенти на платения им канал
Точно същото си помислих и аз

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
От тук: http://www.futbol-tv.com/schedule.php
С инсталиран ACE Player се гледа с HD качество...
С инсталиран ACE Player се гледа с HD качество...

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Boyadjiev написа:Интересено, днес по Диема има 2 хубави мача. Интересно защо не са всички по Диема Спорт? Дали не могат да вземат повече от 1 мач от Висшата лига по платения канал?!
Защото съвпаднаха със Локо-Цска затова.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
Нали имаше предложение българските мачове да вървят по едно и също време с английските? Това няма ли кой да го приеме най-сетне ? Браво Боби! 

За мачовете от Англия си търся стриймове, защото правят по-добри анализи и са по-забавни. А група не гледам, не си заслужава. А 4лв. са прекалено много за няколко мача на месец (предполагам, че цената е определена заради пакета програми, не толкова заради самите мачове). Любопитно ми е има ли някой, който ги плаща и гледа Трейс.
През булсатком HD ли са тези канали, че нещо не ми се струват като за HD
Трейс въобще не съм го пускал, на английски е и няма кой да се напъва 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Не са ХД и няма и да бъдат . Поне не и скоро .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
като извод може да се добави, че за сега си заслужава да имаш един канал повече по който от време на време пускат някой английски мач