90 км в час макс.скорост на Тракия и Хемус от 1 април 2015

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: 90 км в час макс.скорост на Тракия и Хемус от 1 април 20

Мнение от vicho » 02 Апр 2015, 15:48

Е.Димитров написа:Малко скъпичко ми се вижда 100 милиона за общ ремонт 20-40 километра, и то не изграждане на ново ами полагане на асфалт.
То верно че чрез строителство се финансират черните каси на партиите (то така си е по цял свят де, ония ден в Италия гръмна грандиозен скандал на тая тема), ама и нашите партии бая алчни преди избори.

абе скъпо... добре е, ама няма :mhihi:

то и 40 да е , пак ще викат, че няма!

ега се задавят, а пък Шиши нема ли да получи инфаркт вече?!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 02 Апр 2015, 21:27

Започва ремонт на проблемните участъци на магистралите - най-накрая :driving:
http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B ... R2J2PysXp0

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 02 Апр 2015, 22:40

Vanqu1sh написа:Започва ремонт на проблемните участъци на магистралите - най-накрая :driving:
http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B ... R2J2PysXp0

А ! СЕГА ПАРИ ИМА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 02 Апр 2015, 23:08

Днес минах от там, мъчиха ги нещо, ама нещо много несериозно ми се видя...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Апр 2015, 23:13

Много народ писна и се принудиха да търсят от някъде пари явно. Убеден съм, че ремонта ще е с най-високо качество както винаги. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Апр 2015, 9:50

:mhihi: Аз по тия участъци от години не карам с повече от 100, ама може и да е от друсащите БМВ-та. Ако пълнят дупките по технологията с пръскане на суха смес в тях, ефектът ще е 2-3 месеца. По главната улица в квартала ми тези "кръпки" изкараха 3 седмици... Отделен въпрос, че и да запълнят дупките неравностите са толкова големи, че колата постоянно се опитва да литне или да смени лентата. Да, да, знам, никой не ме кара да си купувам коли със спортно окачване :banghead:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 03 Апр 2015, 17:43

Leon написа::mhihi: Аз по тия участъци от години не карам с повече от 100, ама може и да е от друсащите БМВ-та. Ако пълнят дупките по технологията с пръскане на суха смес в тях, ефектът ще е 2-3 месеца. По главната улица в квартала ми тези "кръпки" изкараха 3 седмици... Отделен въпрос, че и да запълнят дупките неравностите са толкова големи, че колата постоянно се опитва да литне или да смени лентата. Да, да, знам, никой не ме кара да си купувам коли със спортно окачване :banghead:

Ако искаш ми я подари няма да ми е проблем да се мятам между лентите. :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 04 Апр 2015, 14:40

bum_bum написа:Много народ писна и се принудиха да търсят от някъде пари явно. Убеден съм, че ремонта ще е с най-високо качество както винаги. :mhihi:

според мен такъв си е бил плана - ограничават скоростта и започват ремонтите. Това, че нямало пари са блещолевенето на медиите.

И реално това си е адекватно ограничение, иначе има риск за птп - най-различни хора карат с различна скорост - едни с 70, други не им пука и със 170 и като добавим и криволиченето - избирането коя неравност и дупка да избегнеш - става опасно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Апр 2015, 21:40

То добре ограничението е адекватно, но там до Пазарджик пътя е в такова състояние от поне 10 години. Аз поне помня как бях принуден да карам в аварийната преди повече от 8 години, защото возех човек с болен кръст и в нормалното платно дори с 90км умираше от болка просто.

Как тъй се загрижика изведнъж за този участък? Милионите левове амортизация през всичките тия години кой ги плаща? Евентуално катастрофи ако е имало поради състоянието на пътя, а то сигурно е имало недай си боже и с жертви кой носи отговорността? Ааа, сетих се- никой! Или пък "предишното правителство".

Състоянието до Шумен е пак май такова от цифра години, както и по Хемус. Там дори се сещам за катастрофи с фатален край заради лошата настилка.

Важното е лентички да режем и километри да цитираме, а в това време че някой умрял.. утре никой няма да помни.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 04 Апр 2015, 22:56

bum_bum написа: Евентуално катастрофи ако е имало поради състоянието на пътя, а то сигурно е имало недай си боже и с жертви кой носи отговорността? Ааа, сетих се- никой!...... а в това време че някой умрял.. утре никой няма да помни.

На 1-вата страница съм споделил пресен случай на катастрофа заради дупка на магистралата с 90 км. Дано се оправи момичето.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Апр 2015, 23:21

Не го бях гледал.. направо ми еб@ майката тва видео :(
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 05 Апр 2015, 10:36

Е нали знаете отговора на органите.. Несъобразена скорост и край

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 05 Апр 2015, 11:00

Проблема с повечето такива дупки е точно ако влезеш с ниска скорост. Ако караш с 160 директно я прелиташ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Апр 2015, 11:30

sub_eleven написа:
bum_bum написа:Много народ писна и се принудиха да търсят от някъде пари явно. Убеден съм, че ремонта ще е с най-високо качество както винаги. :mhihi:

според мен такъв си е бил плана - ограничават скоростта и започват ремонтите. Това, че нямало пари са блещолевенето на медиите.

Всъщност, самият зам министър каза преди няколко дена в сутрешен блок, че пари няма за ремонт на магистралите и не само, и че само малка част от парите за винетки отивали другаде, но не поясни къде.
Така че това твърдение че е измислено че няма пари, не е вярно.
Просто, както всичко в тази държава става с някаква схема, зам. министъра 100 пъти каза че в преносен смисъл "хак да му е на народа, щото викал че асфалт няма да яде, нека да видим сега".
Както казах, убеден съм че е схема, защото сега ще се вадят някакви пари от другаде, щото вече има проблем и не може така, и това ще е оправданието за харча на толкова много пари.
Забелязъл съм, че винаги около предстоящи избори се започва някакви ремонти по пътищата, което си потвърждава мнението ми от преди, че строителството на обществени обекти си е някаква черна каса за партиите.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 05 Апр 2015, 12:34

Е.Димитров написа:..............................
......................
.....................
Забелязъл съм, че винаги около предстоящи избори се започва някакви ремонти по пътищата, което си потвърждава мнението ми от преди, че строителството на обществени обекти си е някаква черна каса за партиите.

И не само пътищата, а цялото строителство е една черна каса.

Но както и ти каза пътищата е особен сегмент и народа за това най-много се интересува да не си счупи колата, защото това му е най важното нещо определящо му социалния статус.

А и отделно много не обичам да говоря на политически теми, но като стане на въпрос повечето хора гледат кой какво е на правил за държавата по км асфалт, на които е резнал лентичката. То няма лошо ама само с асфалт семейство не се гледа.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата