За мъжете, които (не) отварят врати
Модератор: Общи модератори
speedmaster написа:18макс !
лита да не ти е съученичка?
така
обявявам търг
20лв=бан
начална цена ....................
Виж сега, аз ще качвам с по 10 лева за контра-бан само, за да остана да си говорим с теб задушевно интимно за ланци, дънки навряни в спортните обувки, тениски GURU, музиката надута, а стъклата спуснати и все неща от твоето ежедневие.
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Touch&Go написа:Не съм съгласна с теб. Във времето, в което живеем, отварянето на врата е грижата да накараш жената да се чувства обгрижвана и специална и това е така само, защото мъжете, които не отварят врати, са толкова много, че един жест на добро възпитание се е превърнал в грижа.
Добре уважавам мнението ти

Искаш да се чувстваш специална и обгрижвана няма лошо

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
LeX написа:мисля си че ако всеки път отваряш вратата на момичето смисълът на жеста се изтърква...
не мисля така,ако го правиш само когато ти мислиш че е правилно изглежда яко позьорско(предполагам на първа среща или на некъв празник)...точно редовното правене на жеста показва твоето отношение към даден човек....
пс:ебах ти разчувствах се

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Touch&Go написа:speedmaster написа:276939205-дай тогава по добре тук тва е icq-то ми
Не си пиша с други мъже на кю, освен с приятеля ми, дори и за небрежно демонстриране на зъби и нокти.
А що тогава говориш с непознати ???

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
мислех да не пиша в тази тема,която я има от 1 ден,а то какъв цирк се заформил тук
Touch&Go имам една конкретна питанка към теб..като си имаш приятел супер джентълмен мъжага и нз си кво,за какво ти е на теб кола??по твойте думи излиза,че той те носи на ръце..

///M Power написа:не мисля така,ако го правиш само когато ти мислиш че е правилно изглежда яко позьорско(предполагам на първа среща или на некъв празник)...точно редовното правене на жеста показва твоето отношение към даден човек....
пс:ебах ти разчувствах се![]()
....я дайте храната
Абсолютно съм съгласна!
Eliana написа:Touch&Go написа:Не съм съгласна с теб. Във времето, в което живеем, отварянето на врата е грижата да накараш жената да се чувства обгрижвана и специална и това е така само, защото мъжете, които не отварят врати, са толкова много, че един жест на добро възпитание се е превърнал в грижа.
Добре уважавам мнението ти![]()
Искаш да се чувстваш специална и обгрижвана няма лошоПриятелят ти го доказва всеки ден и това е прекрасно
Те всички жени искат да се чувстват така, но те какво правят за мъжете си, за да ги накарат да се чувстват по същия начин? Неискам да се отклонявам от темата. Просто мисля, че има по-важни неща от тези жестове... Мисля, че където и да пуснеш темата ще влизаш във спорове задължително. Просто не трябва да съдиш за възпитанието и обноските на всички мъже като се водиш само от приятеля си. Това,че някой не ти отваря вратата не се свежда непременно до тениски GURU, ланци и миризми на чесън...
Кои са тези по-важни неща от жестовете? Не смяташ ли, че точно жестовете на другия те правят специална за него, защото ги прави точно за теб и за никой друг?
///MapTo написа:мислех да не пиша в тази тема,която я има от 1 ден,а то какъв цирк се заформил тук![]()
Touch&Go имам една конкретна питанка към теб..като си имаш приятел супер джентълмен мъжага и нз си кво,за какво ти е на теб кола??по твойте думи излиза,че той те носи на ръце..
Готина игра на думи.
Кажи ти отваряш ли врати и защо.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
А според мен си няква комплексарка,която жадува някой да и обърне внимание и да я на**е и съм сигорен,че нито ти отваря някой вратата нито се занимава с тебе
И аре спри да ни занимаваш с твойте глупости и комплекси
И аре спри да ни занимаваш с твойте глупости и комплекси