Вип Брадър 2015
Модератор: Общи модератори
Re: Биг Брадър 2015
НоваТВ и др се интересуват само от едно - реклами, дали рекламата ще е от шоу с добра оценка или шоу което е скандално не ги вълнува особено..
Аз само едно знам, няма по-кофти телевизия от българската, сравнявам ги с руска, украйнска и румънска, нивото е много, мноого ниско и долно.. в класацията по свобода на словото пак сме на дъното.
Решението е просто, дръпнете си кабелната
аз дори тв нямам, заменил съм го с книги, подкастове, документални филми и филми от замунда.. нищо не знам какво става в държавата, камо ли за биг брадър и така ми е идеално
спестявам си целият негативизъм и се концертирам върху по-важни неща.
Аз само едно знам, няма по-кофти телевизия от българската, сравнявам ги с руска, украйнска и румънска, нивото е много, мноого ниско и долно.. в класацията по свобода на словото пак сме на дъното.
Решението е просто, дръпнете си кабелната

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
jorsenbmw написа:Дай ми на лични в каква форма ги искаш гаранциите за достоверност. Както и дали да споменавам източниците.
Относно личната хигиена и гъбичките по краката отвори нова тема ще бъде интересно. Аз съм на кон и не ме интересува.
Жалко ... надявах се, че наистина световната конспирация е стигнала и до БГ брадъра,
а то ще се окаже, че просто има достатъчно позьори и повярвали си глупаци, че да напълнят не една ами 1001 къщи

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Що не направят някой Авто Брадър със събрани звезди от авто форумите, да затворят хората за 1 месец в някоя къща на Витоша и това ще е шоу, всеки да ръси как колата му от 60 коня дига 100 за 5 секунди, на кой форда запалил през зимата и така, ами ще гледаме само някви хванати от гората само и само да върви рекламата, телевизията пари да прави 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
acer написа:НоваТВ и др се интересуват само от едно - реклами, дали рекламата ще е от шоу с добра оценка или шоу което е скандално не ги вълнува особено..
Решението е просто, дръпнете си кабелнатааз дори тв нямам, заменил съм го с книги, подкастове, документални филми и филми от замунда.. нищо не знам какво става в държавата, камо ли за биг брадър и така ми е идеално
спестявам си целият негативизъм и се концертирам върху по-важни неща.

И аз съм на 100% по същият начин.
Но все пак добре, че има подобни теми, за да се майтапя от време на време

Последна промяна cod-cdbp на 21 Авг 2015, 11:36, променена общо 1 път

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
K_Ilkov написа:
Жалко ... надявах се, че наистина световната конспирация е стигнала и до БГ брадъра,
а то ще се окаже, че просто има достатъчно позьори и повярвали си глупаци, че да напълнят не една ами 1001 къщи
Надеждата е също видоизменена глупост така че внимателно с надяването.
И все пак мислех че си твърдо решен да сломиш тази конспирация и да ми кажеш на лични къде да ти постна конфиденциалното инфо
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Може да си направиш извод колко ми е важно дали е нагласен или не Брадъра и изобщо кво става у него
по това кога ще ти пиша ЛС за да получа конфиденциалното инфо
по това кога ще ти пиша ЛС за да получа конфиденциалното инфо

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Ти вече издаде интереса си в настоящата тема.
Дай сега да видим кои са по-глупавите тези които участват или тези които ги коментират?
Дай сега да видим кои са по-глупавите тези които участват или тези които ги коментират?
c7aH4eB написа:benzin написа:По смотани участници не бяха избирани досега, тия дето са правили кастинга са много зле.
Замислял ли си се, че кастингите са формални или поне на мен така ми се струва от няколко сезона насам голяма шуробаджанащина, всеки е на някой по-известен рода, бишв, настоящ и така![]()
100% са формални, иначе кой нормален ще избере такива супер скучни и безлични участници

www.bmwпрофесори-bg.net
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Кастингите за непрофесионални актьори е за "Съдби на кръстопът"! Биг брадър си е с отделен кастинг! Все още обаче не мога да разбера дали психолози избират тежки характери, за да се създават конфликти или избират наистина добри непрофесионални актьори и всичко е сценрий.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
jorsenbmw написа:Ти вече издаде интереса си в настоящата тема.
Мда ... ти си човек на логиката

Хвана ме колко съм тъп да се издам

...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
https://video.xx.fbcdn.net/hvideo-xpt1/v/t42.1790-2/11871532_824935797620266_344112659_n.mp4?efg=eyJybHIiOjMwMCwicmxhIjoxMTI2fQ%3D%3D&rl=300&vabr=162&oh=e5917a57eec0f16698cfb6abcbd1c1c8&oe=55D71F10
ей кви хора имаше навремето

ей кви хора имаше навремето

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
счупиха тъпомера тоя път с кастинга
да вкарат малко пацо като гост 1 седмица да пооправи обстановката

www.bmwпрофесори-bg.net
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ъъъъ язе съм за Емил Каменов от Къртицата
Ако влезне, лека полека нещата си отиват към бой

Ако влезне, лека полека нещата си отиват към бой

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не съм чел цялата тема, както и не съм гледал бай брадър, обаче вчера метнах едно око и да си кажа се поизплаших малко, мернах едно такова същество, с едни джуки и цялото татуирано, приличаше на тъпа тунингована мръсна жигула, като жигулата би изглеждала по-добре.
Та това нещо, травестит ли е или е...хм...жена?
Та това нещо, травестит ли е или е...хм...жена?