E46 M3, E60 535d или Nissan 350z

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530i E39

Re: E46 M3, E60 535d или Nissan 350z

Мнение от kener » 08 Сеп 2015, 21:01

Две думи за хондата : предно предаване. Като ша е хонда да е S2000.
40653

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 08 Сеп 2015, 22:21

kener написа:Две думи за хондата : предно предаване. Като ша е хонда да е S2000.

ААа, мани ги тия хонди. Да хубаве колата, но съседа ми тук в чужбина има точно такава. Човека работи в сервиз, хондата е поддържа маниашко, всичко се сменя на помалко от предвиденото от производителя предписание. Карбонови огледала като на Ф1 разни карбонови покриви, окачвания хай-тех и т.н. Един пър вдигна 220 на магистралата и му се откачи кардана :mhihi: :mhihi: :mhihi: , Момчето полежа в болница и каза , че повече тази марка е изтрива от мозъка :mhihi: Ся даже и кола няма, джитка с един мотор кавазаки нейкед, купен с парите от застраховката.
SHARK-а му е майката!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Cabron » 08 Сеп 2015, 23:06

kener написа:Две думи за хондата : предно предаване. Като ша е хонда да е S2000.

Загледах се в предлаганата от Оувърдрайв с2000 (или поне на техния терен ми прилича), но отново е двуместна :dunno:
И аз тук имам един комшия с 350з и точно от него ми дойде идеята за нисана, а жена му си кара а3 1.9тди 131кс.. Май това е най-добрия вариант :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 08 Сеп 2015, 23:29

BRAAT написа:

ААа, мани ги тия хонди. Да хубаве колата, но съседа ми тук в чужбина има точно такава. Човека работи в сервиз, хондата е поддържа маниашко, всичко се сменя на помалко от предвиденото от производителя предписание. Карбонови огледала като на Ф1 разни карбонови покриви, окачвания хай-тех и т.н. Един пър вдигна 220 на магистралата и му се откачи кардана :mhihi: :mhihi: :mhihi: , Момчето полежа в болница и каза , че повече тази марка е изтрива от мозъка :mhihi: Ся даже и кола няма, джитка с един мотор кавазаки нейкед, купен с парите от застраховката.

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ми то това може да стане с всяка една марка, дори с много по-скъпи още в гаранция дори!
Като цяло нищо не каза, това е много интересна кола, струва ми се, че има единици в Бг, ама има разбирачи много. Да не говорим, че от много ровене и пипане, кой знае какво е направено, че то така не се откача кардан..
Със сигурност е хубава и понавървява и да интересна е за каране!
Човека иска мощна кола, но не танк, затова не иска 5ци и разни тежки коли, които нямат добро управление. За това гледа за М3 или дори за з350

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 09 Сеп 2015, 8:18

Човека, вместо Нисани и Хонди да си вземе z4 с редови 6так и да си начеше крастата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 09 Сеп 2015, 16:46

До колегата, alekangg. Колега,като чуя за С2000 и постоянно съседа ми изниква в главата. Отделно, се оплакваше от двигателя, че лесно губи компресия и лесно прегрявала. Но пък от друга страна доста е караше на писта и по нощтни гонки.
Иначе аз от 3 години и половина имам мотор хонда(црф250х) и засега съм повече от доволен, наистина безпроблемен и здрав, като цяло, двигател, окачване и т.н. Първата кола която имахме с брата бе един прелюд 2-ра генерация, Купихме я с прегрян двигател, главата беше доста крива, но като е взимахме, не беше палена от 3 години, малко е развартяхме, впръскахме директно бензин в карбураторите и без да се замисли запали. Малко е покарахме, но съм със супер впечатления.
Верно, че са малко по-тромави 5-ците, но от 3-те изброени в заглавието за всекидневна, бих избрал 5-цата(мой избор)
SHARK-а му е майката!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 10 Сеп 2015, 18:39

колега, има едно М3 във Варна за продан, на неслучаен човек, ръчка, оригинално немско с ляв волан, с 19ки оригинални, на доста под 18к евро.... пиши ми на лс, ако искаш инфо. няма я никъде пусната

от трите коли м3ката печели мощно, въпреки многото разлики помежду им
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата