E46 M3, E60 535d или Nissan 350z
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Re: E46 M3, E60 535d или Nissan 350z
Две думи за хондата : предно предаване. Като ша е хонда да е S2000.
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
kener написа:Две думи за хондата : предно предаване. Като ша е хонда да е S2000.
ААа, мани ги тия хонди. Да хубаве колата, но съседа ми тук в чужбина има точно такава. Човека работи в сервиз, хондата е поддържа маниашко, всичко се сменя на помалко от предвиденото от производителя предписание. Карбонови огледала като на Ф1 разни карбонови покриви, окачвания хай-тех и т.н. Един пър вдигна 220 на магистралата и му се откачи кардана

SHARK-а му е майката!!!
kener написа:Две думи за хондата : предно предаване. Като ша е хонда да е S2000.
Загледах се в предлаганата от Оувърдрайв с2000 (или поне на техния терен ми прилича), но отново е двуместна

И аз тук имам един комшия с 350з и точно от него ми дойде идеята за нисана, а жена му си кара а3 1.9тди 131кс.. Май това е най-добрия вариант

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
BRAAT написа:kener написа:Две думи за хондата : предно предаване. Като ша е хонда да е S2000.
ААа, мани ги тия хонди. Да хубаве колата, но съседа ми тук в чужбина има точно такава. Човека работи в сервиз, хондата е поддържа маниашко, всичко се сменя на помалко от предвиденото от производителя предписание. Карбонови огледала като на Ф1 разни карбонови покриви, окачвания хай-тех и т.н. Един пър вдигна 220 на магистралата и му се откачи кардана![]()
![]()
, Момчето полежа в болница и каза , че повече тази марка е изтрива от мозъка
Ся даже и кола няма, джитка с един мотор кавазаки нейкед, купен с парите от застраховката.

Ми то това може да стане с всяка една марка, дори с много по-скъпи още в гаранция дори!
Като цяло нищо не каза, това е много интересна кола, струва ми се, че има единици в Бг, ама има разбирачи много. Да не говорим, че от много ровене и пипане, кой знае какво е направено, че то така не се откача кардан..
Със сигурност е хубава и понавървява и да интересна е за каране!
Човека иска мощна кола, но не танк, затова не иска 5ци и разни тежки коли, които нямат добро управление. За това гледа за М3 или дори за з350
Човека, вместо Нисани и Хонди да си вземе z4 с редови 6так и да си начеше крастата...
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
До колегата, alekangg. Колега,като чуя за С2000 и постоянно съседа ми изниква в главата. Отделно, се оплакваше от двигателя, че лесно губи компресия и лесно прегрявала. Но пък от друга страна доста е караше на писта и по нощтни гонки.
Иначе аз от 3 години и половина имам мотор хонда(црф250х) и засега съм повече от доволен, наистина безпроблемен и здрав, като цяло, двигател, окачване и т.н. Първата кола която имахме с брата бе един прелюд 2-ра генерация, Купихме я с прегрян двигател, главата беше доста крива, но като е взимахме, не беше палена от 3 години, малко е развартяхме, впръскахме директно бензин в карбураторите и без да се замисли запали. Малко е покарахме, но съм със супер впечатления.
Верно, че са малко по-тромави 5-ците, но от 3-те изброени в заглавието за всекидневна, бих избрал 5-цата(мой избор)
Иначе аз от 3 години и половина имам мотор хонда(црф250х) и засега съм повече от доволен, наистина безпроблемен и здрав, като цяло, двигател, окачване и т.н. Първата кола която имахме с брата бе един прелюд 2-ра генерация, Купихме я с прегрян двигател, главата беше доста крива, но като е взимахме, не беше палена от 3 години, малко е развартяхме, впръскахме директно бензин в карбураторите и без да се замисли запали. Малко е покарахме, но съм със супер впечатления.
Верно, че са малко по-тромави 5-ците, но от 3-те изброени в заглавието за всекидневна, бих избрал 5-цата(мой избор)
SHARK-а му е майката!!!
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
колега, има едно М3 във Варна за продан, на неслучаен човек, ръчка, оригинално немско с ляв волан, с 19ки оригинални, на доста под 18к евро.... пиши ми на лс, ако искаш инфо. няма я никъде пусната
от трите коли м3ката печели мощно, въпреки многото разлики помежду им
от трите коли м3ката печели мощно, въпреки многото разлики помежду им
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5