Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит

Мнение от ogata » 29 Сеп 2015, 2:02

Демирев написа:Бмв - задно - шофиране в дъжд и 100+ км в час....значат 99% тежко ПТП!

Изображение
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 29 Сеп 2015, 3:15

Демирев написа:Вината е до-голяма степен в BMW-то!

Kупи си 50 - 60 коня, Форд братле!!!
К'во се мъчиш с тия таралясници със задно, дето само бензинЯ и маслото харчат като ламя. Пролетта и есента са неуправляеми на мокрото, зимата - не могат да качат минимален наклон и парното го няма хич. Лятото пукат глави , че не могат да носят 17 ките в тая жега или затъват в калта. Возят дървено и ремонтите са на непоносими цени. Спирачките не са им като хората - та за тва повечето са челосани по 3 пъти и по два пъти обръщани на капак. Скърцат вътре неописуемо, рейките им текът, късат си мостовете поголовно, фаровете им светят като кандила, като си отвориш стъклото в дъжда ти мие очите от чистачките, ама иначе не става, щото стъклата се потят зверски. Усещането като цяло - само се държиш за кормилото, слушайки тропота на окачването и се оглеждаш да не се претрепеш някъде :wave: . Отгоре на всичкото сложили и разни 2,3,4 та и 5 литрови :shock: мотори на т'ва задно :kuku: :paranoid: - за к'во са им турили тия пропелери по капаците, да се чуди човек ... ще летим ли или пътя ще се мъчим да нацелим :dunno: :banghead: :conf: А и главно се карат от простаци, бандити, цигани и тинейджъри. За к'во ги крадът не ми е ясно ... :dummy:

Xиксове , джипки, кватрота, системи-хризантеми - като си преплиташ краката и ръцете е все тая :mrgreen:
Мине се не мине - па вземеш та избухнеш с някой пост :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Сеп 2015, 7:42

Скачайте ми колкото щете!
Бмв - задно - шофиране в дъжд и 100+ км в час....значат 99% тежко ПТП!

Аз бих те предложил за БАН лично, нема да ти скачам, след това малоумно изказване :winky:

Щото горното твърдение е 100% лъжа :yes:

пп. Гудрича трябваше ли да ни впечатли като гума?
пп2. Окачване имаш ли на тая поднасяща 46-ца? (Може да не ми отговаряш аз и сам се сетих :mhihi: )
пп3. Вземи си една безопасна Дачия ли там кво те влечеше и не се мъчи :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 29 Сеп 2015, 8:33

И докато при припръскващ снежец чисто новите зимни гуми от висок клас изцяло могат да спасят неразумния бмв шофьор -
- то във обилен дъжд и хлъзгав път никакви гуми не могат да спасят Bmw със задно от въртенето!

Откакто съм със задно при дъжд шофирам със 60 и извънградско.
На няколко пъти съм се занасял зловещо в дъжд със 80-90 на мокър път. (BF Goodrich 205/55/ 16цола dot 2014)

Като цяло тройките са ужасни нестабилни в лошо време - дъжд или подлигавен от сутрешна слана път.

Все си мисля че за леките тройки е задължително 4х4. ' Че да не въртят гъза на мокър път като к**ва на околовръстното.

Аз направо си мечтая в дъжд и сняг да съм в е 60 х драйв комби или Х3.

:lol: :lol: :lol:

Това което разбирам от твоя пост е, че не е виновен водача че не е контрирал колата, а колата е виновна че е поднесла... Ти ми напомняш за един мой приятел, който така реши да "дрифти" и се срещна с един стълб и като говорихме и той вика: "бати тъпото БМВ не иска да се изправи!" ама то само няма да се изправи, трябва ТИ да го изправиш! ;) Ама той си е такъв все някой друг му е виновен, особено техниката - винаги го "предава" тя. :lol:

Другото което е, че като си купуваш кола със задно трябва да си наясно че ще "върти гъза", особено ако е тройка, и още повече стара тройка ;)
Мога да ти кажа от личен опит. Преди няколко години като си взех моята 18-ка и тъкмо почваше да вали сняг. Беше ме страх, защото знаех че със задно зимата не е като с предно. Взех един приятел с БМВ с мене и като падна снега отидохме на един паркинг, за да видя какво става като тръгне с вратите. Първия път и аз се завъртях, но после почнах да хващам контрите кога трябва да ги направя и така.

Колкото до мокрото. Ако си с хубави гуми /нови, а не нови на 3 сезона/ единственият страх за мене е от аквапланинг, но не и от пързаляне.

А колкото до Х драйва. хахаха явно не си пързалял Х5 на сняг :lol: в кал е ужасно също така... Виж в дъжд държи, ама и там аквапланинга го има - за справка Любо Киров с неговото Е70 на магистралата.

Но наистина, ако имаш БМВ трябва да знаеш как да се справиш с него в критична ситуация, защото колата е безкомпромисна и не прощава грешки. Затова трябва да развиваш уменията си и да знаеш какво става както се казва... ;)

П.С. Поста ми НЕ е с негативен тон. Моля да не го четеш така! :)
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 29 Сеп 2015, 8:47

K_Ilkov написа:

Аз бих те предложил за БАН лично, нема да ти скачам, след това малоумно изказване :winky:

Щото горното твърдение е 100% лъжа :yes:

пп. Гудрича трябваше ли да ни впечатли като гума?
пп2. Окачване имаш ли на тая поднасяща 46-ца? (Може да не ми отговаряш аз и сам се сетих :mhihi: ).
пп3. Вземи си една безопасна Влачия ли там кво те влечеше и не се мъчи :yes:

Аз предлагам, феновете на марката да свалим емблемите в признак на съпричастност към останалото население и да си спретнем една кампания с лепенки, "Аз съм един от Вас".
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Сеп 2015, 9:02

Абе тая работа с Уепенки не става ... Навсякъде всеки иска да върти гума и да прави ШОУ ...
То хубаво (на всеки се е случвало :mhihi: ) ама често мярката се губи и то доооста ... като клипа с е60 м5цата примерно

:dunno:

Ама има и такива като тоя дето не могат да карат с повече от 60 на мокро и като вдигнат 65 и са в гъбите ...
И за тва много хора викат, ами на мокро, ами на сняг ... :banghead:
Аз като тръгна на някъде и си монтирам 2 калорифера на предната броня да ми сушат пътя ... :kuku:
И като паркирам си затоплям мястото да не ми поднесе при маневра :banghead:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 29 Сеп 2015, 9:31

Баш на паветата пред БНБ оная вечер в дъжда(Събота) гледам едно е90 с червени ангели да се занася, а на лево, а на десно, мноо грозно некво(тука се помолих да не ми уцели е30-ката), завива, минава покрай мен, гледам неква руса кифла върти геврека... Малко по надоле, некъв компакт, лепенки от събора, лепенки продава се, взима завоя и прекъсвачи, без да върти гумите. Тоя с мене вика, за кво го прави това, ми викам де да знам.... По късно седам да си ходя в колата - нема ток. След което едно е36 купе пристига, форсажи, предни жанти ляти, задните железарки, гледат ме, че си бутам е30-ката(аз така за да не я ударя некъде, че много вали нали...), викат да помагаме, викам само ако имаш ток. Имам вика, а къде е акумулатора, ми отпред 16-ка е. Викам давай отзаде, последва злокобен донът на 16-ката, слизат трима. Дадоха ми ток момчетата, ама кво да ви кажа... Смесени чувства... Драма голяма, хем така, хем иначе.
Имам чувството, че всички БМВ-та към момента са дрифт машини... Нема значение, дизели, бензини, газ, метан, шпер, без шпер, 3-ки, 5-ци, направо нещо страшно... И най-тъпото е, че хем се пише кви сме боклуци, хем никой не се съобразява с това... Проста работа, всеки се води по импулса...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Сеп 2015, 9:50

Изображение

Вчера както си минавам по бул. България с 80 в дъжда, с бмв със задно и отворен диф, и гледам някакъв във насрещното прескочил оградата и се паркирал на трамвайните релси.
Беше с някаква нова въшка - корса, фиеста или нещо друго.
Мноу яко това предно, ша знайш :winky:
Демирев написа:Откакто съм със задно при дъжд шофирам със 60 и извънградско.
На няколко пъти съм се занасял зловещо в дъжд със 80-90 на мокър път. (BF Goodrich 205/55/ 16цола dot 2014)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Жена ми от 3 години кара със задно в дъжд, сняг, мъгла. Досега нито веднъж не се е "занасяла зловещо"...
Явно проблемът е в теб, т.е. в шофьора, не в колата :winky:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Сеп 2015, 9:55

drago_pavlov написа:Явно проблемът е в теб, т.е. в шофьора, не в колата :winky:

не е вярно... проблема е в задното предаване и 1.8 литровия мАтор - мно'о палар
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Сеп 2015, 9:59

Може да му е голема газовата и да го занася в завой :mhihi:

Проблемите са ясни:

1. Хората дето си мислят, че са царете на дрифта и ВеМакса и не им се дават пари за гуми, окачване и спирачки
2. Хората дето не могат да карат и не им се дават пари за гуми, окачване и спирачки

Медиите кво са виновни, че им е поднесена на тепсия лесна драма ...
те само с тва се занимават кой кого убил наръгал и тн ...

Мисълта ми е, че им все едно дали ще е БМВ, ФВ или Ауди, просто има причини да е БМВ :no:
Изображение

...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Сеп 2015, 10:09

Stahlblau написа:П.С. Поста ми НЕ е с негативен тон. Моля да не го четеш така! :)

Похвално толерантно :clap: , но ...

Моите постове са НЕГАТИВНИ и моля да ги чете така!
Няма как някой дето не знае кво прави между волана и седалката да ми/ни развива тези за кола,
която очевидно не може да контролира докато мечтае да я замени с Дачия или друг подобен нужник :kuku:
Изображение

...

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 29 Сеп 2015, 10:23

Колкото и да са красиви жълтите павета, са ужасно неподходяща настилка. То на сухо си е ебати пързалката, камо ли на мокро. В комбинация с по-неопитен шофьор са си рецепта за бели.

Демирев написа:Бмв - задно - шофиране в дъжд и 100+ км в час....значат 99% тежко ПТП!

Доста по-сигурен съм със задно предаване, отколкото с предно или с някоя смотана 4х4 система. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 29 Сеп 2015, 10:28

vicho написа:
drago_pavlov написа:Явно проблемът е в теб, т.е. в шофьора, не в колата :winky:

не е вярно... проблема е в задното предаване и 1.8 литровия мАтор - мно'о палар

Абе ти се смееш ама така стават белите най-лесно.
Понеже на 1.8 му е малко душата и тряя го изгърбиш едни 4-5к оборота дори на мокро за да тръгне малко, обаче след като занесе се оказва, че си дал повече газ от нужното и тва сичкото съчетано с отворен диф прави едни тихи ужаси направо... :paranoid:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 29 Сеп 2015, 10:30

Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците? - НЕ! Тази работа си я вършат самите собственици, при това се справят повече от добре.

Темата се обърна на "Бах кви сме шОфери разбираш ли" .... от там идва цялата работа, щото бмв водачите основно са некви бахти шОферите, и могат всичко и навсякъде и по всяко време, за това не са ни нужни медии да ни правят име ....

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Сеп 2015, 11:02

На нищо не се е обърнала темата! Съвсем откачихте!

Кво предлагаш да седим и да слушаме как е46 318 няма каране на мокро?

Естествено, че е от шофьорите ...
Цялата марка е насочена идейно към "бахти и шОферите" по цял свят!
Ама там няма такива изтъпления щото се карат поддържани коли (основно) и се спават правила!
Тука всеки си прави квото си иска и с каране и с колите самите,
поддръжка - нула, гуми - минус, шпер - заварка :banghead: и с кочината на врати навсякъде ...

Карайте малко по-толерантно и не се правете на Матрицата по улиците и всичко ще е ток :yes:
Изображение

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата