Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
Модератор: Общи модератори
Re: Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
alekangg написа:Сега и сърдит ще е, гледам не отговаря вече по същество. Аз искам да ми разреши да пипна кожата на седалката, да не е от Вожа??
Чак пък да съм сърдит

Но да не са някакви глупави въпроси от рода на какво работя аз, каква кола кара шефа ми и т.н.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ти сам правиш така, че да ти се задават глупави въпроси. Можеше да разкажеш без подробностите, за цената на колата, как си питал шефа, как те е пуснал, как са цъкали все едно най-малкото си бил с ла ферари и т.н., а после се чудиш защо те питат глупости
Прав си, съжалявам
Цената на колата я споменах, защото ми се струва, че има връзка между нея и дали ще крада крушки. Вероятно съм сбъркал. Все пак не съм споменал за останалите коли, които имам. Един колега горе беше казал, че съм пуснал темата за да се фукам
Мога да му изборя и другите авотмобили, да ме хейтне още повече
За шефа, че ме е пуснал, пуснал ме е, какво общо има това? Не знам точно, защо съм го споменал, но не виждам нищо лошо в това
А че се събраха 4-5 50+ годишни майстори с водка в ръка и цъкаха, факт. Може би не трябваше да го споменавам, но говори доста за "майсторите" в този сервиз.

Цената на колата я споменах, защото ми се струва, че има връзка между нея и дали ще крада крушки. Вероятно съм сбъркал. Все пак не съм споменал за останалите коли, които имам. Един колега горе беше казал, че съм пуснал темата за да се фукам

За шефа, че ме е пуснал, пуснал ме е, какво общо има това? Не знам точно, защо съм го споменал, но не виждам нищо лошо в това

А че се събраха 4-5 50+ годишни майстори с водка в ръка и цъкаха, факт. Може би не трябваше да го споменавам, но говори доста за "майсторите" в този сервиз.

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Аз не мога все още да взема страна-кой е прав,но да се изясни накрая историята с факти,защото се оплю името на сервиза,но се показа и обратна теория без завършек......
Би било редно всички да разберем края на историята-щото лесно се опетнява дадено име в нашата страна.не визирам нито една от двете страни.
Би било редно всички да разберем края на историята-щото лесно се опетнява дадено име в нашата страна.не визирам нито една от двете страни.
Последна промяна wladio на 09 Окт 2015, 13:42, променена общо 1 път
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Бе толко ли нема кой да отиде до тоя сервиз да пита кво е станало преди да заключат темата, че стана тука мега интересно? Ама аз подозирам, че верно имаме най най най най най най-наглото братле къде се е раждало на тоа свет
П.С: Кайена с газова ли е?

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
E34 написа:
не, на X5-цата мислех да слагам от тези с течна фаза, ама понеже я купих чисто нова, ще ми се прецака гаранцията

бтв, нещо си ми познат от някъде. Да не би ти да ми слагаш покупките в торбичката в Кауфланд? Същия един хейтър е такъв

Между другото Porsche Юг не е много далеч от ем комплект... Ама то не е лесно да поддържаш толкова много нови джибове все в оторизирани сервизи
и да пазаруваш в Кауфланд

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
бухахаха

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Май колегата е пуснал тема да си разкаже колко и какви коли има. За сега Порше с уникална кожа, караща хората да цъкат, и Х5 бензиново, но все още не газифицирано 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
adovet написа:Х5 бензиново, но все още не газифицирано
Е па то тва си е уникат почти за БГ-то

Аз лично съм впечатлен

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
K_Ilkov написа:adovet написа:Х5 бензиново, но все още не газифицирано
Е па то тва си е уникат почти за БГ-то![]()
Аз лично съм впечатлен
Това е защото не се кара, чакам да му мине гаранцията и после. Дотогава служебната Ксара върши чудеса

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Човека си се похвали с порша в двете предишни теми .
Сегашната тема е неква - никва, звучи абсурдно.
От както си го взел тоя джиБ само проблеми май
По спомен, предлагаше счетоводни услуги
Сегашната тема е неква - никва, звучи абсурдно.

Човека си се похвали с порша в двете предишни теми .
Аз за една се сещам, ама може и две да са, де да знам, от толковав щастие и превъзбуда...
Щеше ми се една стики да направя и да се похваля като хората, ама се прецака работата.
Може би по натам, като намеря купувач за открадната крушка, да си платя за една стики тема

има нещо такова. Навигацията оправих, сега тоя скапан фар и става трепачка. Поне докато нещо друго не даде фира

не ми е основно, но и с това се занимавам, да. Ако има нещо, с което да бъда полезен, драскай едно ЛС

520i написа:E34 написа:
не, на X5-цата мислех да слагам от тези с течна фаза, ама понеже я купих чисто нова, ще ми се прецака гаранцията![]()
бтв, нещо си ми познат от някъде. Да не би ти да ми слагаш покупките в торбичката в Кауфланд? Същия един хейтър е такъв
Сори, но не ти подреждат други хора покупките точно в този магазин.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Аз мога да споделя какво се прави в нашият сервиз, в подобен случай ...
На първо време няма шанс кола да се поправя извън клетките на сервиза !
Да, да се напомпа гума, да се долее течност за чистачки, антифриз, масло може ..
Всичко друго е забранено !
Ако колата е в сервиза - има сервизна карта ! А има ли сервизна карта - има телефонен номер за контакт ! Случва се да се забрави нещо да се изпише по сервизната поръчка - обаждаме се на фирмата/клиента и се обяснява ситуацията ! Около и над 95% се връщат и доплащат с отстъпка (все пак вината е наша)
Случва се и обратното - 4 бр х 4л масло - парите са платени ! Обаждаме се на клиента и се връщат !
Няма случай в който да дадем колата/лицето за издирване заради подобна случка ...
Още нещо ми "смърди" доволно много - каква е таз ксенон крушка за толкова много пари ?! Няма нито D1S/D2S/D3S с такава продажна цена, а ужасно много се съмнявам Ем кеНеф 44 да поддържат на склад оем крушка ............
Най-много, най-много да е 180 лв и то с някакви клизми !
Отделно - всеки по-голям сервиз има минимум по една такава крушки "за проба" ! Дори и да я няма - има тестери за ксенон крушки !
Нещо всичко ми е толкова странно, та чак смешно ...
Имаше случай в нашият сервиз, една пача от едно министерство - дошла за смяна на възглавница окачване на Е70 ...
Сменя се и колата си отива .. Връща се след час - липсвал ѝ плик с две бутилки скъпо уиски, и подаръка на детето ѝ
Искала да се плащат на момента, като обяви цена от близо 3000 лв
Извини се много бързо след като и пуснахме камерите за наблюдение, и повече никога не е идвала ...
Идиоти всякакви и навсякъде, само че нещо ми е съмнително всичко ...
Ще ми бъде интересно да разбера какво е станало реално !
На първо време няма шанс кола да се поправя извън клетките на сервиза !
Да, да се напомпа гума, да се долее течност за чистачки, антифриз, масло може ..
Всичко друго е забранено !
Ако колата е в сервиза - има сервизна карта ! А има ли сервизна карта - има телефонен номер за контакт ! Случва се да се забрави нещо да се изпише по сервизната поръчка - обаждаме се на фирмата/клиента и се обяснява ситуацията ! Около и над 95% се връщат и доплащат с отстъпка (все пак вината е наша)

Няма случай в който да дадем колата/лицето за издирване заради подобна случка ...
Още нещо ми "смърди" доволно много - каква е таз ксенон крушка за толкова много пари ?! Няма нито D1S/D2S/D3S с такава продажна цена, а ужасно много се съмнявам Ем кеНеф 44 да поддържат на склад оем крушка ............
Най-много, най-много да е 180 лв и то с някакви клизми !
Отделно - всеки по-голям сервиз има минимум по една такава крушки "за проба" ! Дори и да я няма - има тестери за ксенон крушки !
Нещо всичко ми е толкова странно, та чак смешно ...
Имаше случай в нашият сервиз, една пача от едно министерство - дошла за смяна на възглавница окачване на Е70 ...
Сменя се и колата си отива .. Връща се след час - липсвал ѝ плик с две бутилки скъпо уиски, и подаръка на детето ѝ

Искала да се плащат на момента, като обяви цена от близо 3000 лв

Извини се много бързо след като и пуснахме камерите за наблюдение, и повече никога не е идвала ...

Идиоти всякакви и навсякъде, само че нещо ми е съмнително всичко ...
Ще ми бъде интересно да разбера какво е станало реално !

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o