Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!

Мнение от 520i » 09 Окт 2015, 11:01

alekangg написа:Сега и сърдит ще е, гледам не отговаря вече по същество. Аз искам да ми разреши да пипна кожата на седалката, да не е от Вожа?? :mhihi:

Чак пък да съм сърдит :mhihi: какво искаш да ти отговоря по същество, питай ще ти кажа :winky:
Но да не са някакви глупави въпроси от рода на какво работя аз, каква кола кара шефа ми и т.н.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Окт 2015, 11:16

Ти сам правиш така, че да ти се задават глупави въпроси. Можеше да разкажеш без подробностите, за цената на колата, как си питал шефа, как те е пуснал, как са цъкали все едно най-малкото си бил с ла ферари и т.н., а после се чудиш защо те питат глупости

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 09 Окт 2015, 11:25

Прав си, съжалявам :yes:
Цената на колата я споменах, защото ми се струва, че има връзка между нея и дали ще крада крушки. Вероятно съм сбъркал. Все пак не съм споменал за останалите коли, които имам. Един колега горе беше казал, че съм пуснал темата за да се фукам :mhihi: Мога да му изборя и другите авотмобили, да ме хейтне още повече ;)

За шефа, че ме е пуснал, пуснал ме е, какво общо има това? Не знам точно, защо съм го споменал, но не виждам нищо лошо в това :)

А че се събраха 4-5 50+ годишни майстори с водка в ръка и цъкаха, факт. Може би не трябваше да го споменавам, но говори доста за "майсторите" в този сервиз.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 09 Окт 2015, 12:29

Аз не мога все още да взема страна-кой е прав,но да се изясни накрая историята с факти,защото се оплю името на сервиза,но се показа и обратна теория без завършек......
Би било редно всички да разберем края на историята-щото лесно се опетнява дадено име в нашата страна.не визирам нито една от двете страни.
Последна промяна wladio на 09 Окт 2015, 13:42, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 09 Окт 2015, 13:34

Бе толко ли нема кой да отиде до тоя сервиз да пита кво е станало преди да заключат темата, че стана тука мега интересно? Ама аз подозирам, че верно имаме най най най най най най-наглото братле къде се е раждало на тоа свет :mhihi:
П.С: Кайена с газова ли е?
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 09 Окт 2015, 14:35

E34 написа:

не, на X5-цата мислех да слагам от тези с течна фаза, ама понеже я купих чисто нова, ще ми се прецака гаранцията :winky:

бтв, нещо си ми познат от някъде. Да не би ти да ми слагаш покупките в торбичката в Кауфланд? Същия един хейтър е такъв :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 09 Окт 2015, 14:52

Между другото Porsche Юг не е много далеч от ем комплект... Ама то не е лесно да поддържаш толкова много нови джибове все в оторизирани сервизи :mhihi: :mhihi: :mhihi: и да пазаруваш в Кауфланд :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 09 Окт 2015, 14:52

бухахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 09 Окт 2015, 14:55

Май колегата е пуснал тема да си разкаже колко и какви коли има. За сега Порше с уникална кожа, караща хората да цъкат, и Х5 бензиново, но все още не газифицирано :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 09 Окт 2015, 14:59

adovet написа:Х5 бензиново, но все още не газифицирано :mhihi:

Е па то тва си е уникат почти за БГ-то :mhihi:

Аз лично съм впечатлен :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 09 Окт 2015, 15:06

K_Ilkov написа:
adovet написа:Х5 бензиново, но все още не газифицирано :mhihi:

Е па то тва си е уникат почти за БГ-то :mhihi:

Аз лично съм впечатлен :yes:

Това е защото не се кара, чакам да му мине гаранцията и после. Дотогава служебната Ксара върши чудеса :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 09 Окт 2015, 15:21

Човека си се похвали с порша в двете предишни теми .
Сегашната тема е неква - никва, звучи абсурдно.

От както си го взел тоя джиБ само проблеми май ;)

По спомен, предлагаше счетоводни услуги :conf:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 09 Окт 2015, 15:54

Човека си се похвали с порша в двете предишни теми .

Аз за една се сещам, ама може и две да са, де да знам, от толковав щастие и превъзбуда...
Щеше ми се една стики да направя и да се похваля като хората, ама се прецака работата.
Може би по натам, като намеря купувач за открадната крушка, да си платя за една стики тема :mhihi:

От както си го взел тоя джиБ само проблеми май ;)

има нещо такова. Навигацията оправих, сега тоя скапан фар и става трепачка. Поне докато нещо друго не даде фира :mhihi:

По спомен, предлагаше счетоводни услуги :conf:

не ми е основно, но и с това се занимавам, да. Ако има нещо, с което да бъда полезен, драскай едно ЛС ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 09 Окт 2015, 17:03

520i написа:
E34 написа:

не, на X5-цата мислех да слагам от тези с течна фаза, ама понеже я купих чисто нова, ще ми се прецака гаранцията :winky:

бтв, нещо си ми познат от някъде. Да не би ти да ми слагаш покупките в торбичката в Кауфланд? Същия един хейтър е такъв :dunno:

Сори, но не ти подреждат други хора покупките точно в този магазин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 09 Окт 2015, 17:57

Аз мога да споделя какво се прави в нашият сервиз, в подобен случай ...
На първо време няма шанс кола да се поправя извън клетките на сервиза !
Да, да се напомпа гума, да се долее течност за чистачки, антифриз, масло може ..
Всичко друго е забранено !
Ако колата е в сервиза - има сервизна карта ! А има ли сервизна карта - има телефонен номер за контакт ! Случва се да се забрави нещо да се изпише по сервизната поръчка - обаждаме се на фирмата/клиента и се обяснява ситуацията ! Около и над 95% се връщат и доплащат с отстъпка (все пак вината е наша) :mhihi: Случва се и обратното - 4 бр х 4л масло - парите са платени ! Обаждаме се на клиента и се връщат !
Няма случай в който да дадем колата/лицето за издирване заради подобна случка ...
Още нещо ми "смърди" доволно много - каква е таз ксенон крушка за толкова много пари ?! Няма нито D1S/D2S/D3S с такава продажна цена, а ужасно много се съмнявам Ем кеНеф 44 да поддържат на склад оем крушка ............
Най-много, най-много да е 180 лв и то с някакви клизми !
Отделно - всеки по-голям сервиз има минимум по една такава крушки "за проба" ! Дори и да я няма - има тестери за ксенон крушки !
Нещо всичко ми е толкова странно, та чак смешно ...
Имаше случай в нашият сервиз, една пача от едно министерство - дошла за смяна на възглавница окачване на Е70 ...
Сменя се и колата си отива .. Връща се след час - липсвал ѝ плик с две бутилки скъпо уиски, и подаръка на детето ѝ :mhihi:
Искала да се плащат на момента, като обяви цена от близо 3000 лв :mrgreen: :mhihi: :kuku:
Извини се много бързо след като и пуснахме камерите за наблюдение, и повече никога не е идвала ... :censored: :banghead:
Идиоти всякакви и навсякъде, само че нещо ми е съмнително всичко ...
Ще ми бъде интересно да разбера какво е станало реално ! :bchug:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата