Европа под обсада - атентати,жертви ....
Модератор: Общи модератори
Re: Извънредно! Париж под обсада - атентати,жертви ....
Аз лично не виждам как могат да бъдат спрени тези откачалки. Вчера по телевизията попаднах на изказване на някакъв уж експерт по тероризма. Та човека каза нещо от рода, че полицията и службите за сигурност могат да реагират след като се случи нещо подобно, но реално не могат да го предотвратят. И ако се замислим наистина си е така. Тия гадини са плъзнали навсякъде, а в днешно време не е никак трудно да си набавиш оръжие. И по всяко едно време на някой такъв като му изпуши главата, грабва автомата, отива в най-близкия бар, кино или където още има струпване на хора и очиства няколко десетки без никакъв проблем. И един такъв тръгва примерно от Сирия и може да стигне в центъра на Европа абсолютно безпрепятствено. Никой никъде по границите не смее да го пипне с пръст, защото видиш ли правата му щели да бъдат нарушени. Онази журналистка спъна един такъв и това стана световен проблем. За съжаление поради прекалена толерантност нещата вече са стигнали твърде далеч и направо не виждам решение на проблема. 

Едиственото решение е брутален , тотален ,безпардонен и непрекрит расизъм към тия отрепки . Точно защото се вклиняват в обществата на нормалните хора и няма как да разбереш кой кога ще започне да убива !!!
Изселваме ги или им правим живота ад , за да се махнат сами -друго решение реалистично , ако някой има нека ме светне , че не го виждам.
Изселваме ги или им правим живота ад , за да се махнат сами -друго решение реалистично , ако някой има нека ме светне , че не го виждам.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Живота ми без расизъм е безсмислен
Живота ми без расизъм е провал
Расизма е това което имам
Расизма е моя идеал
Расизма е моя идеал

Superexstatic написа:Живота ми без расизъм е безсмислен
Расизма е моя идеал
а има ли смисъл/полза да сме толерантни?
аз лично против негри и азиатци нямам особено против, ама против араби, направо полудявам като видя такъв в България
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
'
Последна промяна steeN на 01 Окт 2023, 14:00, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Jordana написа:Генетично е заложено .Запазването на вида , расата и ареала на обитание ... .
Именно, това имах предвид. Всяко общество разполага с някакви ресурси - територия, финанси, природни богатства, други... И тези ресурси са ограничени. Да бъдеш толерантен към пришълците - означава доброволно да делиш ограничените си ресурси с тях и така да поставяш под въпрос собственото си оцеляване. Все едно куче да предлага кокала си на всяко друго срещнато гладно псе... Някой виждал ли е такова нещо? Борбата за ресурси и конкуренцията в природата е жестока и безкомпромисна. Животните се бият до смърт, въпреки че няма какво толкова да делят, освен територия, храна и ... женски. А ние, освен това, имаме бизнес и култура - имаме за какво да се борим и какво да защитаваме. Затова смятам, че тая толерантност ще ни излезе през носа, и то - много скоро.
Excellent! Steven is my name!
dimodi написа:Аз лично не виждам как могат да бъдат спрени тези откачалки. Вчера по телевизията попаднах на изказване на някакъв уж експерт по тероризма. Та човека каза нещо от рода, че полицията и службите за сигурност могат да реагират след като се случи нещо подобно, но реално не могат да го предотвратят. И ако се замислим наистина си е така. Тия гадини са плъзнали навсякъде, а в днешно време не е никак трудно да си набавиш оръжие. И по всяко едно време на някой такъв като му изпуши главата, грабва автомата, отива в най-близкия бар, кино или където още има струпване на хора и очиства няколко десетки без никакъв проблем. И един такъв тръгва примерно от Сирия и може да стигне в центъра на Европа абсолютно безпрепятствено. Никой никъде по границите не смее да го пипне с пръст, защото видиш ли правата му щели да бъдат нарушени. Онази журналистка спъна един такъв и това стана световен проблем. За съжаление поради прекалена толерантност нещата вече са стигнали твърде далеч и направо не виждам решение на проблема.
Всъщност атентата е до известна степен провален от полицията. Главната идея е била да влязат 2 или 3 и да се взривят сред публиката на мача

Последна промяна M-coupe на 15 Ное 2015, 23:05, променена общо 1 път
..Bayerische Motoren Werke..

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
E как да не могат,за какво са им тия бюджети,технологии и правомощия?dimodi написа:Аз лично не виждам как могат да бъдат спрени тези откачалки. Вчера по телевизията попаднах на изказване на някакъв уж експерт по тероризма. Та човека каза нещо от рода, че полицията и службите за сигурност могат да реагират след като се случи нещо подобно, но реално не могат да го предотвратят. И ако се замислим наистина си е така. Тия гадини са плъзнали навсякъде, а в днешно време не е никак трудно да си набавиш оръжие.:
http://www.vesti.bg/sviat/balkani/v-ist ... yk-6045492
http://www.vesti.bg/sviat/putin-osuetih ... -g-6044104
Това с лесното набавяне на оръжие аз честно казано не знам как става?Еле пък АК?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Мдаааа, за жалост единственото решение е тотални репресии над мюсюлманското население, като цяло. ИДИЛ-ци и други такива са част от обществото им, докато не се научат всички, че приютяването и търпенето на такива типчета се наказва жестоко, подобни касапници ще са ежедневие...Естествено, че репресиите ще доведат до радикализиране на голяма част от тях, но като се завърти колелото ще останат наистина интегрираните, които сами ще се разправят с гадовете.
Това, разбира се противоречи на 100% от държавната ни политика "да победим тероризма чрез толерантност"...
Това, разбира се противоречи на 100% от държавната ни политика "да победим тероризма чрез толерантност"...
Без страх, без спирачка!
Bogat-Beden написа:E как да не могат,за какво са им тия бюджети,технологии и правомощия?
http://www.vesti.bg/sviat/balkani/v-ist ... yk-6045492
http://www.vesti.bg/sviat/putin-osuetih ... -g-6044104
Това с лесното набавяне на оръжие аз честно казано не знам как става?Еле пък АК?
Според мен единствения начин да се предотврати е да са намесени много хора. И евентуално някой да влезе в полезрението на службите, след което да бъде поставен под натиск от тях и да издъни всичко по веригата. Но тия ненормалници са толкова фанатизирани, че хем не се страхуват от нищо, хем не им дреме за собствения им живот. С какво можеш да притиснеш такъв човек? А набавянето на оръжието все се мисля, че не е особено сложно

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Здравейте, колеги,
Нека сега и аз изкажа мнението си по въпроса относно атентатите в Париж... Спомняте си атентатите в Америка когато паднаха двете кули близнаци и тогава всъщност целта беше краварите да си намерят въображаем враг за да може да завземат петролните кладенци -всичко беше заради интересите с петрола..
Сега, нещата стоят по следният начин - Франсоа Оланд заедно с онази квачка Меркел повярваха на маймунката Обама и започнаха да му се водят по акъла, пък то маймуната колко и е акъла -ама това друга тема... Чак си повярваха, че Русия няма да може да се справи с ИД в Сирия и постоянно я плюеха ... Обаче както сами виждате Русия в Сирия с ИД направи това, което краварите и цялото НАТО събрано на едно място се опитваха да направят цяла година без особен успех..Т.Е. видя се вече кой ще е победителя в Сирия и естествено кой ще има претенции към преразпределение на територии , кой ще участва в управлението на страната и т.н. И понеже Оланд подведен от черната маймуна Обама много плюеше по Русия, сега трябва да направят така, че просто да започнат да играят в един отбор с руснаците за да може да бъдат от страната на победителите и те да гушнат някое парче от Сирия ... Т.е. търсят си причина за да изпратят самолети в Сирия..Е, какво по-добра от това за политически интереси да жертват невинни граждани именно с такива атентати с много жертви , където обществеността ще подкрепи атака срещу ИД от страна на Франция..... Въобще не разбрахте ли ,че в името на политически интереси и печалбарство на никой политик не му пука за собственият му народ и както се случва с него ... Това е моето мнение по въпроса ...
Нека сега и аз изкажа мнението си по въпроса относно атентатите в Париж... Спомняте си атентатите в Америка когато паднаха двете кули близнаци и тогава всъщност целта беше краварите да си намерят въображаем враг за да може да завземат петролните кладенци -всичко беше заради интересите с петрола..
Сега, нещата стоят по следният начин - Франсоа Оланд заедно с онази квачка Меркел повярваха на маймунката Обама и започнаха да му се водят по акъла, пък то маймуната колко и е акъла -ама това друга тема... Чак си повярваха, че Русия няма да може да се справи с ИД в Сирия и постоянно я плюеха ... Обаче както сами виждате Русия в Сирия с ИД направи това, което краварите и цялото НАТО събрано на едно място се опитваха да направят цяла година без особен успех..Т.Е. видя се вече кой ще е победителя в Сирия и естествено кой ще има претенции към преразпределение на територии , кой ще участва в управлението на страната и т.н. И понеже Оланд подведен от черната маймуна Обама много плюеше по Русия, сега трябва да направят така, че просто да започнат да играят в един отбор с руснаците за да може да бъдат от страната на победителите и те да гушнат някое парче от Сирия ... Т.е. търсят си причина за да изпратят самолети в Сирия..Е, какво по-добра от това за политически интереси да жертват невинни граждани именно с такива атентати с много жертви , където обществеността ще подкрепи атака срещу ИД от страна на Франция..... Въобще не разбрахте ли ,че в името на политически интереси и печалбарство на никой политик не му пука за собственият му народ и както се случва с него ... Това е моето мнение по въпроса ...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Напълно е възможно да е допуснато съвсем умишлено да стане това клане ... 11-ти септемви е тотално съшит с бели конци и се вижда отдалече ( дори само по начина по който падат небостъргачите - нищо да не разбираш ще ти стане ясно че е контролирано разрушение , защото НЯМА НИТО ЕДНА сериозно пострадала сграда наоколо , а се сриват стотици етажи !!!) . Това обаче не променя факта ,че за радикалния ислям няма място на тази планета и всички , които го изповядват трябва да умрат.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Alek_SV написа:Напълно е възможно да е допуснато съвсем умишлено да стане това клане
А и пак има "случайно подхвърлени" паспорти...

TNT написа:Alek_SV написа:Напълно е възможно да е допуснато съвсем умишлено да стане това клане
А и пак има "случайно подхвърлени" паспорти...
Пълна глупост , на която могат да вярват само идиоти . Той отива да се взривява и да убива безобразно , за да отиде в рая при не знам колко си точно девственици , пък ще си носи паспорта и удобно ще го изпусне преди да се взриви и да го унищожи заедно със себе си .... силно вероятно .....
Това с намерените паспорти и при атентата в редакцията на вестника постоянно го повтаряха и звучеше също толкова абсурдно. Кой ти тръгва на самоубийствен атентат с паспорта в джоба?