Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Мамата си джаса... рожба не се преживява!
Закон, съд, процес - както казват руснаците "в пизде"!
Бухалка и на кайма и 2мата. Зъб за Зъб!
Закон, съд, процес - както казват руснаците "в пизде"!
Бухалка и на кайма и 2мата. Зъб за Зъб!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
E34 написа:Поредната селска история, където един селски индивид е предизвикал други селски индивиди и за съжаление завършила с фатален край. Извод - ако не носите на бой не влизайте в селски схватки, опасно за живота.
Друго няма какво да се каже.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Нали ви е ясно, че според аквокатите в съда двамата братя ще са нападнати минувачи, които от страх да не ги бият са го бутнали, той е паднал и са го държали в опит да му помогнат като е умирал... Жалко, че първичността взема връх у все повече хора. Или просто останаха повече такива в България, защото другаде не виреят...
Never mistake motion for action...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
18-годишният Тодор Йорданов е починал от храна, която е попаднала в белия дроб, а не защото си е глътнал езика. Това сочат резултатите от аутопсията, съобщава БТВ, позовавайки се на свои източници.
Уж толкова народ снимал с телефоните па един клип не публикуваха да се види кой кого що и т.н.
Уж толкова народ снимал с телефоните па един клип не публикуваха да се види кой кого що и т.н.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Leon написа:Нали ви е ясно, че според аквокатите в съда двамата братя ще са нападнати минувачи, които от страх да не ги бият са го бутнали, той е паднал и са го държали в опит да му помогнат като е умирал... Жалко, че първичността взема връх у все повече хора. Или просто останаха повече такива в България, защото другаде не виреят...
Според мен тия са го задържали за да дойде полицията, ако искаха да го утрепат, немаше да се бавят толко време... Теб ако те ударят с бокс, кво ще направиш?! Или на всеки който те псува ти му се усмихваш?! Риторични въпроси, не ми отговаряй, ама не бъди толко първичен във въобръжението си.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Защо и как точно е станало всичко, надали ще се разбере 100%, а и това не може да промени резултата.
Да почива в мир момчето...
По-важното е след такава ситуация, да си направим правилните изводи и да не повтаряме грешките на участниците.
Едно от най-трудните неща е човек да се пребори със себе си, с егото си и да умее да се владее във всяка ситуация.
Пожелавам го на всички и на себе си.
По-важното е след такава ситуация, да си направим правилните изводи и да не повтаряме грешките на участниците.
Едно от най-трудните неща е човек да се пребори със себе си, с егото си и да умее да се владее във всяка ситуация.
Делян написа:Защо и как точно е станало всичко, надали ще се разбере 100%, а и това не може да промени резултата.
Така е по принцип но ще допълня.
Да не се владее едно дете , защото за мен е такова злощастното момче, не е нещо извън логиката.
Да не се владеят комплексари като биячите е нещо друго, там е болестно състояние .Такива случаи с лопата да ги ринеш последните години.
Последна промяна memorex на 14 Яну 2016, 20:46, променена общо 1 път
Аз лично мисля, че дали е имало бокс и как е починал младежа е без значение. Каквото има значение (а то може лесно да бъде доказано и казано от свидетели) е дали след началната размяна на епитети млсдежа сам е излязал от колата или са го извадили. Ако са ог извадили- да ги съдят за убийство. Ако сам е излязъл ама морето не се е оказало до колене- условна...
Но както и да го погледнеш- баси трагедията...
Но както и да го погледнеш- баси трагедията...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Момчето не се е владяло защото така го възпитава обществото, ние, съучениците и т.н. Трябва да възпитаваме децата си да не са агресивни. Аз също много години съм тренирал бойни изкуства, там учат на уважение, на мир, неагресивност и т.н. Лошото е че нещата се изродиха и ако не си батка и бияч никой не те зачита.
Уча момчето си да не е агресивно, да внимава и да се пази и дано научи нещо/ той също тренира бойни изкуства/.
Лошо че един млад живот си е отишъл... Мир на праха му!
П.п. Преди нова година в Смолян, 18 годишен уби малко по възрастен от него като го наръга с нож който носел в себе си. Същия случай но с друго развитие. Правете си изводите сами!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Уча момчето си да не е агресивно, да внимава и да се пази и дано научи нещо/ той също тренира бойни изкуства/.
Лошо че един млад живот си е отишъл... Мир на праха му!
П.п. Преди нова година в Смолян, 18 годишен уби малко по възрастен от него като го наръга с нож който носел в себе си. Същия случай но с друго развитие. Правете си изводите сами!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Че е лошо лошо е,но защо медиите лансират невярно всичко,и не казват доста от нещата?защо се прикриват доста факти???момчето не е бито до смърт,дори нараняванията на братята са повече от неговите,експертизите ще го.докажат.не защитавам никого,но общественото мнение наглася нещата по друг начин.
Манталитета там е,-на 18 г,щом си с кола и малко кинти,ти си недосегаем,велик и безсмъртен и т.н.
Нека преди да съдим братята, да видим и тяхното становище.
Един приятел дето е присъствал на случая ми каза така-ти какво ще направиш ако тинейджър слезе и почне да те налага с бокс??????ще го целуваш ли?????
Сигурен съм че повечето от нас ще направят същото.мал шанс е финала на случая.
Жалко за момчето и близките му.
Манталитета там е,-на 18 г,щом си с кола и малко кинти,ти си недосегаем,велик и безсмъртен и т.н.
Нека преди да съдим братята, да видим и тяхното становище.
Един приятел дето е присъствал на случая ми каза така-ти какво ще направиш ако тинейджър слезе и почне да те налага с бокс??????ще го целуваш ли?????
Сигурен съм че повечето от нас ще направят същото.мал шанс е финала на случая.
Жалко за момчето и близките му.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
wladio написа:Че е лошо лошо е,но защо медиите лансират невярно всичко,и не казват доста от нещата?
Защото и медиите са малко "един недочул, друг недовидял"... а и при първоначално създаденото впечатление, не са кой знае колко медиите, дето изведнъж ще обърнат палачинката и ще почнат да лансират съвсем друга версия... при вече създаденото обществено мнение... факт е, че повечето хора са овце и като се повлекат по общото мнение, после трудно можеш да ги върнеш в кошарата...
Най-малкото гаджето на пича е видяла всичко от 1-во лице и е напълно наясно какво е станало... и въпреки това реве по телевизията и версията й съвсем не е като тази на няколкото очевидеца... а сега, де...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Mollov написа:wladio написа:Че е лошо лошо е,но защо медиите лансират невярно всичко,и не казват доста от нещата?
Защото и медиите са малко "един недочул, друг недовидял"... а и при първоначално създаденото впечатление, не са кой знае колко медиите, дето изведнъж ще обърнат палачинката и ще почнат да лансират съвсем друга версия... при вече създаденото обществено мнение... факт е, че повечето хора са овце и като се повлекат по общото мнение, после трудно можеш да ги върнеш в кошарата...
Най-малкото гаджето на пича е видяла всичко от 1-во лице и е напълно наясно какво е станало... и въпреки това реве по телевизията и версията й съвсем не е като тази на няколкото очевидеца... а сега, де...
Нормално е версията и да е в защита на момчето.
На мен ми намирисва,че точно той е виновен,но се въздържам да пиша,защото е гадно...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
И аз мисля, че поничките не са виновни в това в което ги обвиняват, но като гледам ще го отнесат. ....в клипа се вижда ясно как му няма нищо на момчето след боя, говори си там с тези около него и изведнъж пада и ..... и чак пък в предумишлено убииство да ги обвинят .... може и в държавна измяна и престъпления срещу човечеството за да може СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ излезнали на протест във Враа да са доволни. Поне снощи така казаха по някои от новините .... СТОТИЦИ ХИЛЯДИ и то го повториха няколко пъти ..... във Враца .... стотици хиляди .... малоумни журналисти ....
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
За мен, ако е вярно, че е излезнал той от колата с бокса... Еми съжалявам, но не е нормално 18 годишен, току-що взел книжка, да слиза от колата на пешеходна пътека с бокс и да тръгне да раздава правосъдие
Свири им, тегли им една майна, но с какъв акъл слизаш да се биеш, не мога да разбера... Оттам нататък попадаш на още по-големи "биячи" и става сакатлъка... Ако си беше седял в колата, нищо нямаше да се е случило, може би. Но тва са пак размишления, докато не се разбере окончателно какво е станало (ако въобще се разбере) само си чешем клавиатурите, фактът е, че момчето го няма, което е жалко